İzmir Sohbetleri

Nur gitmemiş daha...orticim yaa sen benim yeğen,me bakmıştın ya üni için...aunen çıktı...bakalım hangsine yerleşecek...onu yazmamıştın gerçi ama...yani yer olarak fln...söylediklerin çıktı ama...süperssin ortim...hislerin çok kuvvetli...ya da gönül gözün açık...:)

sagol ortimm ben genelde hissediyorum dedim ya iskambilde söylüyorlar genelde cok cikiyor hislerim kuvvetli gecenlerde bir gün yasiyorum fakat hepsini yasadim sanki benim adama dedimki simdi bu olacak simdi su olacak hepsi ayni oldu cünki ben o seyleri önceden yasamistim ben inanamadim valla ortim hayret demi oluyor bana hep fakat senin baktirdigin fallar bana hem kolay aciliyor hem cok ferah geliyor her zaman olmuyor cünki

olan seylere bazen kendimde inanamiyorum fakat bu zamanlarda önemsemedigim icin üstüne düsmedigim icin durgunlastim fakat hissetmem oluyor tabide ben üstünde durmuyorum artik fazla

olan seylere bazen kendimde inanamiyorum fakat bu zamanlarda önemsemedigim icin üstüne düsmedigim icin durgunlastim fakat hissetmem oluyor tabide ben üstünde durmuyorum artik fazla
inanılır gibi değil walla...sen yine üstüne düş bence de yeteneğin körelmesin...kolay açılınca daha mı çok gerçek oluyor acaba?

üstünde dursam cok hissedebilirim belki fakat yapmiyorum önemsemiyorum kendimi vaz geciriyorum baktigim kisilerin nasil olduklarini anlayabiliyorum bazen kendim bile inanmiyorum fakat oluyor artik fazlada üstünde durmuyorum sana anlatsam neler yasadim bu konuda

yaa doğrudur inanırım...geçen bize baktığında hasta var demiştin ya...kayınpeder hastaydı sahiden...çok yaşlı 87 gibi...nasıl olacak acaba görebildin mi?

cok önceleri benim beyim futbol oynuyordu ,antremana gidecekti cebindede baya para var dedimki parayi evde birak cünki o para bu gün gidecek inanmadi tabikine kizdi neyse gitti bende evde kizim su icircem birden bir tanidik geldi biliyormusun ne oldu dedi ne dedim antremanda herkezin parasi gitti calindi dedi ben sok demistim ben dedim fakat oldu bnenimki bana cok inanir daha neler bunun gibi

ben hastalik gördüm ortim sIkInti gördüm ne olacak bunu bir tek rabbim bilir tabiki kötü görmedim simdilik

Hislerin kuvvetli sanırım... ya da Rabbim sana malum ediyor ne bilim...esrarengiz bir durum walla...kafamçokkarıştı

cocuklara cok israr etmem fakat icim cok sIkIlinca fazla israr ederim belki olmaz ama ben kötü hissediyorum anlarlar olcak diye degil fakat cok kötü oluyorum o zaman önceden hislerim daha fazla etkiliydi simdi kendim umursamadigim icin üstüne düsmüyorum yine var fakat söylemiyorum

sorma ortim valla bazen insan kendi inan miyor fakat su siralar olmuyor yanliz insanlarda sIkInti varsa bana acayip esneme geliyor agzim ayriliyor

neyse bunlar insanin ic güdüleriyle yada hisleriyle alakali olabilir bilinmiyor yanliz bunlar cok farkli seyler topik acilsa acilir bu konuyla alakali ortim degilmi cok ilginc seyler yazilir

neyse bunlar insanin ic güdüleriyle yada hisleriyle alakali olabilir bilinmiyor yanliz bunlar cok farkli seyler topik acilsa acilir bu konuyla alakali ortim degilmi cok ilginc seyler yazilir

Yaa sahiden açsana bir topik hemen balayalım bakalım neler yazılacak..kimin ne gibi durumları var?çok entersan şeyler duyabiliriz...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…