İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Canım haklısın, galiba hepimiz aynı zamanlarda olmuşuz kafamızdaki sorular bitince girmez olmuşuz :/ birebir tanıştıklarımız bile oldu hepimiz dağıldık, yenilerde hiç yazmamış..
İğne olayı kötü olmuş ama atlatmışsındır hemencik inş.. bende de kist vardı yine de yapıldı. Bi sorun olmadı. Biri büyük biri küçükse farklı boyutlarda koyup eşitliyorlar. Her hangi bir şey sölediler mi? Senin tarih ne zamandı az kaldı diye hatırlıyorum..
benim dedğim gibi amelyt sorası iğne vurulmadı hep serum takıldı. Midem bulantım oldu özellikle wc'ye çıktığımda tansiyonum filan düştü ama kusma hiç olmadı. Saolsun hemşireler çok ilgililer eşim de yanımdaydı benim. Yanında mutlaka pipetli su (öksürme ihtiyacını gidermek için çünkü çok baskı yapıyo) ve çubuk kraker bulundur.
Çok kalın olmamakla birlikte pijama ya da eşofman al yanına. Üst giyilmesi kolay gömlek tarzında olsun. Çorap al mutlaka üşütme diye.. ıslak mendil bulundur terlersen silersin yüzünü filan. Çok sıcak olma ihtimaline karşı da şort al. Aklıma gelenler bunlar

Tesekkur ederim eet gerçekten insan azıcık bi destek istiyor bu yoldan geçenlerden. Ama herkes ni kenara çekilmiş. Çok şükür az kaldı benimde. Haftaya bugün korkuyorum ilk defa ameliyata giricem ama bu ameliyat hayatımda önemli bi dönüş noktası olacak inşallah. Eşim benimde yanımda olacak. Kan aldirirken pek sıkıntı olmadı. Şimdi önümüzde damar yolu acilmasi var. Ameliyattan çok ondan korkuyorum. gerçekten çok kötü bişey insanın böyle bi fobisinin olmasi. Söylediklerine dikkat edicem ☺ haftasonu hastane valizimi hazirlayacam.

Ben ameliyat olalı 4 ay oldu. Yarın kontrolüm var. 325cc takılmıştı. Ameliyattan önce de sol gogsum daha büyüktü şimdi de öyle. Eşit degil ne yazık ki. Ilk görüşmeye gittiğim zaman ikisi aynı olur demişti doktorum . Şimdi de zaten farklıydı göğüslerin olacak o kadar demekte. Keşke eşit olsalardı ama olmadi. Takılmak istemiyorum bu konuya ama bazen de ister istemez kızıyorum. Sessiz bir karakter olduğum için doktoruma da pek birşey diyemiyorum. Demekki elinden bu gelmiş diyorum. Şimdi burun estetigi olmaya karar verdim. Fatih beyle yarın bu konuyu da görüşeceğim. Ameliyat olacaklara tavsiyem su: sabırla iyileşmeyi beklerken pek çok değişikliğe hazır olsunlar. Eşitsizlik.. dalgalanma...hissizlik...gibi.. Ben şuan hepsini yasamaktayim. Belki zayıf olmamdandir. Dokusuz olanlar bu saydiklarimla daha cok karsilasmaktalar. Ben de bu sanssizlardanim iste.. siz fobinizi birkac dakika yasarken ben sonrasinin surecini yazdim. Umarim hersey istediginiz gibi olur.

Tesekkur ederim. Dalgalanma neden oldu ki. Bende çok zayifim. Ama vücudunun alabileceginden çok koyarsam dalgalanma olur dedi. Eşitsizliğe gelince şuanda da evet biraz eşitsizlik var. Doktora söyledim. O herkeste olan bişey ama çok barizse mutlaka eşitleriz dedi. Dokum da çok az ne yazikki. Kas alti yuvarlak olacak. CC konusunda bet bişey yok. 275 yada 300 dedi. Bende öyle cazgir degilimdir ama Aklımda ki tüm soru işaretlerini sordum doktora. Hepsine cevap verdi. Görüntü olarak sorunlar yaşadınız mi. Mesela hala ameliyat sütyenini mi kullaniyorsunzu

Canim..dalgalanma büyük olan göğsümde daha çok.neden oldu bilmiyorum. Aynadan bakınca belli değil.gogsumun alt kısmında dikişlerin üzerinde mevcut. Elimle dokunduğumda anladim. Esitsizlik konusu da şöyle..evet yağ enjekte etti eşitlemek için. Ama buna rağmen küçük. Düşünsene oradaki yağ erimeye başlayınca kim bilir ne hale gelecekler. Korkularım böyle işte..goruntu olarak sorun eşitsizlik..baska yok. Ameliyat sütyenini bir iki ay civarı taktım.ancak yaz olduğundan daha fazla dayanamadım ve doktorun izniyle pentinin straplez sporcu sütyenlerinden aldim. Geceleri bişey takmıyorum.

Anladım. Ay inşallah öyle bişeyle karsilasmam yıkılırım. Çünkü utekrar ameliyat olma gibi bi lüksüm yok. Bana da yağ enjekte edecek. Peki bu zamana kadar kontrollerde bişey demedi mi bu sorunlara

Anladım. Ay inşallah öyle bişeyle karsilasmam yıkılırım. Çünkü utekrar ameliyat olma gibi bi lüksüm yok. Bana da yağ enjekte edecek. Peki bu zamana kadar kontrollerde bişey demedi mi bu sorunlara
Dediğim gibi...esitsizlige "olacak o kadar"dedi. Dalgalanma yeni oldu.yarin soracağım artik. Çok kibar çok sakin bir doktor. Her defasında eşimle beraber gittik. Belki de bu yüzden çok uzatmadı muayeneleri. Konuşkan bir doktor değil. Ben de sessiz olunca bu hale geldi durumum işte canım. Hastası da çok. Zaman ayıramıyor belki de ... Yarın tekrar yazarım artık. Sen içini ferah tut. İyi düşün iyi olsun.

Aynen sana katılıyorum. Yarın mutlaka bilgilendir beni. Senden haber beklicem gerçekten çok merak ettim nr diyeceğini.

Aynen sana katılıyorum. Yarın mutlaka bilgilendir beni. Senden haber beklicem gerçekten çok merak ettim nr diyeceğini.
Bugün doktorumla görüştüm. Dalgalanma için geçecektir dedi. 8 ayı doldur bakalim bi dedi. Döküm olmadığından, derimin ince oluşundan da kaynaklandığını belirtti. Haftaya burun estetigi olacagim.gun aldim. Bu ameliyatta istersem tekrar yağ enjekte edebileceğini anlattı. Tabiki kabul ettim. Çünkü zayıflıktan olan sorunlar bunlar.

Ayy bende zayifim senin boy kilo falan nasıl canım. Benim boy 154 kilo 48 göğüs altı ölçüm 76.

Benim de 9 ay olmak üzere.. bende de hafif dalgalanma var bende zayıfım. Üst dokum hiç yoktu.. ama biraz azaldı gibi ilk başta çok fazlaydı çok rahatsız ediciydi.. umarım tamamen geçer üçgen bikiniler filan giydim yazın görünmedi hiç. Açıkcası hiç memem olmamasından iyidir diyerek teselli buluyorm. Hoş o kadar parayı verip neden oluşuyo diye de sorgulamıyo diil tabi insan..

Kızlar merhaba . Telefonum bozulmuştu bir süredir giremedim . P paris3535 canım hayırlı olsun kararın. Genelde ameliyat olup bütün süreçlerden geçince yazmak için bir sebebi olmuyor insanın gibi oluyor . Ama haksızlık ediyorsun çünkü bu konu aktif bi konu. 1000 küsür sayfa yazmışız. Diğer ameliyat olan arkadaşlar da yazıyorlar bu konuya , ama eskisi gibi aktif değiller . Ben 1 yılımı doldurdum . O October3482 dalgalanma bende de var canım maalesef . Benim de büyük olan göğsümde . (Sol tarafta ) . Sırf bu yüzden masaj yapmayı bıraktım , ama bi değişiklik olmadı. Fatih beyi uzun zamandır görmüyorum . Yağ enjektesi de çok masum birşey değil maalesef çünkü yağ alınan yerlerde deforme oluşabiliyor . Benim sağ bacağımda var mesela kas çizgisi gibi gözüküyor ama yağ alımından kaynaklı oldu bence . Ama zayıf olduğumuz için derinin protezi absorbe etmesi biraz zor oluyor . Hiçbirimize de öyle aman aman büyüklükte silikon takılmadı zaten . Memesiz olmak mı böyle olmak mı diye tercih yapsam tabi bu halimi seçerdim. Ama küçük de olsa göğüslerim olsaydı belki farklı olurdu. Bilemiyorum .

Tiramisu35 canım tüm sayfaları okudum karar vermeden önce. O dönemlerde bi çok kişi aynı zamanlarda ameliyata girdiği için sürekli iletişim halinde olmussunuz. Ama şimdi öyle değil. Ameliyat olacaklar artık girip buraya yazmıyor. Yada olup bittikten sonra artık yazma gereği duymuyor. Ama bizde endiseliyiz ve bilgi alabileceğimiz birilerini arıyoruz. Burada okuduklarım olmasaydı asla bu ameliyata cesaret edezmedim.ama keşke şimdi de geçmişteki gibi muhabbet olsa. Süreç hakkında hep irtibat halinde olsak.

aynen katılıyorum bir kaç arkadaş dışında yardımcı olan fazla yok... esabil eker e ameliyat olanlara o kadar yazdım tek bir cevap bile alamadım

aynen katılıyorum bir kaç arkadaş dışında yardımcı olan fazla yok... esabil eker e ameliyat olanlara o kadar yazdım tek bir cevap bile alamadım

Canım ben ameliyat olalı 1 yıl oldu daha öncesinde de Araştırma evrem oldu fakat o doktorun ismine hiç rastlamadım ... başka birşeyde sorun olursa seve seve cevaplarım ..

Canım kimse yazmıyor diye yazmaktan çekinmeyelim sonrasında ameliyat olacaklar için yazacaklarımız ışık olacak sonuçta .. sürecini merakla bekliyorum canım , güzel haberlerle gel :)

Tiramisu35 esabil eker Ankara sincanda bir dr. Dual plan yapıyormuş. Ben Eskişehir'de yaşıyorum. Yakın ya o yüzden . Devlet hastanesi fiyatlar i daha uygun . Siz kime oldunuz. Memnunmusunuz. Fiyatlar uçuk en uygunu özelde 8 binden 11 e kadar var. Esabil in yaklaşık 4 bin civarı imiş. Birde dual plan yapması güzel. Haldun kamburoglunun tarzında yani. Daha bir güzel ve doğal duruyor diye düşünüyorum. Seninki kas altımı . Birde onerebilecegin başka dr lar mı :) şimdiden teşekkürler .

Teşekkür ederim canım inşallah bakalim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…