- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sibel abla merhabaopuyorumnanaktan
biraz geçmişi okudum evet el çantası alınır
ama siz bilirsiniz tabikide yine..
neler aldın kıyafet dışında hiç konuşmadık bir ara ben tam tatail deykenmi ne gözüme takılmıştı tepsi muhabbeti yapıyordunuz sonra neler oldu hiç okuyamadım:uhm:
tepsiye gecelik dışında havlu makyaj takımı ev ayakkabısı yada terliği ve iç çamaşırları muhakki konur bizde..daha extrasıda varda saymayayım..
selamlar kızlar...bohça hazırlığı tamam artık...özdilekten çek çekli bir bavul aldım kırmızı...onun içine bohçayı serdim...bohçaya 3 adet havlu, bir adet siyah şal, bir takım iç çamaşırı, 2 adet şoset çorap, bir çift siyah abiye terlik, 3 adet yazma, bir adet saten pijama takımı,bir adet kırmızı gecelik (sexykaydirigubbakcemile3) 2 adet patik, bir cüzdan koydum...Bir de deri tepsi aldım içine makyaj malzemelerini, ayna takımı, tarak, makas-törpü takımı,makyaj çantası, duru limon kolonyası koycam...bu kadat yeter sanırım di mi? eve ilk geldiğinde bir buluz, tepsi dönüşünde de yine bir buluz almıştım...başka fikriniz varsa söyleyin canlarım...banyo havlu takımı da aldım ama onlar düğünde gidiyormuş essem öyle didi...zemuszemusablam nasılsınn hazırlıklar nasıl gıdıyoo az kaldıı :))
bohca tamammı:)
ayyy süper:lepi:selamlar kızlar...bohça hazırlığı tamam artık...özdilekten çek çekli bir bavul aldım kırmızı...onun içine bohçayı serdim...bohçaya 3 adet havlu, bir adet siyah şal, bir takım iç çamaşırı, 2 adet şoset çorap, bir çift siyah abiye terlik, 3 adet yazma, bir adet saten pijama takımı,bir adet kırmızı gecelik (sexykaydirigubbakcemile3) 2 adet patik, bir cüzdan koydum...Bir de deri tepsi aldım içine makyaj malzemelerini, ayna takımı, tarak, makas-törpü takımı,makyaj çantası, duru limon kolonyası koycam...bu kadat yeter sanırım di mi? eve ilk geldiğinde bir buluz, tepsi dönüşünde de yine bir buluz almıştım...başka fikriniz varsa söyleyin canlarım...banyo havlu takımı da aldım ama onlar düğünde gidiyormuş essem öyle didi...zemuszemus