- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #1.921
Tiramisu35 beni izlermisin :)
Garipcim ben fotoğraflarımı kaldırdım bir süreliğine .
P paris3535 senib ameliyatın bugündü sanırım değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tiramisu35 beni izlermisin :)
Ewet Tiramisu35 çıktım ameliyat tan.
Kızlar ya bişeyi merak ediyorum.dün ameliyat oldum ama memelerim ayrik duruyor. Koltuk Altıma doğru çok şiş. Zamanla ortaya doğru birkesecek mi o şişler. Yada suan ödemin şışlığî mi o koltuk altında kiler. İlk ameliyat tan çıkınca böyle mi oluyor herkes
Teşekkür ederim canım. Aynen 375 takmış. Hareket edemiyorum ki zaten hiç. OturduğuM yerde kalıyorum. Yatmak tam bu işkence. Şu an çok çirkin görünüyorlar amaCanım şu an şekilsiz olurlar zaten şimdiden dert edip üzülme . Geçmiş olsun gözün aydın . Demek 375 takıldı 300 filan bahsediyordu demek derin esnekmiş . Şimdi bol bol dinlen ilaçlarını düzenli iç ve ani hareket etmemeye çalış . 1 hafta sonra nispeten iyi olursun
Canım öncelikle gelmiş geçmiş olsun. Aynen benim de ayrıktı masajla birleşiyo. Şimdiden şekline mi takıldın :) ben ağrıdan başka bi şey düşünmüyodum.. gayet büyük takılmış bu arada benim 300cc ama boyut olarak memnunum..Kızlar ya bişeyi merak ediyorum.dün ameliyat oldum ama memelerim ayrik duruyor. Koltuk Altıma doğru çok şiş. Zamanla ortaya doğru birkesecek mi o şişler. Yada suan ödemin şışlığî mi o koltuk altında kiler. İlk ameliyat tan çıkınca böyle mi oluyor herkes
valla gelip gidip bakıyorum. Ama sancılar fena. Nefesim i kesiyor. Çok teşekkür ederim.inşallah geçer dd ben de rahat ederim.ben büyük istemiştim ama Vücudumun alabileceği en büyük protezi istiyorum dedim hepCanım öncelikle gelmiş geçmiş olsun. Aynen benim de ayrıktı masajla birleşiyo. Şimdiden şekline mi takıldın :) ben ağrıdan başka bi şey düşünmüyodum.. gayet büyük takılmış bu arada benim 300cc ama boyut olarak memnunum..
Çok geçmiş olsun.hergun biraz daha iyi hissedeceksin. Sekil olarak sakın boşa evhamlar yapma. Şiş ve ödem hepsi. 1 aydan sonra masajlarla bak nasıl değişecekler...Teşekkür ederim canım. Aynen 375 takmış. Hareket edemiyorum ki zaten hiç. OturduğuM yerde kalıyorum. Yatmak tam bu işkence. Şu an çok çirkin görünüyorlar ama
Benimde bacaklarım dan yağ aldı. Dekolte nin daha düzgün olmasi için yapıyorum dedi. Çok fena morarmis. Bajamiyorum bile. Açısı da cabasiÇok geçmiş olsun.hergun biraz daha iyi hissedeceksin. Sekil olarak sakın boşa evhamlar yapma. Şiş ve ödem hepsi. 1 aydan sonra masajlarla bak nasıl değişecekler...
Ben de çarşamba günü burun ameliyatı oldum.bu esnada bacaklarimdan yağ enjekte edildi dalgalanma olan dokusuz zavallı göğüslerime. Yine mosmor bacaklarla yatıyorum. Burnumun eziyetinden göğsüme bakamadım bile. Artık dalgalansada fırtınalarda kopsa elletmem. Olduğu kadar.
Arnica kremi günde 3 kez sur.gogsune de bacağına da. Çok faydasını gördüm ben. Ben alıştım acısına. Ilkinde adım atarken zorlaniyordum. Bugün 3.gunum ve evin her işini yaptim bu burunla bu bacakla.Benimde bacaklarım dan yağ aldı. Dekolte nin daha düzgün olmasi için yapıyorum dedi. Çok fena morarmis. Bajamiyorum bile. Açısı da cabasi
Çok geçmiş olsun.hergun biraz daha iyi hissedeceksin. Sekil olarak sakın boşa evhamlar yapma. Şiş ve ödem hepsi. 1 aydan sonra masajlarla bak nasıl değişecekler...
Ben de çarşamba günü burun ameliyatı oldum.bu esnada bacaklarimdan yağ enjekte edildi dalgalanma olan dokusuz zavallı göğüslerime. Yine mosmor bacaklarla yatıyorum. Burnumun eziyetinden göğsüme bakamadım bile. Artık dalgalansada fırtınalarda kopsa elletmem. Olduğu kadar.
Doğrusu ben de sasirdim. Ama istediğin gibi olmasına da sevindim.375 az mi ya? Ben 325 ı taşıyamıyorum. Yok dalgalanmaydi yok biri büyük biru küçüktü derken yağ enjektörüyle daha da büyüdüler ya hayırlısı artık.. fatih bey çok konuşkan değil malesef. Ağzından zorla alıyorum cevapları...Tiramisu35 kuzum valla bende bilmiyorum. İlk muayene de 275 yada alırsa 300 diyordu. Ben 300 e raziydim. Ameliyat öncesi çizim de 325 ile 350 yi deneyecem ama 325 olur büyük ihtimal dedi. Taşma yaparsa koltukaltindan doğal bi görüntü olmaz dedi. Bende tamm boyut konusunu size bırakıyorum dedim.ben zaten küçük tamam isteyen bir doktor değilim dedi.sonra ameliyat tan çıktıktan sonra sancılarım biraz narkoz um etkisiyle azalınca sordum hemşireye. Kart getirdi. Waawww 375 tamir deyince şok oldum. Ama ben görüşmeye faln hep eşimle gittim. O hep büyük istediğini söyledi onun da etkisi vardır belki. Duyunca çok sevindim açıkçası.
Direnler gerçekten çok kötü. Psikolojik olarakta yipratiyor beni açıkçası. Kendi başıma hiçbişey yapamamak çok kötü. Hep esim yardım ediyor. Zamn zaman ağlama krizlerie giriyorum o zaman sancım artıyor. Sanırım psikolojik olarak bi travma yaşadım. Aslında çok mutluyum ama su andaki şişlikler canımı sıkıyor. Sanki hep böyle kalacakmış gibi. Ortası ayrik falan. Bakmak bile istemiyorumDoğrusu ben de sasirdim. Ama istediğin gibi olmasına da sevindim.375 az mi ya? Ben 325 ı taşıyamıyorum. Yok dalgalanmaydi yok biri büyük biru küçüktü derken yağ enjektörüyle daha da büyüdüler ya hayırlısı artık.. fatih bey çok konuşkan değil malesef. Ağzından zorla alıyorum cevapları...
Her ameliyat kendine göre zor.kolayi yok bu işlerin. Meme ameliyatının en zor kısmı 3 gün direnlerle yaşamak olmuştu. Nefes alışım izdirapti.cok agriliydi. Ama direnler çıkınca herşey guzellesti. Gogsumdeki baskı gün be gün kayboldu. Burun ameliyatı ise kolay değildi tabi ama çok uzun süre aç olarak girdim ameliyata ve çıkışında mide bulantisiyla kan kusma merasimleri korkunçtu. Ilk gece kabustu. Illaki secim yap dersen meme daha kolaymış derim. Ama herkesin bünyesi farklı tabi...gecmis olsun dileklerin için çok teşekkürler.
Sakın bunu yapma kendine..unutma..bu uzun bir süreç.hepimiz aynı yoldan geçiyoruz. Sabırlı ol.kendini böyle yıpratırsan olmaz ki.. yavaş yavaş yumuşayacak göğüslerin. Gün gün fark edeceksin iyileştiğini. Kremlerini ihmal etme. Mesajlar da başladı mı herşey daha hızlı olacak. Üzme kendini. O ayrımlık düzeliyor korkma.Direnler gerçekten çok kötü. Psikolojik olarakta yipratiyor beni açıkçası. Kendi başıma hiçbişey yapamamak çok kötü. Hep esim yardım ediyor. Zamn zaman ağlama krizlerie giriyorum o zaman sancım artıyor. Sanırım psikolojik olarak bi travma yaşadım. Aslında çok mutluyum ama su andaki şişlikler canımı sıkıyor. Sanki hep böyle kalacakmış gibi. Ortası ayrik falan. Bakmak bile istemiyorum
Ay inşallah canım ya. İçime su serptin. Ameliyat olmadan önce hep okurdum böyle. Ne zaman yumusayacak ne zamn birleşecek falan diye.ya daha dün bir bugün iki derdim ne sabırsız bu insanlar derdim. Şimdi aynısını ben yaşıyorum. Demekki bu çok farklı bi psikolojiymis. Gelsin geçsin inşallah bir an önce.Sakın bunu yapma kendine..unutma..bu uzun bir süreç.hepimiz aynı yoldan geçiyoruz. Sabırlı ol.kendini böyle yıpratırsan olmaz ki.. yavaş yavaş yumuşayacak göğüslerin. Gün gün fark edeceksin iyileştiğini. Kremlerini ihmal etme. Mesajlar da başladı mı herşey daha hızlı olacak. Üzme kendini. O ayrımlık düzeliyor korkma.