İzmir Sohbetleri

ben de açıok klima sevom...napim ne gelirse gelsin fatura...ama ben gidersem bir daha gelmem hehehe...sırnaşık şeysen neler yaptın mekan açma durumları nasıl gidiyyy...CADIARZU

valla ii ablam benm oğlan uyumuşken takılıorm ole uyanr ama birasdnn :) ee nasıl gidio dünrlük kaynanalık :))::)
ahh kardelenim sorma ablam bir telaş ki...mafoldumbendün alşam geldiler bize 17 kişi flndı...2 gün uğraştım bugün de yatıom...mirmirmirmirama ferahlı işler olsun da napalım olacak...darısı senin çocuklarından inşallah...:Saruboceq:önce diplomalar tabii...:hooray:

valla canm kalabalk falan zorr yaa benmm onmde daha çokk varr allah m gormeyi nasp eder inş. ama daha ben ewleneli de 2 yıl olmadı dün gibi aklımda o tatlı telaşlar :) aman yorucu olsn da hayrlı olsnn

ben de açıok klima sevom...napim ne gelirse gelsin fatura...ama ben gidersem bir daha gelmem hehehe...sırnaşık şeysen neler yaptın mekan açma durumları nasıl gidiyyy...CADIARZU
valla önceki düşündüğü yerde problem çıktı başka bi yer bulduk oda henüz belli değil öyle arada kaldık işte bakalım hayırlıysa olsun zaten cnm
valllah benm klima az yakanlardannn hehhe
ne güzel yaa ben özellikle eşim dayanamıyoruz sıcağa
ahh kardelenim sorma ablam bir telaş ki...mafoldumbendün alşam geldiler bize 17 kişi flndı...2 gün uğraştım bugün de yatıom...mirmirmirmirama ferahlı işler olsun da napalım olacak...darısı senin çocuklarından inşallah...:Saruboceq:önce diplomalar tabii...:hooray:

17 kişimii geldileeer :1shok:
amaaan nasıl yetiştin vallahi helal

valla önceki düşündüğü yerde problem çıktı başka bi yer bulduk oda henüz belli değil öyle arada kaldık işte bakalım hayırlıysa olsun zaten cnm

canm valla buralarda da dayanmak zor benm bebişi grsen bi atletle yatıo ama su içinde kalkıoo ya nasıl yapcam bu çockla şaşrdm

canm valla buralarda da dayanmak zor benm bebişi grsen bi atletle yatıo ama su içinde kalkıoo ya nasıl yapcam bu çockla şaşrdm

ooyyy ben onun terini yiriim
nasılda kokuodur ekşi ekşi ooooh Şeniz
bayılırım bebişlerin ter kokusu gibi güzeli varmı opuyorumnanaktan

Hayırlısı olsun sevom he ne iş düşünüyosanız...hihoyyyt17 kişi he walla...mafoldumbensandalye bilem zor yetti...kaydirigubbakcemile3

sblue buluşma topiğine yazmışın canem çeşmede mi işyeri açıonus anlamadım...hayırlısı ola...ben yazları çeşmeye gidiom halamın yazlığı var dalyana inerken...:))

ewet tarih belli yer de belli...20haziranda cennet vadisinde..

sml kızlar bende izmirliyim 9 yıldır ayrıyım memleketimden sadece 15-20 günlüğüne gelebiyorum ve çook özlüyorum

sml kızlar bende izmirliyim 9 yıldır ayrıyım memleketimden sadece 15-20 günlüğüne gelebiyorum ve çook özlüyorum

hoşgeldinizzza.s.

kesin mi artık bu tarih ve yer...:nazar:

evet ablam kesin dediler...

çok şükür ben gelebilirim büyük ihtimalle...ama yeri bilmiyorum o nası olck...

topiğe de yazmışlar canem..bulamayanlar için konaktan servis kalkıcakmış.buca gölete yakınmış gidilecek olan cennet vaidsi...
istersen kızlarla bi görüş datluuumyerimseniben

ewet bucadaymış.göletin 1km.berisindeymiş.ben de ilk kez gidicem

X