- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #1.861
Canım ya ne güzel hiç üşenmeden uzun uzun yazıyorsun. Çok teşekkür ederim. Mesela doku derken onu nasıl olcecem. Neresinden olcecem. Bana en yüksek profil kullandığını söyledi. Yani high profil demi. Peki bunun ultra high olanı var mı ki.sonuçta yükseklik artınca doku da artar mantiken. Fotoğraf gostermedim. Çok heyecan yaptım. Ne soracağım bile unuttum. Eve gelince geldi hepsi aklıma
Canım Estağfirullah burda yazılanlar daha sonraki ameliyat olmak isteyenlere de ışık olmuş oluyor , yardımlaşmış oluyoruz bu şekilde benim ameliyat olduğum dönem Benimle aynı durumda olan Fatih beyin hastası yoktu , dikleştirme yapılan bir arkadaş vardı . Yapılan işleme göre insan bilgi sahibi oluyor dikleştirme ile hiçbi bilgim Yok istesem de yardımcı olamıyorum mesela . Şimdi canım ultra high profil var ama dalgalanma yapma riski yüksek bi de daha az natural görüntü veriyor diye doktorlar tercih etmiyor . Hatta koskoca forumda bir kişi biliyorum uhp silikon takılan. Meme dokunu nasıl ölçeceğine gelince ; öncelikle sırt ölçünü (içinde göğüs olmadan ) ölçmelisin. Daha sonra mezurayı biraz daha yukarı kaldırıp meme uç kısmına gelecek şekilde , memeyi de dahil olarak ölçmelisin. Mesela ameliyattan önce göğüs altım 78 cm göğüsle birlikte 79 cm ölçüm vardı. İkisini çıkarınca meme dokun kaç cm ortaya çıkıyor. Ameliyattan önce 1 cm meme dokum vardı. Ameliyattan sonra ölçülerim alt 78 meme ile birlikte 89 oldu, yani 11 cm meme dokum oldu. Tabi 5-6 cm doku olsa sonuçlar çok daha güzel oluyor bence , içi boşalmış meme de olsa güzel oluyor . Esnek deri oluyor sonuçta içine daha kolay konulabiliyor silikon.,.
Açıkcası insan ilk görüşmede herşeyi konuşurum diye bekliyor ama doktoru görünce heyecandan ne konuşacağını unutuyor insan. Zaten ameliyat öncesi çizim odasına alacak fatih bey asıl o zaman ne istediğini anlatırsan senin için çok faydalı olur Çünkü çizimden hemen sonra ameliyata giriyorsun , doktor da senin ne istediğine dair taze bilgilerle giriyor ameliyata . Gerçi görüşme kağıdına unutmamak için notlar alıyor fatih bey ama takdir edersin ki çok hastası var ve herkesin farklı istek ve beklentileri bar , en iyisi ameliyattan önce görüşmek zaten. Hatta o zaman tam olarak söylüyor kaç cc deneyeceğini . Ne kadar olabileceğini vs. Şunun şurasında iki aydan az zamanın kaldı beraber gün sayıcaz burda :))