- 29 Mart 2008
- 1.436
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo maşşallahherşey gönlünce olsun sibel ablam:1hug:selamlar suyum...ben iyiyim sen nasılsın? Bugün İxzmirden Akhisar'a geldim...17 temmuzda nişan var burda...toplanın gelin kardelenimle...beklerim...çok memnun olurum ablacım...dıptıs ve annesi gelecek sanırım bir aksilik olmazsa...:))
essem walla gelin güzel olsun di mi ablam...benden geçti artık...foto ejkeriz tabii...ooo kıyafetler takılarr masallah
ya cok merak edıyorum gelınını senı nasıl olucaksınız:)
cok guzel olma gelını cekemedı guzellıgıyle buyuledı derler
Sağolasın yavrukuşum...opuyorumnanaktankolay gelsin sibel ablam
Sağolasın kardelenim...opuyorumnanaktanallah m yardmcn olsn sibel ablam öptmm
Sağolasın murgiz ablam...darısı senin dr oğluşunun başına inşallah...:Saruboceq:sibelciğim allah yardımcın olsun ama güzel telaşlar versin allah her zaman mutluluklar diliyorum
Ahh suyum sorma tatlım..boya şimdiye kaldı...bgn halıları yıkamaya gönderdim...badana bitince kadın çağırıcam temziliğe...mafoldumbengelinin nişanlığı da gelmiş bugün aman oldu şükür...onlar da oğlana takım elbise aldılar...geline abiye lame ayakkabı aldık bi de...yaa sahi el çantası alıncak mı kızlar...acill cevap verin bana canlarım...opuyorumnanaktanooo maşşallahherşey gönlünce olsun sibel ablam:1hug:
davetin için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan kısmet diyeyimyerimseniben şimdiden hayırlısı olsun inşallah..
temzlik sona kalmış biraz inşallah boya faslı uzun sürmez fisfisfis elalemle iş yapmak çok zor hele ustayla uğraşmak..aman aman...:1no2:yeni başımdan geçti biliyorum sinir oluyordum hergün..başında dur bekle uydurmasınlar birde çabuk yapıyorlar ozaman..
sizi essem gibi bende merak ediyorum fotoları koyarsın artık gelemesekte:jeyyar:
hacercim hşg gülom....zemuszemusopuyorumnanaktanBen geldimmm kimse yuk mu :gitme:
mandm hoşgeldin canım...buyrunnnnnnnnnvar olmazmi alsancak nasildir simdi goztepemm falan
yağmur yok bu ara ama rüzgarı var ben bornovadayım biraz yüksekteyiz manzaramız nefis