• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Fatih bey çizim sırasında 300 falan dedi ama 375 takmış. Büyük istiyordum ben. O yüzden olsa gerek. Boyum 154 kilom 47 bu arada.

Kızlar ya bişeyi merak ediyorum.dün ameliyat oldum ama memelerim ayrik duruyor. Koltuk Altıma doğru çok şiş. Zamanla ortaya doğru birkesecek mi o şişler. Yada suan ödemin şışlığî mi o koltuk altında kiler. İlk ameliyat tan çıkınca böyle mi oluyor herkes

Kızlar ya bişeyi merak ediyorum.dün ameliyat oldum ama memelerim ayrik duruyor. Koltuk Altıma doğru çok şiş. Zamanla ortaya doğru birkesecek mi o şişler. Yada suan ödemin şışlığî mi o koltuk altında kiler. İlk ameliyat tan çıkınca böyle mi oluyor herkes

Canım şu an şekilsiz olurlar zaten şimdiden dert edip üzülme . Geçmiş olsun gözün aydın . Demek 375 takıldı 300 filan bahsediyordu demek derin esnekmiş . Şimdi bol bol dinlen ilaçlarını düzenli iç ve ani hareket etmemeye çalış . 1 hafta sonra nispeten iyi olursun

Canım şu an şekilsiz olurlar zaten şimdiden dert edip üzülme . Geçmiş olsun gözün aydın . Demek 375 takıldı 300 filan bahsediyordu demek derin esnekmiş . Şimdi bol bol dinlen ilaçlarını düzenli iç ve ani hareket etmemeye çalış . 1 hafta sonra nispeten iyi olursun
Teşekkür ederim canım. Aynen 375 takmış. Hareket edemiyorum ki zaten hiç. OturduğuM yerde kalıyorum. Yatmak tam bu işkence. Şu an çok çirkin görünüyorlar ama :(

Canım öncelikle gelmiş geçmiş olsun. Aynen benim de ayrıktı masajla birleşiyo. Şimdiden şekline mi takıldın :) ben ağrıdan başka bi şey düşünmüyodum.. gayet büyük takılmış bu arada benim 300cc ama boyut olarak memnunum..

Canım öncelikle gelmiş geçmiş olsun. Aynen benim de ayrıktı masajla birleşiyo. Şimdiden şekline mi takıldın :) ben ağrıdan başka bi şey düşünmüyodum.. gayet büyük takılmış bu arada benim 300cc ama boyut olarak memnunum..
:D valla gelip gidip bakıyorum. Ama sancılar fena. Nefesim i kesiyor. Çok teşekkür ederim.inşallah geçer dd ben de rahat ederim.ben büyük istemiştim ama Vücudumun alabileceği en büyük protezi istiyorum dedim hep

Teşekkür ederim canım. Aynen 375 takmış. Hareket edemiyorum ki zaten hiç. OturduğuM yerde kalıyorum. Yatmak tam bu işkence. Şu an çok çirkin görünüyorlar ama :KK43:
Çok geçmiş olsun.hergun biraz daha iyi hissedeceksin. Sekil olarak sakın boşa evhamlar yapma. Şiş ve ödem hepsi. 1 aydan sonra masajlarla bak nasıl değişecekler...
Ben de çarşamba günü burun ameliyatı oldum.bu esnada bacaklarimdan yağ enjekte edildi dalgalanma olan dokusuz zavallı göğüslerime. Yine mosmor bacaklarla yatıyorum. Burnumun eziyetinden göğsüme bakamadım bile. Artık dalgalansada fırtınalarda kopsa elletmem. Olduğu kadar.

Çok geçmiş olsun.hergun biraz daha iyi hissedeceksin. Sekil olarak sakın boşa evhamlar yapma. Şiş ve ödem hepsi. 1 aydan sonra masajlarla bak nasıl değişecekler...
Ben de çarşamba günü burun ameliyatı oldum.bu esnada bacaklarimdan yağ enjekte edildi dalgalanma olan dokusuz zavallı göğüslerime. Yine mosmor bacaklarla yatıyorum. Burnumun eziyetinden göğsüme bakamadım bile. Artık dalgalansada fırtınalarda kopsa elletmem. Olduğu kadar.
Benimde bacaklarım dan yağ aldı. Dekolte nin daha düzgün olmasi için yapıyorum dedi. Çok fena morarmis. Bajamiyorum bile. Açısı da cabasi

Benimde bacaklarım dan yağ aldı. Dekolte nin daha düzgün olmasi için yapıyorum dedi. Çok fena morarmis. Bajamiyorum bile. Açısı da cabasi
Arnica kremi günde 3 kez sur.gogsune de bacağına da. Çok faydasını gördüm ben. Ben alıştım acısına. Ilkinde adım atarken zorlaniyordum. Bugün 3.gunum ve evin her işini yaptim bu burunla bu bacakla.

Canım sana da çok geçmiş olsun . Burun ameliyatı mı zor meme ameliyatı mı? Yağ alımı çok kötü oluyor ya bacaklarım fena ağrımıştı . Hatta göğsümün o kadar acısı yoktu diyebilirim :)) inşallah tez zamanda iyileşirsin .

P paris3535 canım valla biz de aynısını söyledik ama pek işe yaramadı doğrusu. Şu şeyler neye göre değişiyor hala anlamadım. Üstelik sen boy olarak benden kısasın da. Büyük ihtimal göğüs kafesin de benimkinden daha küçüktür . Bilmediğimiz birşeyler var sanırım aralarda yada hiç bilimsel bişeyi olmadan kime ne kadar alırsa takılıyor diye düşünmeye başladım artık :) eskiden çok hevesleniyordum ama soğudum artık şu göğüs işlerinden vs . Neyse olana şükür diyeyim...

Tiramisu35 Tiramisu35 kuzum valla bende bilmiyorum. İlk muayene de 275 yada alırsa 300 diyordu. Ben 300 e raziydim. Ameliyat öncesi çizim de 325 ile 350 yi deneyecem ama 325 olur büyük ihtimal dedi. Taşma yaparsa koltukaltindan doğal bi görüntü olmaz dedi. Bende tamm boyut konusunu size bırakıyorum dedim.ben zaten küçük tamam isteyen bir doktor değilim dedi.sonra ameliyat tan çıktıktan sonra sancılarım biraz narkoz um etkisiyle azalınca sordum hemşireye. Kart getirdi. Waawww 375 tamir deyince şok oldum. Ama ben görüşmeye faln hep eşimle gittim. O hep büyük istediğini söyledi onun da etkisi vardır belki. Duyunca çok sevindim açıkçası.

Tiramisu35 Tiramisu35 kuzum valla bende bilmiyorum. İlk muayene de 275 yada alırsa 300 diyordu. Ben 300 e raziydim. Ameliyat öncesi çizim de 325 ile 350 yi deneyecem ama 325 olur büyük ihtimal dedi. Taşma yaparsa koltukaltindan doğal bi görüntü olmaz dedi. Bende tamm boyut konusunu size bırakıyorum dedim.ben zaten küçük tamam isteyen bir doktor değilim dedi.sonra ameliyat tan çıktıktan sonra sancılarım biraz narkoz um etkisiyle azalınca sordum hemşireye. Kart getirdi. Waawww 375 tamir deyince şok oldum. Ama ben görüşmeye faln hep eşimle gittim. O hep büyük istediğini söyledi onun da etkisi vardır belki. Duyunca çok sevindim açıkçası.
Doğrusu ben de sasirdim. Ama istediğin gibi olmasına da sevindim.375 az mi ya? Ben 325 ı taşıyamıyorum. Yok dalgalanmaydi yok biri büyük biru küçüktü derken yağ enjektörüyle daha da büyüdüler ya hayırlısı artık.. fatih bey çok konuşkan değil malesef. Ağzından zorla alıyorum cevapları...
Her ameliyat kendine göre zor.kolayi yok bu işlerin. Meme ameliyatının en zor kısmı 3 gün direnlerle yaşamak olmuştu. Nefes alışım izdirapti.cok agriliydi. Ama direnler çıkınca herşey guzellesti. Gogsumdeki baskı gün be gün kayboldu. Burun ameliyatı ise kolay değildi tabi ama çok uzun süre aç olarak girdim ameliyata ve çıkışında mide bulantisiyla kan kusma merasimleri korkunçtu. Ilk gece kabustu. Illaki secim yap dersen meme daha kolaymış derim. Ama herkesin bünyesi farklı tabi...gecmis olsun dileklerin için çok teşekkürler.

Doğrusu ben de sasirdim. Ama istediğin gibi olmasına da sevindim.375 az mi ya? Ben 325 ı taşıyamıyorum. Yok dalgalanmaydi yok biri büyük biru küçüktü derken yağ enjektörüyle daha da büyüdüler ya hayırlısı artık.. fatih bey çok konuşkan değil malesef. Ağzından zorla alıyorum cevapları...
Her ameliyat kendine göre zor.kolayi yok bu işlerin. Meme ameliyatının en zor kısmı 3 gün direnlerle yaşamak olmuştu. Nefes alışım izdirapti.cok agriliydi. Ama direnler çıkınca herşey guzellesti. Gogsumdeki baskı gün be gün kayboldu. Burun ameliyatı ise kolay değildi tabi ama çok uzun süre aç olarak girdim ameliyata ve çıkışında mide bulantisiyla kan kusma merasimleri korkunçtu. Ilk gece kabustu. Illaki secim yap dersen meme daha kolaymış derim. Ama herkesin bünyesi farklı tabi...gecmis olsun dileklerin için çok teşekkürler.
Direnler gerçekten çok kötü. Psikolojik olarakta yipratiyor beni açıkçası. Kendi başıma hiçbişey yapamamak çok kötü. Hep esim yardım ediyor. Zamn zaman ağlama krizlerie giriyorum o zaman sancım artıyor. Sanırım psikolojik olarak bi travma yaşadım. Aslında çok mutluyum ama su andaki şişlikler canımı sıkıyor. Sanki hep böyle kalacakmış gibi. Ortası ayrik falan. Bakmak bile istemiyorum :(

Direnler gerçekten çok kötü. Psikolojik olarakta yipratiyor beni açıkçası. Kendi başıma hiçbişey yapamamak çok kötü. Hep esim yardım ediyor. Zamn zaman ağlama krizlerie giriyorum o zaman sancım artıyor. Sanırım psikolojik olarak bi travma yaşadım. Aslında çok mutluyum ama su andaki şişlikler canımı sıkıyor. Sanki hep böyle kalacakmış gibi. Ortası ayrik falan. Bakmak bile istemiyorum :KK43:
Sakın bunu yapma kendine..unutma..bu uzun bir süreç.hepimiz aynı yoldan geçiyoruz. Sabırlı ol.kendini böyle yıpratırsan olmaz ki.. yavaş yavaş yumuşayacak göğüslerin. Gün gün fark edeceksin iyileştiğini. Kremlerini ihmal etme. Mesajlar da başladı mı herşey daha hızlı olacak. Üzme kendini. O ayrımlık düzeliyor korkma.

Sakın bunu yapma kendine..unutma..bu uzun bir süreç.hepimiz aynı yoldan geçiyoruz. Sabırlı ol.kendini böyle yıpratırsan olmaz ki.. yavaş yavaş yumuşayacak göğüslerin. Gün gün fark edeceksin iyileştiğini. Kremlerini ihmal etme. Mesajlar da başladı mı herşey daha hızlı olacak. Üzme kendini. O ayrımlık düzeliyor korkma.
Ay inşallah canım ya. İçime su serptin. Ameliyat olmadan önce hep okurdum böyle. Ne zaman yumusayacak ne zamn birleşecek falan diye.ya daha dün bir bugün iki derdim ne sabırsız bu insanlar derdim. Şimdi aynısını ben yaşıyorum. Demekki bu çok farklı bi psikolojiymis. Gelsin geçsin inşallah bir an önce.

Kizlar Bugün 5. Günüm ve Direnlerim alındı. Aslında onlarla yaşamaya alismistim. Kendimi eksik hissettim alınınca ama 'oh be! Dünya varmış ' dedim. Direnlerin alınması konusu gerçekten düşündüğüm ve zihnimi yoran bişeydı. Ama sandığım kadar korkulacak bişey yokmuş. Eli hafif bir hemşire ile minicik bir sızı ile onlardan kurtuluyorsunuz. İlk günler kendime kızarken şimdi her fırsatta ayna karsisindayim. Ne kadar çirkin şiş ve ödemli olsalar bile :KK70:bu ödemler gidecek şişlikler inecek.aldığım kilolar gidecek ve bu memeler birleşecek inanıyorum :)

Tiramisu35 Tiramisu35 canım bişey sorcam. Bugün bi hafta oldu ameliyat olalı. Sol gögsümün Koltukalti ufak bi dalgalanma gibi oldu.koltukaltlarim çok şiş zaten şuanda. Acaba evham yapmak için çok mu erken. Zaten koltukaltlarimin şiş i inecek. İnince o da düzelir mi ki :/

Back