Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlarrrr...ayşe hoşgeldin canım...Allah mesut etsin...hangi semtten arıosun kaş aldırmak için?
sibelim canım benim çok özledim..Şeniz kutlarım dr annesi olmak harikadır heraldea.s. :Saruboceq: offf ben daha anne olamadım senin gibi gururlanıcağım günler görücekmiyim acaba
hoşbuldum ben buca şirinyerdeyim ama her semt uyar yeterki işini iyi yapsın
selamlarrr canım...şirinyerden arkadaşlara soralım öncelikle..ben Balçovadayım sana uzak baya di mi? ama düşünürsen Balçovada Agoranın karşısında Levent Kuaför var...biraz pahalı belki ama işlerini çok profosyonelce yaparlar...:lepi:
canım balçovada olur sorun değil peki ne kadar tuzlu
aaa pinkim gelmiş hoşgeldin pinkçim...nasılsın canem..ben de seni özledim yaa...:))
pinkim sağolasın canom...opuyorumnanaktaninşallah rabbim sana da göstersin canım benim...:Saruboceq:beklerim her zaman uğrasana buraya...kaydirigubbakcemile
tmm pinkim...her zaman beklerim ok...ii geceler öperem senü...opuyorumnanaktansağol canım benim iyiyim arada uğrarımda şimcik öpüyorum iyi geceler:1hug:
kızlar bitoşum geldi :teytey::teytey:..içiyoz anasını satayım valla ..karşılıklı:içelim:
bukadeh sizlere gelsin ..desibelim az önce sana içtik ..öpüyorum ben şimid gidiyom birazdan bitoşla gleiriz ..:lepi: