İzmir Sohbetleri

neyse ben de kaçıom...gözlerim kapanıo artıkın...mirmirmirmirii geceler canlarım...mutlu olun...mutlu kalın..essecim buraya da uğra arada bir pembişim unutma bizi...öpüldünüz ayrı ayrı...opuyorumnanaktan

cnm ablam unutursam cek kulagımdan gotur benı buraya bende opuyorum ıyı geceler..

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
sibel abla çok yorgun bugün dokunmayın onayasakkelime
dün çok özel misafirleri vardı:lepi:

canlarım selamlar ...geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim ..tabi normal bu saatte kimseler yok ..sibel ablam nasılsın inşallah işlerin hafiflemiştir biraz ...ohh sne iki yönlü mutlulk yaşamışsın bütün telaşların inşallah böyle güzel hayırlı olur ..
hepinizi öpüyorum .

canlarım selamlar ...geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim ..tabi normal bu saatte kimseler yok ..sibel ablam nasılsın inşallah işlerin hafiflemiştir biraz ...ohh sne iki yönlü mutlulk yaşamışsın bütün telaşların inşallah böyle güzel hayırlı olur ..
hepinizi öpüyorum .

sibel abla gördüm senidelikafadulden
hoşgeldin günaydın ablaopuyorumnanaktan

kkgm hoşgeldin canım ses verin uuulllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
attırmayın kafamın solunu ...heyyyytttttt

sibel abla öp kız istediğin kadar hemideopuyorumnanaktanŞenizaha bak uzattım yanaklarımı..sositososito

sibel abla öp kız istediğin kadar hemideopuyorumnanaktanŞenizaha bak uzattım yanaklarımı..sositososito
Ohh öptüm kuşumu kana kana...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba kızlarr nasılsınz?

hoşgeldin kkgmem...nasılsın...hiç görünmedin ablası özlettin kendini...opuyorumnanaktan

iyi ablam biraz babaanne götürdü ..işim nasıl varyaaaa oooooo bende oturdum bi kahve keyfi yapayım dedim ...ayy kıyamam ben sana...gel bidenem masajlar yaparım sana,kahfeler yaparım sana,börekde açarım ama,becerirmiyim bilemem ama:roflol:....

hoşgeldin kkgmem...nasılsın...hiç görünmedin ablası özlettin kendini...opuyorumnanaktan

canımm ablammm hoşbuldummmm.ben de çok özledim ablamm.hayırlısı olsun nişanınız.biraz geç oldu ama:eek: ben de kocaman öpüyorum ablaaam seniiiŞeniz

X