İzmir Sohbetleri

valla ortim ne yapiyorsak evlatlarimiz mutlu olsun diye yapiyoruz azda olsa cokda olsa fakat gelenlere inanamiyorum bazen ben

Önceden arkamdan konuşulanı duyunca terbiyemi bozmazdım ama şimdi yüzüne vuruyorum hemen...hem gelip yemiş hem laf etmiş...böyle kişiler kapsama alanım dışında artık...:eek:klava:

yok toplam 80.... kapı süs 20 lira,40 adet şeker 60 lira yaaaaakafamçokkarıştı

kapı süsünü daha ucuza yaparsın bi de kargo parası vardır şimdi...40 adet şekere de 60 lira çok bence...en iisi bi koli lokum al...sonradan helenlere de verirsin hem...:teselli:

kapı süsünü daha ucuza yaparsın bi de kargo parası vardır şimdi...40 adet şekere de 60 lira çok bence...en iisi bi koli lokum al...sonradan helenlere de verirsin hem...:teselli:
ewt en mantıklısı lokummmm bne 80 liraya odanın tamamını süsler ve arttar bile zaten bu aralar satışta yapmadımmm

kusura bakmazsanız ben artık kaçacagım bebem uyurken yatayımmm olarmı?yarın pazar herkes yatcak ben 8 ayaktayım senağlama

tamam canim benim iyi uykular iyi geceler öptüm cok alllah kolayliklar versin su gibi halledersin insallah:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

saglik-haberleri-karpuz-tatil-kahvalti-212x266.jpg

yemece_ayran.jpg

kiymali-pide.jpg

ben sizn pideleri şididen ikram edeyim gece mece demeyin

tamam ablacım...Allah yardımcın olsun...hiç korkma biter gider...iyi geceler olsun...yrn grşrz...

ohh ohh karnım da acıkmıştı...hepsi çok güzel görünüyo...Allah önce düplomalarını sonra damatlıklarını göstersin inşallah...:))

tutorial108atiyebo81rv4.gif

aklınıza fikirler gelirse benim topige yada ziyaretçi sayfamda paylaşın ablalrım lütfennn.... sabaha grşmk üzere inş..

sagolasin canim benim gelmis yemis kadar oldum öptüm seni cok opuyorumnanaktan

ohh ohh karnım da acıkmıştı...hepsi çok güzel görünüyo...Allah önce düplomalarını sonra damatlıklarını göstersin inşallah...:))
sizler sagolun ....inş ablam ogullarımın damatlıklarını kızımn gelinligini inşşşşş. tabi önce diplomalar inşşşşş

insallah canim benim insallah rabbim o günleride gösterir insallah hayirlisi ile :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tamam Nurcum aklımızı gelen olursa yazarız tabii...sen de arada buraya uğra canımcım...:))

X