İzmir Sohbetleri

limonata güzel olmazmi bu sicak havalarda hemde pratik bence

ortim valla bu konuyu konusak ben bunu cok yadirgiyorum aman onda bu var bende olacak sunun buyu böyle bende olacak nefret ediyorum ne anlamsiz benim kizim ne diyor biliyormusun ben evlenirsem bana gümüs taksinlar yeter diyor yok öyle yükseklerde gözümüz sunu bunu istemekte olmaz valla hic hoslanmadigim bir sey
ortimmm gel seni bi öpem...Şeniz
yyaaa biriniz almanya biriniz izmirrrr
bende ankara
mesafeler uzak ama gönüller yakın olsun napalım canım benim...aynı ilde olsak inan biz gelirdik di mi ortim...:eek:

Nur bi de bayrak as penereden ya da balkona...sünnet evi olduğu belli olsun...biz asmıştık balkondan aşağıya...turkbayragi

sorma cnim ya bende izmirliyimde almanyada yasiyorum ah canim izmirim ah
zor insanın memleketınden uzak olması buyudgum yeri ist.u çok arıyorum amayokkkk
ortimmm gel seni bi öpem...Şeniz

mesafeler uzak ama gönüller yakın olsun napalım canım benim...aynı ilde olsak inan biz gelirdik di mi ortim...:eek:
çok sagol ablam biliyorum bu kadar ilgilendiniz ya gelmiş kadar oldunuz valla

ortim birde bir seye sinir oluyorum herkezi davet ediyorsun gelen geliyor yiyiyor iciyor gidince bir yigin laf ediyorlar ben anlamiyorum neden ben bütcemi asiyorum aman güzel görünsün hava atayim diye ben atmiyorum atmayacagimda herkezin ne dedigi beni hic ilgilendirmedi bundan sonrada ilgilendirmez dogrumu ortim herkez kimseyi düsünmezse masrafsiz birseyler yapabilirler sonucta mutluluk önemli degilmi gösterise ne gerek var dogrum bu

ortim birde bir seye sinir oluyorum herkezi davet ediyorsun gelen geliyor yiyiyor iciyor gidince bir yigin laf ediyorlar ben anlamiyorum neden ben bütcemi asiyorum aman güzel görünsün hava atayim diye ben atmiyorum atmayacagimda herkezin ne dedigi beni hic ilgilendirmedi bundan sonrada ilgilendirmez dogrumu ortim herkez kimseyi düsünmezse masrafsiz birseyler yapabilirler sonucta mutluluk önemli degilmi gösterise ne gerek var dogrum bu
evt aynen katılıyorum ortime...ben içimden ne geldiyse yaptım nişanda...tabii imkanlar elverdiği kadar...kimse için değil...oğlum için...içinde uhde kalmasın...kaydirigubbakcemile5

ewt çok haklısın ben once gıttıgım yerde yemek içmek yerıne guler yüz beklerim o olmadıktan sonra dunyaları doldursun neye yarar ki

kimselerden her ne olursa olsun istemem bende aynisini beklerim kimsenin zora girmesini istemem bos gösteris masraflarini sevmem ben hic bir sey istemeden gelin oldum benim kizimda insallah ayni olacak insallah hayirlisi ile

kimselerden her ne olursa olsun istemem bende aynisini beklerim kimsenin zora girmesini istemem bos gösteris masraflarini sevmem ben hic bir sey istemeden gelin oldum benim kizimda insallah ayni olacak insallah hayirlisi ile
inş. bizimde hiç bişeyim iz yoktu evlendigimizde her şey zamanla oluyo sabredersen

Ben de beklemem ortimmm...Nur'un dediği gibi güleryüz tatlı dil her şeye yeter...baklava börek verse asık suratla ne olacak...benim gelinim de bişey istemiyo walla...biz zorla alıyoruz bişeyler...Allah herkesin gönlüne göre veriyor orticim...:):)

valla ortim ne yapiyorsak evlatlarimiz mutlu olsun diye yapiyoruz azda olsa cokda olsa fakat gelenlere inanamiyorum bazen ben

X