Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh kardelenim sorma ablam bir telaş ki...mafoldumbendün alşam geldiler bize 17 kişi flndı...2 gün uğraştım bugün de yatıom...mirmirmirmirama ferahlı işler olsun da napalım olacak...darısı senin çocuklarından inşallah...:Saruboceq:önce diplomalar tabii...:hooray:valla ii ablam benm oğlan uyumuşken takılıorm ole uyanr ama birasdnn :) ee nasıl gidio dünrlük kaynanalık :))::)
valla önceki düşündüğü yerde problem çıktı başka bi yer bulduk oda henüz belli değil öyle arada kaldık işte bakalım hayırlıysa olsun zaten cnmben de açıok klima sevom...napim ne gelirse gelsin fatura...ama ben gidersem bir daha gelmem hehehe...sırnaşık şeysen neler yaptın mekan açma durumları nasıl gidiyyy...CADIARZU
ne güzel yaa ben özellikle eşim dayanamıyoruz sıcağavalllah benm klima az yakanlardannn hehhe
ahh kardelenim sorma ablam bir telaş ki...mafoldumbendün alşam geldiler bize 17 kişi flndı...2 gün uğraştım bugün de yatıom...mirmirmirmirama ferahlı işler olsun da napalım olacak...darısı senin çocuklarından inşallah...:Saruboceq:önce diplomalar tabii...:hooray:
valla önceki düşündüğü yerde problem çıktı başka bi yer bulduk oda henüz belli değil öyle arada kaldık işte bakalım hayırlıysa olsun zaten cnm
ne güzel yaa ben özellikle eşim dayanamıyoruz sıcağa
17 kişimii geldileeer :1shok:
amaaan nasıl yetiştin vallahi helal
canm valla buralarda da dayanmak zor benm bebişi grsen bi atletle yatıo ama su içinde kalkıoo ya nasıl yapcam bu çockla şaşrdm
valla önceki düşündüğü yerde problem çıktı başka bi yer bulduk oda henüz belli değil öyle arada kaldık işte bakalım hayırlıysa olsun zaten cnm
ne güzel yaa ben özellikle eşim dayanamıyoruz sıcağa
17 kişimii geldileeer :1shok:
amaaan nasıl yetiştin vallahi helal
sml kızlar bende izmirliyim 9 yıldır ayrıyım memleketimden sadece 15-20 günlüğüne gelebiyorum ve çook özlüyorum
sml kızlar bende izmirliyim 9 yıldır ayrıyım memleketimden sadece 15-20 günlüğüne gelebiyorum ve çook özlüyorum
kesin mi artık bu tarih ve yer...
çok şükür ben gelebilirim büyük ihtimalle...ama yeri bilmiyorum o nası olck...
çok şükür ben gelebilirim büyük ihtimalle...ama yeri bilmiyorum o nası olck...