İzmir Sohbetleri

essecik biz yakınız birbirimize istediğimiz an beraberiz...çatlama ama gerçek bu yani...:icecream:

teşekkürler hayatım yemiş kadar oldum...senin tatlılığının yanında ev baklavası ne ki...sohbetin yeter...opuyorumnanaktan

hızlısınn masalah ne dıyımm:):nazar:

aman dıkkat vırus prog varsa hemen tara pc yarında bı tara sonradanda cıkabılıyo

dettt ablama bensız gıdemessın baklavadan hele hiiiçç yiiyemezsınnn:))

oy ablam ogunlerı goruyum daha bişey istemem simdilik senın mutlulugunla yetınıyorumm ve cok sevınıyorum senın adınaa:asigim:
teşekkürler kızlarrr...Şenizinşallah essem bir gün gibi oluyor valla...sağlık olsun da Allahın hazinesi geniş her şeyi verir kuluna...Şeniz

:1shok: :1shok: ee heryere zırt bırt resim eklersen olca buydu [/QUOTE]

ohhh my god....

kim korkar ki attan...pc canavarı bi oğluş varken...yine de tavsiyen için teşekkürler essecim...:1hug:

eşimin teyze kızı ve eşi var cnm gec vakit geldiler yemekti kahveydiderken yoruldum bide yatıya kaldılar kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis valla herşeyi birarada yapıon maşşallah
iyi yetiştin herşeye ama alkisalkisalkis

sbluem yetişiom şimdilik ama pilim bitmek üzere...şimdi burda sizi görünce dinleniom walla...sigaram yanımda...ohh sefam olsun:icecream: çingen keyfime...:nazar::teytey:

desibel çok içme sigara neyim ben gibi az iç kaydirigubbakcemile3

meşk nee şaşırdın okadar kuzuum

desibel çok içme sigara neyim ben gibi az iç kaydirigubbakcemile3

meşk nee şaşırdın okadar kuzuum

bluetigar_res_(41).jpg

inşallah bigün böyle maviş bi bebişin olur....:nazar:

h.b şeker ya ablamı kıskanıyorum genc yasta tum guzel sıfatları almıs duygulandımd aaslındaaa senağlama inş hersey guzel sorunsuz gıderrr
gerçektende öle maaşallah:nazar:
Çok hızlıyım de mi kızlarrrrr? misafirler saat 1.00 de gitti...bir muhabbet bir muhabbet...bir tepsi baklava getirmişler ev baklavası...yakın olsanız da ikram etsem sizlere de...essem wallah doğru deyon...her şeyler oldu 1 ayda...bulaşıkları yerleştirdim makinaya...hoooppp buraya...sizi görmeden yapamıyom ben napim...hihoyyyt
evet valla gerçektende hızlısın ben pc yi açtıgımdan beri fasulye ayıklıyom sözde ama bir elim işte diğeri başka bişeyde olmuyo kaydirigubbakcemile3
neyse ben kaçayım artık kızlar :a015: :a015:

iyi geceler sevom:a015:
a.s.

essecik biz yakınız birbirimize istediğimiz an beraberiz...çatlama ama gerçek bu yani...:icecream:

aranızdakı yoları mayın döşerim ozamn sen catlarsın:)

teşekkürler kızlarrr...Şenizinşallah essem bir gün gibi oluyor valla...sağlık olsun da Allahın hazinesi geniş her şeyi verir kuluna...Şeniz

sgl ablam guzel dusunen guzel seylerle karsılasır..

kim korkar ki attan...pc canavarı bi oğluş varken...yine de tavsiyen için teşekkürler essecim...:1hug:
:):):)

hiç bişi de beğenmez hatun....

ıkıncısı eh ıdare eder şakkıdı

neyse ben de kaçıom...gözlerim kapanıo artıkın...mirmirmirmirii geceler canlarım...mutlu olun...mutlu kalın..essecim buraya da uğra arada bir pembişim unutma bizi...öpüldünüz ayrı ayrı...opuyorumnanaktan

X