• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Önemli değil canım. ☺ bana da 275 yada 300 cc olur. Alırsa 325 te denerim dedi. Bende küçük olursa diye korkuyorum. Şuan da kaç beden sütyen kullaniyorsun. Memnun musun halinden. Ben çok endiseliyim ya
Şu an 80a kullanıyorum hiç denemedim ama 75c olur heralde. Diyorum ya boyutu tam ayarında nokta atışı.. endişelerin çok normal canım, olmuşken en güzeli en iyisi olsun istiyorsun normal olarak. Ama rahat olmaya çalış bende çok taktım boyutu konusunda değil ama başka sıkıntılar çıkarsa diye.. kafaya taktıkça sorun yaratttığın şeyler gözüne gözüne batar.. zaten onuzların küçükse 275 300 yeter ama omuzlarım genişse biraz küçük kalabilir. Detayları iyice konuş beklentilerini..

Şu an 80a kullanıyorum hiç denemedim ama 75c olur heralde. Diyorum ya boyutu tam ayarında nokta atışı.. endişelerin çok normal canım, olmuşken en güzeli en iyisi olsun istiyorsun normal olarak. Ama rahat olmaya çalış bende çok taktım boyutu konusunda değil ama başka sıkıntılar çıkarsa diye.. kafaya taktıkça sorun yaratttığın şeyler gözüne gözüne batar.. zaten onuzların küçükse 275 300 yeter ama omuzlarım genişse biraz küçük kalabilir. Detayları iyice konuş beklentilerini..
Peki şimdi istediğin gibi sütyen takabiliyormusun hani herhangi bi ağrı acı faln oluyor mu. Omuzlarım küçük. Üst bedenim çok küçük zaten

Peki şimdi istediğin gibi sütyen takabiliyormusun hani herhangi bi ağrı acı faln oluyor mu. Omuzlarım küçük. Üst bedenim çok küçük zaten
Dantelli sütyenlerden takıyorum. Balenli takmak yasak zaten.. göğüslerini rahat ettirecek şekilde olmalı. Ağrı sızı yok artık. Yattığımda ters bi hareketim olursa anca öle o da çok nadir oluyo..

Dantelli sütyenlerden takıyorum. Balenli takmak yasak zaten.. göğüslerini rahat ettirecek şekilde olmalı. Ağrı sızı yok artık. Yattığımda ters bi hareketim olursa anca öle o da çok nadir oluyo..
Ne kadar güzel. Bizde o günleri görebilecek miyiz. hayirlisiyla inşallah.

Kızlar bi de ben bişey sormak istiyorum. Benim iğne fobim var. Ameliyattan önce ve sonra yapılacak olan iğneler uykularimi kaçırıyor şimdiden. Kan aldirmak fikri dahi beynim i yiyor resmen. Anestezi uzmanları ile gorussem de beni ameliyathane de maskeyle uyutulduktan öyle damar yolu falan acsalar olur mu bi de o ameliyat sonrası yapılan ağrı kesicileri de istemedigimi söylesem.

Kızlar bi de ben bişey sormak istiyorum. Benim iğne fobim var. Ameliyattan önce ve sonra yapılacak olan iğneler uykularimi kaçırıyor şimdiden. Kan aldirmak fikri dahi beynim i yiyor resmen. Anestezi uzmanları ile gorussem de beni ameliyathane de maskeyle uyutulduktan öyle damar yolu falan acsalar olur mu bi de o ameliyat sonrası yapılan ağrı kesicileri de istemedigimi söylesem.
Ameliyat sorası ağrı kesiciler serumla veriliyo canım her hangi bi iğne vurulmuyo. Öncesindekileri heyecandan hissetmiyosun bile :)

Ağrı kesiciler popo dan vuruluyor diye duydum. Hadi onu mecbur kalmadıkça yaptırmam zaten de şu damar yolu açma olayı var ya.offff düşünmek dahi istemiyorum

selam kızlar selam Tiramisu35 Tiramisu35 nasılsınızHoppabenim 8 inde 1 yılım doldu:halay::halay: ne çabuk geçiyor zaman.yeni olan ve olacak arkadaşlara hayırlı sağlıklı olsun diyorum.
Merhaba Eliff16 Eliff16 ne kadar güzel yılını doldurmussun. Çok eski sayfalarda yorumlarını okumuştum. Gerçekten zaman çok çabuk geçiyor. Nasıl peki. Kaç cc takılmıştı sana. Şimdi durumun nasıl. Biraz anlatsana.

selam kızlar selam Tiramisu35 Tiramisu35 nasılsınızHoppabenim 8 inde 1 yılım doldu:halay::halay: ne çabuk geçiyor zaman.yeni olan ve olacak arkadaşlara hayırlı sağlıklı olsun diyorum.

Ayyy fıstıkım gelmiş :KK19: canım ben iyiyim sen nasılsın , özlettin kendini neler yapıyorsun ? Ay ne güzel 1. Yılın kutlu olsun , Benim de 27sinde 1. Yılım dolacak. Ara ara gel özletme kendini. Öpüyorum çok :*

Merhaba Eliff16 Eliff16 ne kadar güzel yılını doldurmussun. Çok eski sayfalarda yorumlarını okumuştum. Gerçekten zaman çok çabuk geçiyor. Nasıl peki. Kaç cc takılmıştı sana. Şimdi durumun nasıl. Biraz anlatsana.
325 cc takıldı bana önceki yorumlarda da bahsetmişimdir ilk 1 hafta sancılı geçiyor bu da çok normal vücuda yabancı bi madde giriyor alışması yerleşmesi ödemi gibi..sonrası hızla azalan ağrılar ve ödem, gittikçe yumuşayan memişler kalıyo:KK76:isteyen arkadaşlar durumları varsa hiç düşünmesinler hepsi unutuluyor iğne ameliyat ağrı sızı..bende sizler gibi korku ve endişeler yaşadım lakin doktorunuzu iyi seçtikten sonra inanın bana hiçbiri dayanılmayacak acılar değil sonuca değer.hayırlı olsun tekrardan:KK54:

Ayyy fıstıkım gelmiş :KK19: canım ben iyiyim sen nasılsın , özlettin kendini neler yapıyorsun ? Ay ne güzel 1. Yılın kutlu olsun , Benim de 27sinde 1. Yılım dolacak. Ara ara gel özletme kendini. Öpüyorum çok :*
tamam canım gelirim:KK50:iş güç nolsun dalıyoruz hayatın akışına:oops:senin nasıl bi sorun yoktur umarım.sanada kocaaaa bi sene maşallahı o zaman:nazar::nazar::nazar:

Kizlaaar. Tahlillerim yapıldı bugün. evet o Kahrolasi igne fobime rağmen kan aldirdım. Aldirdiktan 10 dk sonra fenalastim neyse konumuz o değil. Kızlar iki göğsümde de kist çıktı ve sol göhsümün diğerinden daha küçük olduğunu söyledi ultrasondaki doktor. Bu arada ultrason daki doktor acayip matrak

Önceki aylara bakıyorum. Çok güzel sohbet muhabbet var. Önceden ameliyat olanlarla olacaklar arasında çok güzel bağ kurulmuş. Ama şimdilerde yok yani. Ne bi cevap ne sohbet muhabbet. Ameliyat olanlar artık uğramaz olmuş buralara. Fatih bey e yakın zmanda ameliyat olacak kimse yok mu.

Back