Bunu doktorlar nasıl ayarlayamaz anlamıyorum. Üzüntüm bu yüzden. Yani baştan farklıysa göğüsler sonradan nasıl esıtlenebilir? Ya bize demeliydiler " aradaki fark operasyon sonrası da olacak" di
Valla benim şikâyetlerime bi çare olarak yağ enjekte edilmişti. Aradaki farkı böyle kapatmak istemiş doktorum. Ben ısrarla oradaki yağ dokusunun zamanla eriyebileceğinden bahsetsem de erimez erimez deyip bildiğini yaptı. 4 ay sonra büyük olan göğsümde biraz dalgalanma oldu. Yağ enjekte edilen göğüs yine küçük görünüyordu. Yani hiç eşit olmadılar. Sonra tekrar yağ enjekte etti. Ama ben biliyorum.esit olmayacaklar hicbir zaman. Zaten eski göğüslerime göre elbette reddemeyecegim şeyler bu sorunlar. Tabi ki bu hâline bile bin şükür. Ama dediğim gibi o kadar acı sıkıntı yaşadık. Para ödedik. Isterdim ki eşit olsun. Çünkü ameliyat öncesi eşitleriz denmişti. Şimdi ise olacak o kadar deniyor. Sonuç olarak ya bizim sandığımız kadar basit olmuyor bu isler( yani birine büük birine daha küçük cc konması baştan) ya da doktorlar anlık hareket ediyorlar. ( boyutları farklı iki memeye aynı cc koyup yağ enjektesiyle hallederim mantigi) sana kolay gelsin diliyorum canim. Ikıncı kez ameliyat kolay değil. Umarım en kolayından atlatırsın bu sureci.