İzmir Sohbetleri

kızlar selamlarrrr...a.s.bugün eve badanacı geldi...ben de davetiyeleri dağıttım büyük oranda bitti sayılır...badanacı da bitirmiş maşallah 1 günde...şimdi perdeleri yıkıyorum...yarın da kadın gelecek temizlipe,,,halıları da yıkamaya verdim bugün...işte böyle, işler bitmiyo...mafoldumbennapalım sağlık olsun bunlar olması gereken işler...sizlerin desteği bana güç veriyor...opuyorumnanaktanteşekkürler canlarım...Şeniz

sibel ablacm nasılsn maşallah azaltmşn işleri allah m yardmcn olsn allah n iznyle az kaldı sonra burada yorgnlk kahvelerini içeriss inş. dikiliye gelirsn de orada içerssss:))karşılıklıı şoleee

Allah kolaylık versin ablacım :Saruboceq:
sağolasın kraliçemmm...opuyorumnanaktan
sibel ablacm nasılsn maşallah azaltmşn işleri allah m yardmcn olsn allah n iznyle az kaldı sonra burada yorgnlk kahvelerini içeriss inş. dikiliye gelirsn de orada içerssss:))karşılıklıı şoleee
kardelencim eft ablam yavaştan işler yoluna giriyor zaten girmek zorunda...nişandan sonra belki geçerken uğrarım sana...kahveleri içeriz sefamız olsun...:kahve::nazar:
mrb iyi akşamlar nasılsınız
murgiz ablam hoşgeldin...:1hug:

kızlarrr hoşgeldiniz,,,:teytey:sermin nerelerdesin bebem sen...bir işe başladın bizi unuttun...kaydirigubbakcemile3iyisindir umarım...:gitme:hacer ben de dondurma isteremmmm....:icecream:gizem sen nasılsın ablacım? sen de uğramıyon bu aralar topiğe...seni kıran bi şey mi oldu?:nazar:

yok abşlacım beni kıran bişi olurmu sağol ilgine de pek giremiyom nete o kadar sıcakki gündüz klima altında akşamda sahilde vakit geçiriyorum ondan paslaşamıyoruz galiba ösledim sizi hemen geldim canım izmirim topiğine

hoşbuldum kızlar selam verdim kaçtım ama işim çıktı:kedi: geldim yine burdayım herkez iyidir inşallahdelikafadulden

X