İzmir Sohbetleri

hadi yaa :gitme:
tühhmafoldumben
neyse alcağım olsundelikafadulden
kim getirdi sibel abladanmı:icecream:

hacerrrr dondurmalar da pek gözelmiş sen gibi...ohh sefam olsun yidim dondişimi içim rahat...:icecream::icecream:teşekkür ediyorum örtmenim.opuyorumnanaktan
murgiz ablam hazırlıklar son sürat devam ediyor...delikafadulden

hoşgelmişen essem...bu işlerle nası başa çıkçam ben yaa...ama yine de şükür iyilik olsun da di mi?

oy ablam sen o enerjınle ıkıısnı bırden evlendırırsın ınna tatlı oyrgunluklar bunlar bız saat sabah 5 d e yatıp 7 de kalkıp kız tarafına ceyız almaya gıtmıstık annem esım ben uykusuzluk tann gozlerımız yanıyodu:KK43:( ama gectı hepsıı ıns guzel anılar kalsın hep sanaa..

çok sağol essecim...opuyorumnanaktantabii geçecek ama yorulunca eşimi bile çekemez hale geliom hehehe...kaydirigubbakcemile3senin ışığın sarı yanıo yannız neden acep?

gorunmez moddayımm ondan ablam:)
bu arada kıyafetını cok merak edıyorum bayan degılmıyız aklımız fıkrımız guzellıkte:))

gorunmez moddayımm ondan ablam:)
bu arada kıyafetını cok merak edıyorum bayan degılmıyız aklımız fıkrımız guzellıkte:))

benim kıyafetim diz altı boyda, krem rengi bir abiye şekercim...hafif bir kolu var yine dantelden...altında şifon var...bluz kısmı dantel kaplı...belinde saten kurdele var, sol tarafta bir fiyokn ortasında gümüş işleme gibi bişeyler...ayakkabım da lame cicişim...foto eklerim buraya...yanız saçım nası olacak bilmiorum...kısa çünkü...kafamçokkarıştı

hmm sabırsızlıkla beklıyorum ablam:)) fotonu
sacını hahf kabartıp topuz gıbı süs verebılırsın
googleden sac modelı yazıp gorsellerden ara dersen ordanda fıkır edınırsın ablam ah bu telaşlarr abımın v eablamın dugununde gec e gunduz kıyafet canta ayakkabı turban modelı gunlerım gıttıı :))))

iyi geceler sibel abla senin saçını fotoda gördüm ben.çok aşırı kısa değil.böyle bir model olabilir birde enseye yakın arka kısma yine ekru rengi tek bir inci koydurabilirsin süper oluryerimseniben
7a.jpg

selamlar canlar ben geldim nasilsiniz hepinizi cok öpüyorum ortim napiyonnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oooooooooooo kimleri gryrmmmm naslsnnn bitommmm döndn mü artkkkk :) canmm grdm senii bulşmada öptmm çok

iyi geceler sibel abla senin saçını fotoda gördüm ben.çok aşırı kısa değil.böyle bir model olabilir birde enseye yakın arka kısma yine ekru rengi tek bir inci koydurabilirsin süper oluryerimseniben
7a.jpg
suyum sanırım resim ekledin ama açılmıyor...yeniden ekleyebilirsen sevinirim...opuyorumnanaktan

-tatlicadiarzu-beni arayan soran olmadı mı hiç......senağlama
march canım sen buraya sık uğramadığın için kötü bişey gelmedi aklıma...umarım iyisindir...opuyorumnanaktanben de sık giremiyom zaten...oğlumun nşşanı var 17 temmuzda telaşım çok fazla şekerim...mafoldumben
selamlar canlar ben geldim nasilsiniz hepinizi cok öpüyorum ortim napiyonnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
biitoom sevgülü ortim...Şeniznapıon nasıl geçti yolculuğun...epey oldu gideli ama buraya pek girmedin sanırım...özledik seni şimdiden...kaydirigubbakcemile5

oooooooooooo kimleri gryrmmmm naslsnnn bitommmm döndn mü artkkkk :) canmm grdm senii bulşmada öptmm çok
canim iyiyim sükür sen nasilsin cok cabuk bitti izin valla of simdiden özledim türkiyemi inan bende seni öpüyorum cokkaydirigubbakcemile3
suyum sanırım resim ekledin ama açılmıyor...yeniden ekleyebilirsen sevinirim...opuyorumnanaktan

march canım sen buraya sık uğramadığın için kötü bişey gelmedi aklıma...umarım iyisindir...opuyorumnanaktanben de sık giremiyom zaten...oğlumun nşşanı var 17 temmuzda telaşım çok fazla şekerim...mafoldumben

biitoom sevgülü ortim...Şeniznapıon nasıl geçti yolculuğun...epey oldu gideli ama buraya pek girmedin sanırım...özledik seni şimdiden...kaydirigubbakcemile5

ortim canim nasilsin güzel gecti sükür evet girmedim bende sizi özledim valla nasilsin iyimisin nisan hazirliklari nasil geciyor allah kolayliklar versin insallah öptüm görüsürüz canim opuyorumnanaktan

canim iyiyim sükür sen nasilsin cok cabuk bitti izin valla of simdiden özledim türkiyemi inan bende seni öpüyorum cokkaydirigubbakcemile3

ortim canim nasilsin güzel gecti sükür evet girmedim bende sizi özledim valla nasilsin iyimisin nisan hazirliklari nasil geciyor allah kolayliklar versin insallah öptüm görüsürüz canim opuyorumnanaktan
son sürat devam hazırlıklar ortim...biliyorsun 17 temmuzda nişan...dün boyacı geldi neyse bitirdi...bir yandan da davetiye dağıtıyorum...iş çok ortim...davetlimsin ama çok ters zamana geldi di mi? ya bana bir attırıversene nası olacak nışan die çok sıkıldım sevgülü ortim...Şeniz

X