- 29 Haziran 2016
- 255
- 240
- 53
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #1.901
Canım haklısın, galiba hepimiz aynı zamanlarda olmuşuz kafamızdaki sorular bitince girmez olmuşuz :/ birebir tanıştıklarımız bile oldu hepimiz dağıldık, yenilerde hiç yazmamış..Önceki aylara bakıyorum. Çok güzel sohbet muhabbet var. Önceden ameliyat olanlarla olacaklar arasında çok güzel bağ kurulmuş. Ama şimdilerde yok yani. Ne bi cevap ne sohbet muhabbet. Ameliyat olanlar artık uğramaz olmuş buralara. Fatih bey e yakın zmanda ameliyat olacak kimse yok mu.
İğne olayı kötü olmuş ama atlatmışsındır hemencik inş.. bende de kist vardı yine de yapıldı. Bi sorun olmadı. Biri büyük biri küçükse farklı boyutlarda koyup eşitliyorlar. Her hangi bir şey sölediler mi? Senin tarih ne zamandı az kaldı diye hatırlıyorum..
benim dedğim gibi amelyt sorası iğne vurulmadı hep serum takıldı. Midem bulantım oldu özellikle wc'ye çıktığımda tansiyonum filan düştü ama kusma hiç olmadı. Saolsun hemşireler çok ilgililer eşim de yanımdaydı benim. Yanında mutlaka pipetli su (öksürme ihtiyacını gidermek için çünkü çok baskı yapıyo) ve çubuk kraker bulundur.
Çok kalın olmamakla birlikte pijama ya da eşofman al yanına. Üst giyilmesi kolay gömlek tarzında olsun. Çorap al mutlaka üşütme diye.. ıslak mendil bulundur terlersen silersin yüzünü filan. Çok sıcak olma ihtimaline karşı da şort al. Aklıma gelenler bunlar