İzmir Sohbetleri

biz benim oglanda salata sarma soguklari evde yapmistik digerlerini ismarlamistik masrafli olmadi fakat cok güzel oldu tabi 15 sene önce simdi hersey ates pahasi

valla karasız kaldım işte onlarda benım için diyo ugraşammazsın diye hazır olsun dıyolar ama eşiminde aklı yattı bakalım sizde fikir verin ne papsam ki hangisi daha dogru olur

sana 2 örnek buldum...bunlara benzer bişeyler yapabilirisn bence...

ewt güzeller.... en ıyısı boyle bişi yapayım bende

gülüm valla salata türü seyleri kendin yap bilmiyorum yardim eden olmazsa zor olur tabiki yanina lahmacun yada pide ismarlayin bence yeterli

Nurcum şu alttaki kapı süsü kolay sanki...maşallah yazan...biraz tül,hazır harflerden al,biraz kurdele, boncuklar da satılıyo karton onlar...hadi kolay gele...::

niye az olsun ki gayet güzel bence...pide,tatlı,karpuz...:))ohh olsa da yisem...lokum da dağıtırsın...oldu da bitti maşallahh..

sonradanda bir tatli yine evde yapilan iyi olur bence fakat en kötüsü senin yardim edecek yok ay ben ortimle geleyim sana yardim edeyim valla ya hemen hallederiz

Nurcum şu alttaki kapı süsü kolay sanki...maşallah yazan...biraz tül,hazır harflerden al,biraz kurdele, boncuklar da satılıyo karton onlar...hadi kolay gele...::

niye az olsun ki gayet güzel bence...pide,tatlı,karpuz...:))ohh olsa da yisem...lokum da dağıtırsın...oldu da bitti maşallahh..

evt banada kolay geldibu hazır harfler kırtasıyede vardır heralde cok sagolun ya sizinde kafanızı şişirdim valla

yeterli tabi canim bu zamanda herkezin begenmesine bakmayacaksin kendinizin icine sinsin maddi sarsmasin yeterli

evt banada kolay geldibu hazır harfler kırtasıyede vardır heralde cok sagolun ya sizinde kafanızı şişirdim valla
Ne demek canım...şurada hem sohbet ediyoruz hem de sana yardımcı olabildiysek ne mutlu bize...
yeterli tabi canim bu zamanda herkezin begenmesine bakmayacaksin kendinizin icine sinsin maddi sarsmasin yeterli

vereliniortakalkisalkisalkis:lepi: süpersin ortim...kimsenin beğenmesine bakmayacaksın...senin içine sinsin...

ortim valla bu konuyu konusak ben bunu cok yadirgiyorum aman onda bu var bende olacak sunun buyu böyle bende olacak nefret ediyorum ne anlamsiz benim kizim ne diyor biliyormusun ben evlenirsem bana gümüs taksinlar yeter diyor yok öyle yükseklerde gözümüz sunu bunu istemekte olmaz valla hic hoslanmadigim bir sey

[
ortim valla bu konuyu konusak ben bunu cok yadirgiyorum aman onda bu var bende olacak sunun buyu böyle bende olacak nefret ediyorum ne anlamsiz benim kizim ne diyor biliyormusun ben evlenirsem bana gümüs taksinlar yeter diyor yok öyle yükseklerde gözümüz sunu bunu istemekte olmaz valla hic hoslanmadigim bir sey
ewt bu durum benide çok rahatsız ediyorrr birbirini çekememezlik resmen

X