Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler hayatım yemiş kadar oldum...senin tatlılığının yanında ev baklavası ne ki...sohbetin yeter...opuyorumnanaktan
teşekkürler kızlarrr...Şenizinşallah essem bir gün gibi oluyor valla...sağlık olsun da Allahın hazinesi geniş her şeyi verir kuluna...Şenizhızlısınn masalah ne dıyımm:)
aman dıkkat vırus prog varsa hemen tara pc yarında bı tara sonradanda cıkabılıyo
dettt ablama bensız gıdemessın baklavadan hele hiiiçç yiiyemezsınnn:))
oy ablam ogunlerı goruyum daha bişey istemem simdilik senın mutlulugunla yetınıyorumm ve cok sevınıyorum senın adınaa:asigim:
eşimin teyze kızı ve eşi var cnm gec vakit geldiler yemekti kahveydiderken yoruldum bide yatıya kaldılar kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis valla herşeyi birarada yapıon maşşallah
iyi yetiştin herşeye ama alkisalkisalkis
sbluem yetişiom şimdilik ama pilim bitmek üzere...şimdi burda sizi görünce dinleniom walla...sigaram yanımda...ohh sefam olsun:icecream: çingen keyfime...:teytey:
desibel çok içme sigara neyim ben gibi az iç kaydirigubbakcemile3
meşk nee şaşırdın okadar kuzuum
desibel çok içme sigara neyim ben gibi az iç kaydirigubbakcemile3
Bu aralar daha çok arttı sevommm...iş çoğaldıkça sigara sayısı da artıyor bende...kaydirigubbakcemile3
inşallah bigün böyle maviş bi bebişin olur....
temem bluem...ii geceler...kendine cici bak...mirmirmirmirŞenizneyse ben kaçayım artık kızlar :a015: :a015:
bu ne laaaaaa :1shok:
allah ım korusun ne bu bölee :mymeka:
gerçektende öle maaşallahh.b şeker ya ablamı kıskanıyorum genc yasta tum guzel sıfatları almıs duygulandımd aaslındaaa senağlama inş hersey guzel sorunsuz gıderrr
evet valla gerçektende hızlısın ben pc yi açtıgımdan beri fasulye ayıklıyom sözde ama bir elim işte diğeri başka bişeyde olmuyo kaydirigubbakcemile3Çok hızlıyım de mi kızlarrrrr? misafirler saat 1.00 de gitti...bir muhabbet bir muhabbet...bir tepsi baklava getirmişler ev baklavası...yakın olsanız da ikram etsem sizlere de...essem wallah doğru deyon...her şeyler oldu 1 ayda...bulaşıkları yerleştirdim makinaya...hoooppp buraya...sizi görmeden yapamıyom ben napim...hihoyyyt
neyse ben kaçayım artık kızlar :a015: :a015:
essecik biz yakınız birbirimize istediğimiz an beraberiz...çatlama ama gerçek bu yani...:icecream:
teşekkürler kızlarrr...Şenizinşallah essem bir gün gibi oluyor valla...sağlık olsun da Allahın hazinesi geniş her şeyi verir kuluna...Şeniz
:):):)kim korkar ki attan...pc canavarı bi oğluş varken...yine de tavsiyen için teşekkürler essecim...:1hug:
hiç bişi de beğenmez hatun....