• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Canım ya ne güzel hiç üşenmeden uzun uzun yazıyorsun. Çok teşekkür ederim. Mesela doku derken onu nasıl olcecem. Neresinden olcecem. Bana en yüksek profil kullandığını söyledi. Yani high profil demi. Peki bunun ultra high olanı var mı ki.sonuçta yükseklik artınca doku da artar mantiken. Fotoğraf gostermedim. Çok heyecan yaptım. Ne soracağım bile unuttum. Eve gelince geldi hepsi aklıma

Canım Estağfirullah burda yazılanlar daha sonraki ameliyat olmak isteyenlere de ışık olmuş oluyor , yardımlaşmış oluyoruz bu şekilde ;) benim ameliyat olduğum dönem Benimle aynı durumda olan Fatih beyin hastası yoktu , dikleştirme yapılan bir arkadaş vardı . Yapılan işleme göre insan bilgi sahibi oluyor dikleştirme ile hiçbi bilgim Yok istesem de yardımcı olamıyorum mesela . Şimdi canım ultra high profil var ama dalgalanma yapma riski yüksek bi de daha az natural görüntü veriyor diye doktorlar tercih etmiyor . Hatta koskoca forumda bir kişi biliyorum uhp silikon takılan. Meme dokunu nasıl ölçeceğine gelince ; öncelikle sırt ölçünü (içinde göğüs olmadan ) ölçmelisin. Daha sonra mezurayı biraz daha yukarı kaldırıp meme uç kısmına gelecek şekilde , memeyi de dahil olarak ölçmelisin. Mesela ameliyattan önce göğüs altım 78 cm göğüsle birlikte 79 cm ölçüm vardı. İkisini çıkarınca meme dokun kaç cm ortaya çıkıyor. Ameliyattan önce 1 cm meme dokum vardı. Ameliyattan sonra ölçülerim alt 78 meme ile birlikte 89 oldu, yani 11 cm meme dokum oldu. Tabi 5-6 cm doku olsa sonuçlar çok daha güzel oluyor bence , içi boşalmış meme de olsa güzel oluyor . Esnek deri oluyor sonuçta içine daha kolay konulabiliyor silikon.,.

Açıkcası insan ilk görüşmede herşeyi konuşurum diye bekliyor ama doktoru görünce heyecandan ne konuşacağını unutuyor insan. Zaten ameliyat öncesi çizim odasına alacak fatih bey asıl o zaman ne istediğini anlatırsan senin için çok faydalı olur Çünkü çizimden hemen sonra ameliyata giriyorsun , doktor da senin ne istediğine dair taze bilgilerle giriyor ameliyata . Gerçi görüşme kağıdına unutmamak için notlar alıyor fatih bey ama takdir edersin ki çok hastası var ve herkesin farklı istek ve beklentileri bar , en iyisi ameliyattan önce görüşmek zaten. Hatta o zaman tam olarak söylüyor kaç cc deneyeceğini . Ne kadar olabileceğini vs. Şunun şurasında iki aydan az zamanın kaldı beraber gün sayıcaz burda :))

Canım Estağfirullah burda yazılanlar daha sonraki ameliyat olmak isteyenlere de ışık olmuş oluyor , yardımlaşmış oluyoruz bu şekilde :KK66: benim ameliyat olduğum dönem Benimle aynı durumda olan Fatih beyin hastası yoktu , dikleştirme yapılan bir arkadaş vardı . Yapılan işleme göre insan bilgi sahibi oluyor dikleştirme ile hiçbi bilgim Yok istesem de yardımcı olamıyorum mesela . Şimdi canım ultra high profil var ama dalgalanma yapma riski yüksek bi de daha az natural görüntü veriyor diye doktorlar tercih etmiyor . Hatta koskoca forumda bir kişi biliyorum uhp silikon takılan. Meme dokunu nasıl ölçeceğine gelince ; öncelikle sırt ölçünü (içinde göğüs olmadan ) ölçmelisin. Daha sonra mezurayı biraz daha yukarı kaldırıp meme uç kısmına gelecek şekilde , memeyi de dahil olarak ölçmelisin. Mesela ameliyattan önce göğüs altım 78 cm göğüsle birlikte 79 cm ölçüm vardı. İkisini çıkarınca meme dokun kaç cm ortaya çıkıyor. Ameliyattan önce 1 cm meme dokum vardı. Ameliyattan sonra ölçülerim alt 78 meme ile birlikte 89 oldu, yani 11 cm meme dokum oldu. Tabi 5-6 cm doku olsa sonuçlar çok daha güzel oluyor bence , içi boşalmış meme de olsa güzel oluyor . Esnek deri oluyor sonuçta içine daha kolay konulabiliyor silikon.,.

Açıkcası insan ilk görüşmede herşeyi konuşurum diye bekliyor ama doktoru görünce heyecandan ne konuşacağını unutuyor insan. Zaten ameliyat öncesi çizim odasına alacak fatih bey asıl o zaman ne istediğini anlatırsan senin için çok faydalı olur Çünkü çizimden hemen sonra ameliyata giriyorsun , doktor da senin ne istediğine dair taze bilgilerle giriyor ameliyata . Gerçi görüşme kağıdına unutmamak için notlar alıyor fatih bey ama takdir edersin ki çok hastası var ve herkesin farklı istek ve beklentileri bar , en iyisi ameliyattan önce görüşmek zaten. Hatta o zaman tam olarak söylüyor kaç cc deneyeceğini . Ne kadar olabileceğini vs. Şunun şurasında iki aydan az zamanın kaldı beraber gün sayıcaz burda :))
aynenn canim ya. Ben simdi senin dediğin gibi olctugumde 6 cm doku çıkıyor. Ama doktor dokun yok dedi. Nasıl oluyor anlamadim. 6 cm e 300 cc nasıl bi görüntü olur sence.

Arkadaslar merhaba. Konu eski tum yazismalari okuyamadim . Internette arastirmalarim sonucu Fatih beyi buldum. Eylul ayi sonu gidip gorusecegim. Yaklasik fiyatlari nasil? Bende cok uzun suredir dusunuyodum.

Arkadaslar merhaba. Konu eski tum yazismalari okuyamadim . Internette arastirmalarim sonucu Fatih beyi buldum. Eylul ayi sonu gidip gorusecegim. Yaklasik fiyatlari nasil? Bende cok uzun suredir dusunuyodum.
Canım merhaba. Hoşgeldin sende. Şu anda 8000 tl ameliyat. 1 gece kalış sütyen ameliyat sonrasi muayeneler ve tahliller hepsi içinde. Yağ enjekte si de dahil. bende ekimin ortasında ameliyat olacağım inşallah.

Canım merhaba . Hoşgeldin aramıza. P paris3535 yakın tarihte ameliyat olacak en taze bilgiler onda :) ben bu konuyu açalı yaklaşık 1 yıl oldu fakat Fatih beye ameliyat olan bütün kızlar burdan bilgileri paylaşıyorlar , umarım senin için de faydalı olur . Sonbahar ameliyat olmak için iyi bir zamanlama bence , daha önce de söylediğim gibi . Umarım herşey gönlünce olur ama hiç boyundan posundan göğüs ölçünden filan bahsetmemişsin merak ettim şimdi :))

aynenn canim ya. Ben simdi senin dediğin gibi olctugumde 6 cm doku çıkıyor. Ama doktor dokun yok dedi. Nasıl oluyor anlamadim. 6 cm e 300 cc nasıl bi görüntü olur sence.

Canım öyle bilemiyorum. Neden dersen senin vücut tipini bilemiyorum Yani kilosu ve boyu benzer olan insanlarda Bile atıyorum birinin kalçası daha büyük yada diğerinin beli daha ince oluyor yada sırtı dar yada geniş oluyor , yada ne bileyim bacakları uzun oluyor kiminin dediğim gibi görüntüyü çok etkiliyor tüm bunlar . Ama şöyle birşey yapabilirsin . Marketten 2 tane ayrı ayrı 300 gram pirinç al . Bunları ten çorapların içine koy. Ordan da sütyeninin içine koy . Pirinç testi yüzde yüz doğru olmamakla birlikte yine de sana aşağı yukarı bir fikir verir . Neden yüzde yüz değil çünkü muhtemelen ameliyatın kas altı olacak protezin bir kısmı kas altında kalıyor , sen şimdi bu pirinci direkt göğsünün üstüne yerleştirip ölçüm yaptığın için daha büyük görünecek haliyle . Ama 300 cc de olmayabilir tabii daha önce bahsetmiştim sana . Ameliyatta deniyor fatih bey en uygununu yerleştiriyor . Benim görüşme kağıdıma 375 cc yazmıştı mesela ama göğüs cebim dar olduğu için 325 cc takabilmiş. Bazı şeyler ameliyat esnasında belli olacak .

Canım öyle bilemiyorum. Neden dersen senin vücut tipini bilemiyorum Yani kilosu ve boyu benzer olan insanlarda Bile atıyorum birinin kalçası daha büyük yada diğerinin beli daha ince oluyor yada sırtı dar yada geniş oluyor , yada ne bileyim bacakları uzun oluyor kiminin dediğim gibi görüntüyü çok etkiliyor tüm bunlar . Ama şöyle birşey yapabilirsin . Marketten 2 tane ayrı ayrı 300 gram pirinç al . Bunları ten çorapların içine koy. Ordan da sütyeninin içine koy . Pirinç testi yüzde yüz doğru olmamakla birlikte yine de sana aşağı yukarı bir fikir verir . Neden yüzde yüz değil çünkü muhtemelen ameliyatın kas altı olacak protezin bir kısmı kas altında kalıyor , sen şimdi bu pirinci direkt göğsünün üstüne yerleştirip ölçüm yaptığın için daha büyük görünecek haliyle . Ama 300 cc de olmayabilir tabii daha önce bahsetmiştim sana . Ameliyatta deniyor fatih bey en uygununu yerleştiriyor . Benim görüşme kağıdıma 375 cc yazmıştı mesela ama göğüs cebim dar olduğu için 325 cc takabilmiş. Bazı şeyler ameliyat esnasında belli olacak .
Canım şimdi bayram ya sağa sola kosusmaktan ameliyat heyecanı biraz gitti ama tabi kendi kendime kalınca gene heyecan baslayacak 300 cc 300 gram mi yapıyor. Öyle mi yapılıyor ki hesap. Denemek lazım aslında. Benim üst bedenim 34 alt bedenim 38 biraz dengesiz aslında.alt tarafım benden ayrı Cumhuriyet

Canım şimdi bayram ya sağa sola kosusmaktan ameliyat heyecanı biraz gitti ama tabi kendi kendime kalınca gene heyecan baslayacak 300 cc 300 gram mi yapıyor. Öyle mi yapılıyor ki hesap. Denemek lazım aslında. Benim üst bedenim 34 alt bedenim 38 biraz dengesiz aslında.alt tarafım benden ayrı Cumhuriyet

Evet canım kaç cc ise o kadar gram yapıyor . Ama üst bedenin 34 ise bayağı dar demek Yani 300 cc sende Harika olur. Darkness14 Darkness14 ta 300 cc var mesela gayet de güzel ve dolgun oldular . Umarım sen de istediğin sonucu alırsın canım.

Evet canım kaç cc ise o kadar gram yapıyor . Ama üst bedenin 34 ise bayağı dar demek Yani 300 cc sende Harika olur. Darkness14 Darkness14 ta 300 cc var mesela gayet de güzel ve dolgun oldular . Umarım sen de istediğin sonucu alırsın canım.
Darkness14 Darkness14 bu konuda ki fikirlerini alalım. nasıl memnun musun halinden. Benim en korktuğum olay istediğim kadar büyük olmaması. Tiramisu35 Tiramisu35 canım inşallah dediğin gibi olur. Çok tirsiyorum valla.

Darkness14 Darkness14 bu konuda ki fikirlerini alalım. nasıl memnun musun halinden. Benim en korktuğum olay istediğim kadar büyük olmaması. Tiramisu35 Tiramisu35 canım inşallah dediğin gibi olur. Çok tirsiyorum valla.
Selaamm yeni gördüm yazdıklarınızı sorryy :KK45: evet benim 300cc oldu gayet de güzel oldu dolgun dolgun. Benim de üst bedenim 34 dokum hiç yoktu.. hani biraz daha büyük olsa hiç olmazmış gibi geliyo.. umarım gönlüne göre olur. Tabi beklentiler de önemli ben hep doğal ılsun vücuduma uygun olsun istedim. 1 seneyi doldursun iyice şekillenir diye düşünüyorum. Doktor bana en fazla bu kadarını aldı dedi. 325-350 denicem demişti onlar olmamış koysaydım taşardı dedi..

Selaamm yeni gördüm yazdıklarınızı sorryy :KK45: evet benim 300cc oldu gayet de güzel oldu dolgun dolgun. Benim de üst bedenim 34 dokum hiç yoktu.. hani biraz daha büyük olsa hiç olmazmış gibi geliyo.. umarım gönlüne göre olur. Tabi beklentiler de önemli ben hep doğal ılsun vücuduma uygun olsun istedim. 1 seneyi doldursun iyice şekillenir diye düşünüyorum. Doktor bana en fazla bu kadarını aldı dedi. 325-350 denicem demişti onlar olmamış koysaydım taşardı dedi..
Önemli değil canım. ☺ bana da 275 yada 300 cc olur. Alırsa 325 te denerim dedi. Bende küçük olursa diye korkuyorum. Şuan da kaç beden sütyen kullaniyorsun. Memnun musun halinden. Ben çok endiseliyim ya

Fıstığım nerelerdesin sen ? Tatil nasıl geçti :)) bu arada pentide indirim vardı aldın mı yeni ciciler :)
Yaaa sorma dayanamadım indirimsiz aldım bi sürü bikini :olamaz: şimdi daha alırım diye gitmiyorum:KK48:
Tatil o kadar çabuk geçtikii hiç bişey anlamadım ama en güzel yazdı benim için çünkü memişler bayram etti:süslü:
Senin nasıl geçti eminim daha güzel geçmiştir:KK55:

Yaaa sorma dayanamadım indirimsiz aldım bi sürü bikini :olamaz: şimdi daha alırım diye gitmiyorum:KK48:
Tatil o kadar çabuk geçtikii hiç bişey anlamadım ama en güzel yazdı benim için çünkü memişler bayram etti:süslü:
Senin nasıl geçti eminim daha güzel geçmiştir:KK55:
Daha da güzelleşmişlerdir çünkü canımm

Back