Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapıp satıyomuş bi arkadaş ona göre gerek yok böyle şeylere on kalsa sunnetlıkde almayacakklava:bu aralar biraz kritik durumlardasünnet süsü nerde gördün burda nurcum? kocan süsü mü istemiyo...anlamadım...
amin sagol:Saruboceq:canim ya allah yardimcin olsun
inşallah:Saruboceq:allah damatliklarini göstersin insallah canim:Saruboceq:
yapıp satıyomuş bi arkadaş ona göre gerek yok böyle şeylere on kalsa sunnetlıkde almayacakklava:bu aralar biraz kritik durumlarda
amin sagol:Saruboceq:
inşallah:Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/274295-sunnet-dogum-icin-kapi-susleri-sepetleri.html burda ablam işte kapı süsü ve şekerler buyuk oglumunkini ayarladım giibi küçüge bakıyorum hep büyük boy magazalarda ona gore yokCanım bu hayatta bir kez oluyor...sen onu ikna et...ucuz yollu bişeyler alıp asın...burada kaça veriyorlarmı süsleri...2.elde mi satılıyo? biraz daha düşürsün olmazsa ücreti arkadaş...duruma göre hareket edersiniz...kıyafetlerini de bayramda giyebilecekleri gibi al mesela...lacivert pantolon olabilir...takdir senin tabii...
bende oyle düşünüyorum ama bakalım artık hayırlısıortime katiliyorum yavrucugunun ilk mutlulugu bu canim ileride hatirlayacagi bir seyler olmasi gekir bence
hmmmm öyle yapayım ozaman..ben bi yuvarlak kapı süsnü birde o sünnet şekerlri hoşuma gitmişti..Nurcum sen buradan alma...o topik pahalı baya...kırtasiyeye git...hepsini birarada veriyorlar...balonu, feneri, grapon süsleri vs...baya ucuzdu geçen sene...:))
CADIARZU yemek düşünüyoduk bu sıcakta yemegi napıyosun pide yaptır denıldı .pide tatlı karpuzzzz gb.aman ben yemek diyorum o karışık dahaNur kapı süsünü kendin yap evde...o kolay olur...sünnet şekeri yapma seni sıkar onlar...sen de lokum alırsın zaten lokumsuz sünnet olmaz...di mi orticim? yemek vercen mi nasıl olacak?
CADIARZU yemek düşünüyoduk bu sıcakta yemegi napıyosun pide yaptır denıldı .pide tatlı karpuzzzz gb.aman ben yemek diyorum o karışık daha
biz benim oglanda salata sarma soguklari evde yapmistik digerlerini ismarlamistik masrafli olmadi fakat cok güzel oldu tabi 15 sene önce simdi hersey ates pahasi