- 31 Ağustos 2008
- 5.746
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi yaa :gitme:
tühhmafoldumben
neyse alcağım olsundelikafadulden
kim getirdi sibel abladanmı:icecream:
gorunmez moddayımm ondan ablam:)
bu arada kıyafetını cok merak edıyorum bayan degılmıyız aklımız fıkrımız guzellıkte:))
suyum sanırım resim ekledin ama açılmıyor...yeniden ekleyebilirsen sevinirim...opuyorumnanaktaniyi geceler sibel abla senin saçını fotoda gördüm ben.çok aşırı kısa değil.böyle bir model olabilir birde enseye yakın arka kısma yine ekru rengi tek bir inci koydurabilirsin süper oluryerimseniben
march canım sen buraya sık uğramadığın için kötü bişey gelmedi aklıma...umarım iyisindir...opuyorumnanaktanben de sık giremiyom zaten...oğlumun nşşanı var 17 temmuzda telaşım çok fazla şekerim...mafoldumben-tatlicadiarzu-beni arayan soran olmadı mı hiç......senağlama
biitoom sevgülü ortim...Şeniznapıon nasıl geçti yolculuğun...epey oldu gideli ama buraya pek girmedin sanırım...özledik seni şimdiden...kaydirigubbakcemile5selamlar canlar ben geldim nasilsiniz hepinizi cok öpüyorum ortim napiyonnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canim iyiyim sükür sen nasilsin cok cabuk bitti izin valla of simdiden özledim türkiyemi inan bende seni öpüyorum cokkaydirigubbakcemile3oooooooooooo kimleri gryrmmmm naslsnnn bitommmm döndn mü artkkkk :) canmm grdm senii bulşmada öptmm çok
suyum sanırım resim ekledin ama açılmıyor...yeniden ekleyebilirsen sevinirim...opuyorumnanaktan
march canım sen buraya sık uğramadığın için kötü bişey gelmedi aklıma...umarım iyisindir...opuyorumnanaktanben de sık giremiyom zaten...oğlumun nşşanı var 17 temmuzda telaşım çok fazla şekerim...mafoldumben
biitoom sevgülü ortim...Şeniznapıon nasıl geçti yolculuğun...epey oldu gideli ama buraya pek girmedin sanırım...özledik seni şimdiden...kaydirigubbakcemile5
son sürat devam hazırlıklar ortim...biliyorsun 17 temmuzda nişan...dün boyacı geldi neyse bitirdi...bir yandan da davetiye dağıtıyorum...iş çok ortim...davetlimsin ama çok ters zamana geldi di mi? ya bana bir attırıversene nası olacak nışan die çok sıkıldım sevgülü ortim...Şenizcanim iyiyim sükür sen nasilsin cok cabuk bitti izin valla of simdiden özledim türkiyemi inan bende seni öpüyorum cokkaydirigubbakcemile3
ortim canim nasilsin güzel gecti sükür evet girmedim bende sizi özledim valla nasilsin iyimisin nisan hazirliklari nasil geciyor allah kolayliklar versin insallah öptüm görüsürüz canim opuyorumnanaktan