İzmir Sohbetleri

fatooooommm hşg...misafirleri geçirdim az önce...sen neler yaptın ablişim...:))

sibel abla maşşallah kız :nazar::nazar:yorulmadınmı bu saatde hala burdasın heee:1shok::1shok:
neyse bu atlattım çok şükür keyfini yaparım misali heralde kaydirigubbakcemile3
sende benm gibi işleri bitirmeden yatmayanlardanmısın yokdafisfisfis

fatooooommm hşg...misafirleri geçirdim az önce...sen neler yaptın ablişim...:))

aynı anda yazmışız kaydirigubbakcemile3
kız abla yenimi gittiler daha :1shok: aaaa.. ne muhabbet ne muhabbet ozaman ayol:nazar: allah devamını nasip etsin nasıldı gecen anlatsana

yoh annem ya...çay içmeye davet ettimdi dünürleri...1zemuszemus7 kişi oldi sandalye neyin yetmedi hehehe...kaydirigubbakcemile3

oy oy ablam dunurlerı ağırlamıs ya hayat nasıl akıyoo ıst gorustugumuzd e ortada bısey yoktu onc e doktor anneesı sımdı kayınvalıde yarında babaanneee:)

SÖYLEDİM O DA SENİ ARIYOOO....:jeyyar:

cnm ara kusum benım :)

daha yatmadınızmı yahu

bende senden azönce açmıştım msn ni ama ç dışıyımkaydirigubbakcemile3
seni görünce ahanda dedim gece kuşları dökülüyo:roflol:
kk ya girdim sibel ablayı gördüm daldım hemen işte buyur sohbete sendekaydirigubbakcemile hoşgelmişsinopuyorumnanaktan

sendedemi misafir var bende misafirliyim
yattı şimdi onlar ben geldim pc başına delikafadulden
aha sendemi kızkaydirigubbakcemile3
ayşegül ve burcudan sonra birde sevo oldukaydirigubbakcemile3
onlarda misafirleri yatırıp pc ye koşuyolardı kulakları çınlasın gece gece:roflol:
sende kim var sevo:uhm:
oy oy ablam dunurlerı ağırlamıs ya hayat nasıl akıyoo ıst gorustugumuzd e ortada bısey yoktu onc e doktor anneesı sımdı kayınvalıde yarında babaanneee:)

cnm ara kusum benım :)
hoşgeldin canım benmopuyorumnanaktan
aynen bende şaşırdım duyunca:1shok:

onlarda misafirleri yatırıp pc ye koşuyolardı kulakları çınlasın gece gece:roflol:

hoşgeldin canım benmopuyorumnanaktan
aynen bende şaşırdım duyunca:1shok:

h.b şeker ya ablamı kıskanıyorum genc yasta tum guzel sıfatları almıs duygulandımd aaslındaaa senağlama inş hersey guzel sorunsuz gıderrr

Çok hızlıyım de mi kızlarrrrr? misafirler saat 1.00 de gitti...bir muhabbet bir muhabbet...bir tepsi baklava getirmişler ev baklavası...yakın olsanız da ikram etsem sizlere de...essem wallah doğru deyon...her şeyler oldu 1 ayda...bulaşıkları yerleştirdim makinaya...hoooppp buraya...sizi görmeden yapamıyom ben napim...hihoyyyt

off koptum da geldim geyikhaneden..foto ekliycem diye bi de truva atına yakalandım...az daha çökertcektim pc mi...:1shok:

Çok hızlıyım de mi kızlarrrrr? misafirler saat 1.00 de gitti...bir muhabbet bir muhabbet...bir tepsi baklava getirmişler ev baklavası...yakın olsanız da ikram etsem sizlere de...essem wallah doğru deyon...her şeyler oldu 1 ayda...bulaşıkları yerleştirdim makinaya...hoooppp buraya...sizi görmeden yapamıyom ben napim...hihoyyyt

sabaha sendeyim sakla payımı...ev baklavasına hiç dayanamam..kaydirigubbakcemile5

h.b şeker ya ablamı kıskanıyorum genc yasta tum guzel sıfatları almıs duygulandımd aaslındaaa senağlama inş hersey guzel sorunsuz gıderrr

Çok sağolasın essemmm...darısı senin başına inşallah...dr annesi, kayınvalide vs...yakışır esseme de mi...opuyorumnanaktanvereliniortak

hızlısınn masalah ne dıyımm:):nazar:

off koptum da geldim geyikhaneden..foto ekliycem diye bi de truva atına yakalandım...az daha çökertcektim pc mi...:1shok:

aman dıkkat vırus prog varsa hemen tara pc yarında bı tara sonradanda cıkabılıyo

sabaha sendeyim sakla payımı...ev baklavasına hiç dayanamam..kaydirigubbakcemile5
dettt ablama bensız gıdemessın baklavadan hele hiiiçç yiiyemezsınnn:))

Çok sağolasın essemmm...darısı senin başına inşallah...dr annesi, kayınvalide vs...yakışır esseme de mi...opuyorumnanaktanvereliniortak
oy ablam ogunlerı goruyum daha bişey istemem simdilik senın mutlulugunla yetınıyorumm ve cok sevınıyorum senın adınaa:asigim:

eşimin teyze kızı ve eşi var cnm gec vakit geldiler yemekti kahveydiderken yoruldum bide yatıya kaldılar kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis valla herşeyi birarada yapıon maşşallah
iyi yetiştin herşeye ama alkisalkisalkis

:1shok: :1shok: ee heryere zırt bırt resim eklersen olca buydu

X