oldu cnm...iyi gecceler...mirmirmirmirugrarım tabiki ..sizde bana ugrayım opuyorumnanaktaniyi gecelera.s.
ugrarım tabiki ..sizde bana ugrayım opuyorumnanaktaniyi gecelera.s.
sagol ortimm ben genelde hissediyorum dedim ya iskambilde söylüyorlar genelde cok cikiyor hislerim kuvvetli gecenlerde bir gün yasiyorum fakat hepsini yasadim sanki benim adama dedimki simdi bu olacak simdi su olacak hepsi ayni oldu cünki ben o seyleri önceden yasamistim ben inanamadim valla ortim hayret demi oluyor bana hep fakat senin baktirdigin fallar bana hem kolay aciliyor hem cok ferah geliyor her zaman olmuyor cünki
inanılır gibi değil walla...sen yine üstüne düş bence de yeteneğin körelmesin...kolay açılınca daha mı çok gerçek oluyor acaba?olan seylere bazen kendimde inanamiyorum fakat bu zamanlarda önemsemedigim icin üstüne düsmedigim icin durgunlastim fakat hissetmem oluyor tabide ben üstünde durmuyorum artik fazla
cok önceleri benim beyim futbol oynuyordu ,antremana gidecekti cebindede baya para var dedimki parayi evde birak cünki o para bu gün gidecek inanmadi tabikine kizdi neyse gitti bende evde kizim su icircem birden bir tanidik geldi biliyormusun ne oldu dedi ne dedim antremanda herkezin parasi gitti calindi dedi ben sok demistim ben dedim fakat oldu bnenimki bana cok inanir daha neler bunun gibi
neyse bunlar insanin ic güdüleriyle yada hisleriyle alakali olabilir bilinmiyor yanliz bunlar cok farkli seyler topik acilsa acilir bu konuyla alakali ortim degilmi cok ilginc seyler yazilir