İzmir Sohbetleri

belki bir yerden internete girer. özel mesajla telefonumuzu iletelim. :çok üzgünüm:

14 haziran olduğunu biliyorum ben de...ama sabahtan girmiş galiba bıraya...acaba gece uçağına mı binecek?

canlarim ben daha burdayim yarin sabah ucucam hayirli ile insallah siz ne tatlisiniz ya sizleri tanimaktan cok mutluyum öptüm cok hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağolasın ortim...komşuya geçtik gözünden ameliyat olmuş katarkt amelaytı..yalnız ben sıkıldım bir an...kalktım eve geldim...bazen böle oluyom ben bir anda sıkıntı basıyo terk ediyorum hemen ortamı...sen yarın kaçta uçucan ortimmm...?

banada oluyor öyle hemen bulundugum yerden kacarim hic durmam neden bilmiyorum ,yarin buranin saati 2,5 ta ucak kalkacak insallah

Ayy gadi hayırlarla gel inşallah ortimmm....sen yarın burda olamazsın o zaman...

hadi inşallah ama ben yarın gece olmayabilirim...ancak gece gelirim...yarın sürücü kursu dersleri başlıyor...oraya gidecem geceleri...geç vakit burda olurum ama...:))

evt yaa ben sürücü kursunda öğretmenlik yapıom ortim...devreler açılınca trafik ve çevre bilg.dersi vermek için gidiom...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…