Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kkgm hoşgeldin canım ses verin uuulllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
attırmayın kafamın solunu ...heyyyytttttt
iyi ablam biraz babaanne götürdü ..işim nasıl varyaaaa oooooo bende oturdum bi kahve keyfi yapayım dedim ...ayy kıyamam ben sana...gel bidenem masajlar yaparım sana,kahfeler yaparım sana,börekde açarım ama,becerirmiyim bilemem ama:roflol:....
sağol canom...a.s.söz yaptık canım...ama git_gel dünürleri ağırla fln fln...10 gündür ayaktayım nerdeyse...mafoldumbencanımm ablammm hoşbuldummmm.ben de çok özledim ablamm.hayırlısı olsun nişanınız.biraz geç oldu ama ben de kocaman öpüyorum ablaaam seniiiŞeniz
kkgm yanlız değilsin yaaa biz varız işte izmirdeynmişsin ..de ..nerdesin izmirde ben karşıyakadayım ..
sağol bidenem ..iyiyim kibelem gelmiş selma nasılsın ..canişkom..
hoşgeldin şekerim batuhanın güzel teyzesi...opuyorumnanaktanbööööööööööööööööööödelikafadulden
sağol canom...a.s.söz yaptık canım...ama git_gel dünürleri ağırla fln fln...10 gündür ayaktayım nerdeyse...mafoldumben
ablaş nassın iyisin inşallahhhşakkıdı
selma kim oliyyy....kafamçokkarıştı
hoşgeldin şekerim batuhanın güzel teyzesi...opuyorumnanaktan
ablaş nassın iyisin inşallahhhşakkıdı
sağol bidenem ..iyiyim kibelem gelmiş selma nasılsın ..canişkom..
amin canom amin...ama babaanneliği daha yakıştıramıom kendime...ahh kıyamam ablamm ben sannnnaaa...allah yardımcın olsun ablam.babanne olduğun günleri de görürsün inş:Saruboceq:
sağolasın cancağızım sen neler yaptın keyifler nassı...hihoyyytablaş nassın iyisin inşallahhhşakkıdı
Kkgm sende hoşgeldn şekerim.....ilk kez görüyorum sanki seni burda canım
amin canom amin...ama babaanneliği daha yakıştıramıom kendime...
eyyümm eyüüm çok şkrramin canom amin...ama babaanneliği daha yakıştıramıom kendime...
sağolasın cancağızım sen neler yaptın keyifler nassı...hihoyyyt
hoşbuldum canem.çok kez geldim topiğe ama haklısın ben de senle ilk kez karşılaşıyorum.çok memnun oldum canım...vereliniortak
essem hoşgeldin ablişim...senin habarın olma mı düğün olsa essem...kaydirigubbakcemile5VAY kım babaenne oluy dahadurunn dugunmu olduda ben kacırdım desıbelım olsa olsa abla olur torunlarınaa
ve selamlar izmirin fıstıkları
Babaannelerin en datlusu olur sibel ablam....