İzmir Sohbetleri

selam kızlar ben geldim geçmişi okudum biraz aşkolsun sibel abla ben verdim ya telimi seninkinide aldım niye sanıyon ...buluşma için ..herhalde ...
sibel ablam kız iyi yaa foçaya gittik yeni geldik sayılır ..açıldı orda biraz belki havalardan kaynaklıydı bilmiyom ama daha bi sakin şimdi ..
yaaa hava azıttı burda foça resmen soğuktu...burasıda uçuyo şuan ..hey Allah'ım ya hakikatten izmirin havasıda bi başka oluyo ...

firstladyim gelmiş ..hatun gezmekten bizleri unuttu diyodum artık özlemişiz valla onu burda görmeyi...

pitoooşşşşşummmmm nereye gittin diycektim gelmiş ..yavrum benimbe varya heyecandan uykum kaçtı kız ..gelsende bi öpsem seni şöyle doya doya.

sibel abla bende alcam ehliyet yaaaa...ama bi kısmet olmadı ..yaklaşık 8 yıl önce gittim kursa ...
ama ehlieti alamadım ..sınav tarihinde ben çok hastaydım giremedim ...sınava sonra kursla aramda bi atışma oldu ..işte pire için yorgan yaktım ..bana yanlış tarih söylediler ikinci sınav günü için bilioynmu...geri zekalılar hala ifrit oluyom aklıma geldikçe.

merhaba hemşerilerim
benim sizden bir ricam var 11 temmuzda düğünüm var ve en önemlisi kaşlarımı aldıracak iyi bir kuaför arıyorum zira mahvettiler ve uzattım bende önerileriniz bekliyorum

selamlarrrr...ayşe hoşgeldin canım...Allah mesut etsin...hangi semtten arıosun kaş aldırmak için?

selam kızlar kayınvalideyle çarşıdan geldik çok sıcaaak :bbo:
bana dondurma ısmarladı saolsun :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…