İzmir Sohbetleri

ortim ben yavaştan kaçıom...gözlerim kapanıyo...yarın görüşürüz...iyi geceler...mutLu sabahlar canımcım...

tamam ortim sen ac bakalim neler yazilacak iyi olur valla öptüm ortimi iyi geceler hayirli sabahlar görüsmek üzere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sibelim ve bitoşum iyi kaynatmışsınız vallahi. kaydirigubbakcemile3 bende gelirim. siz açın hele o topiği. çok ilginç olacağa benziyor. gece erken yattığım için sohbetinize katılamamışım.:sinifsinif: bitoşumun hislerinin kuvvetli olduğunu ben de farketmiştim. hatta bizim kızada demişim. opuyorumnanaktan topiği açarsanız haberimiz olsun. kaydirigubbakcemile3

gunaydin_9yZb.jpg

ortimmm hoşgeldin nasılsın? konuyu açtım...hayatın içinden var ya...oraya hadi bişeyler yaz sen de...))

sibelim ve bitoşum iyi kaynatmışsınız vallahi. kaydirigubbakcemile3 bende gelirim. siz açın hele o topiği. çok ilginç olacağa benziyor. gece erken yattığım için sohbetinize katılamamışım.:sinifsinif: bitoşumun hislerinin kuvvetli olduğunu ben de farketmiştim. hatta bizim kızada demişim. opuyorumnanaktan topiği açarsanız haberimiz olsun. kaydirigubbakcemile3

canim nasilsin gercekten aksam baya sohbet ettik güzel oldu tabiki haberiniz olur canim benim opuyorumnanaktan

ortimmm hoşgeldin nasılsın? konuyu açtım...hayatın içinden var ya...oraya hadi bişeyler yaz sen de...))

hosbuldum ortim nasilsin aksamdan beri ben daha yeni kalktim valla uyanamadim simdide tembellik yapiyorum actinmi sagolasin ortim yazarim tabi bakayim hemenopuyorumnanaktan

nutez cnm rüyalar bölümüne açmışım...bir de hayatın içinden var ya oraya baiınızdan geçen esrarengiz olaylar açtım...lin nası atılıyo bilmiyorum...tarif eder misin?

X