• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Normalmi peki sence cikinti dedigim mesela meme uc ve kahverengi kismi protezin asagisinda kaluyo yani butun halinde durmuyo sag gogsumun uc cevresi cikik ucu degil cevresi direk

Doktorun kimdi canım senin , öncesinde de meme ucun aşağı doğru bakıyor muydu peki ? Aklıma bi ihtimal geldi ama en iyisi doktoruna danışmak bence.

Doktorun kimdi canım senin , öncesinde de meme ucun aşağı doğru bakıyor muydu peki ? Aklıma bi ihtimal geldi ama en iyisi doktoruna danışmak bence.
Asagiya bakiyodu asagiya bakmasinda sikinti yok canim iste o memeden ayri cikik durmasi suphelendirdi beni aslinda doktorum gordu ama bisey demedi bende korkumdan soyleeyemedim varmi yasayan diye sorayim dedim yine

Asagiya bakiyodu asagiya bakmasinda sikinti yok canim iste o memeden ayri cikik durmasi suphelendirdi beni aslinda doktorum gordu ama bisey demedi bende korkumdan soyleeyemedim varmi yasayan diye sorayim dedim yine
Çıkık demekle ne demek istediğini anlamadım canım fotoğraf yüklersen bir yorumda bulunabiliriz belki ama doktorun kötü birşey olsaydı söylerdi herhalde

canlaaaar... merhaba. aranıza yeni katıldım. tam 186 sayfayı hiç üşenmedim okudum. çünkü çok koykuyooyuum :olamaz: aklımda 2 tane doktor vardı. hiç kafamı bulandırmak istemedim fazla doktora gidipte. önce izmir in memecisi Ebru Durmuş a gittim. görüştüğüm bayan hiç dokumun olmadığını syledi. ama ben mezura ile ölçtüğümde 6 cm dokum çıkıyor. doktoru srekli övmesi beni soğuttu aslında. pazartesi günü için Fatih Uygur a randevu aldım görşmek için ama randevu alırken bile o kadar heyecanlandım ki sekreter kadın gülmüştür kesin konuşmama :KK45:

kızlar ben sizi izlemeye aldım. bu fotoğraf görme işi nasıl oluyor pek çözemedim. kimsenin fotoğrafını göremedim.

canlaaaar... merhaba. aranıza yeni katıldım. tam 186 sayfayı hiç üşenmedim okudum. çünkü çok koykuyooyuum :olamaz: aklımda 2 tane doktor vardı. hiç kafamı bulandırmak istemedim fazla doktora gidipte. önce izmir in memecisi Ebru Durmuş a gittim. görüştüğüm bayan hiç dokumun olmadığını syledi. ama ben mezura ile ölçtüğümde 6 cm dokum çıkıyor. doktoru srekli övmesi beni soğuttu aslında. pazartesi günü için Fatih Uygur a randevu aldım görşmek için ama randevu alırken bile o kadar heyecanlandım ki sekreter kadın gülmüştür kesin konuşmama :KK45:

Canım merhaba , hoşgeldin aramıza. Sanırım bugün randevun, nasıl geçti , nasıl oldu, detaylarıyla birlikte anlatır mısın :))

canım ameliyat detayını doktor zaten kendisi anlattı aklımdakı soruları cevapladı. benim için en önemli problem aslında iğne fobim di. hatta bugn kaporayı verdim normalde kan tahlillerini yaptırmam gerekiyordu ama yaptıramadım :( kan aldırma damar yolu ağrı kesici iğneler... ameliyattan çok bunlardan korkuyorum.

ameliyat tarihi içinde ekim in ortasını düşünüyoruz. banaa 275 te takarım olursa 325 cc denerim dedi. ben dedim size bırakıyorum ama olabileceğin en büyüğüünü isiyorum dedim. benimde amacım o bunun için ameliyat oluyorsun dedi. bi de ödeme de taksit olmuyor dedi doktor. orda bi moralimiz bozuldu çünkü biz taksitle yapacaktık. sonra muhasebecisi ile görştük. 500 lira faizle oluyor dedi. o da 2 taksit oluyor, banka verirse artı taksit böleriz dedi. burda kredi kartı ile ödeme yapan var mı, bu konuda gerçekten bilgi almak istiyorum.

ameliyat tarihi içinde ekim in ortasını düşünüyoruz. banaa 275 te takarım olursa 325 cc denerim dedi. ben dedim size bırakıyorum ama olabileceğin en büyüğüünü isiyorum dedim. benimde amacım o bunun için ameliyat oluyorsun dedi. bi de ödeme de taksit olmuyor dedi doktor. orda bi moralimiz bozuldu çünkü biz taksitle yapacaktık. sonra muhasebecisi ile görştük. 500 lira faizle oluyor dedi. o da 2 taksit oluyor, banka verirse artı taksit böleriz dedi. burda kredi kartı ile ödeme yapan var mı, bu konuda gerçekten bilgi almak istiyorum.

Ben de diyorum kulaklarım çınladı beni kim andı acaba :p ben ameliyat parasını peşin vermiştim canım bölerek nasıl oluyor bilmiyorum açıkcası . Hangi bankalar avantajlı öğrenmek lazım . Ama sakın korkunun seni yenmesine izin verme , iyi olacak hep öyle düşün kendini motive et, gerekirse sakinleştirici ilaç veriyorlar zaten , ama kan tahlillerini yaptırman lazım , onu ne zaman yaptıracaksın peki ?? Ekime ne kaldı şunun şurasında , ben de Eylül ayında ameliyat olmuştum çok iyi bi zamanlamaydı bence :))

Ben de diyorum kulaklarım çınladı beni kim andı acaba :p ben ameliyat parasını peşin vermiştim canım bölerek nasıl oluyor bilmiyorum açıkcası . Hangi bankalar avantajlı öğrenmek lazım . Ama sakın korkunun seni yenmesine izin verme , iyi olacak hep öyle düşün kendini motive et, gerekirse sakinleştirici ilaç veriyorlar zaten , ama kan tahlillerini yaptırman lazım , onu ne zaman yaptıracaksın peki ?? Ekime ne kaldı şunun şurasında , ben de Eylül ayında ameliyat olmuştum çok iyi bi zamanlamaydı bence :))
aynen yaptırmam lazım. kan alan labaratuar ekibinin eli nasıl :D görmüş geçirmiş biri olarak. bi de srekli ağrı kesici veriyorlarmış. onları da popo dan yapıyorlarmışş. neden damar yolu açıkken ordan vermiyorlar. bi de amliyata girerken sakinleştirici veriyorlarmış. ben istemiyorum bunları ama :(

bana ortalama 300 cc takacak ama cebin darsa 275 olur dedi. ama ben ya küçük olursa diye korkuyorum gerçekten.
yaptıklarından örnekte göstermedi daha doğrusu ben sormayı unuttum. hesapplarıma göre 6 cm dokum var ama göğüüs dokun yok dedi bana. ya cebim çok darsa da şimdiki halinden azıcık büyük olursa. yaptırdığıma değmezse diye korkuyorum :(

bana ortalama 300 cc takacak ama cebin darsa 275 olur dedi. ama ben ya küçük olursa diye korkuyorum gerçekten.
yaptıklarından örnekte göstermedi daha doğrusu ben sormayı unuttum. hesapplarıma göre 6 cm dokum var ama göğüüs dokun yok dedi bana. ya cebim çok darsa da şimdiki halinden azıcık büyük olursa. yaptırdığıma değmezse diye korkuyorum :KK43:

Canım içini ferah tut. Mentorun sitesinden bakabilirsin 300 cc hp silikon için 11.1 cm yükseklik var. Ekstradan doku demek. 11 cm ekstradan doku hiç de fena olmaz :)) fatih beyin efsane bi 275 cc fotoğrafı var isteseydin mutlaka onu göstereceğinden Eminim :)) kocaman duruyorlar çünkü. Aslında gerçekten önemli olan kaç cc olduğu değil onun sendeki duruşu çok önemli. Buna inan iki tane 300 cc silikon konulan kişiyi karşılaştırsak göğüsleri arasında fark olur. Görünüş değişiyor çünkü. Bir de kan almada çok tatlı kadınlar var , çok geriliyorsan iğneye bakma canım , yani şöyle düşün Allah korusun ama şeker hastaları her gün kendi kendilerine iğne yapmak zorunda kalıyorlar , ya öyle olsa :( 1 snlik birşey olduğunu düşün ve kafanı diğer tarafa çevir , olsun bitsin :)) yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin , azıcık sabret canım...

Bir ek bilgi daha , ağrı kesici tarzı şeyler asla damardan verilmez. Popoya iğne yapılıyor mecbur :) ama çok iyi geliyor o sayede ağrı sızı çekmiyorsun .. öyle düşünerek kendini motive et ;)

Canım içini ferah tut. Mentorun sitesinden bakabilirsin 300 cc hp silikon için 11.1 cm yükseklik var. Ekstradan doku demek. 11 cm ekstradan doku hiç de fena olmaz :)) fatih beyin efsane bi 275 cc fotoğrafı var isteseydin mutlaka onu göstereceğinden Eminim :)) kocaman duruyorlar çünkü. Aslında gerçekten önemli olan kaç cc olduğu değil onun sendeki duruşu çok önemli. Buna inan iki tane 300 cc silikon konulan kişiyi karşılaştırsak göğüsleri arasında fark olur. Görünüş değişiyor çünkü. Bir de kan almada çok tatlı kadınlar var , çok geriliyorsan iğneye bakma canım , yani şöyle düşün Allah korusun ama şeker hastaları her gün kendi kendilerine iğne yapmak zorunda kalıyorlar , ya öyle olsa :KK43: 1 snlik birşey olduğunu düşün ve kafanı diğer tarafa çevir , olsun bitsin :)) yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin , azıcık sabret canım...

Bir ek bilgi daha , ağrı kesici tarzı şeyler asla damardan verilmez. Popoya iğne yapılıyor mecbur :) ama çok iyi geliyor o sayede ağrı sızı çekmiyorsun .. öyle düşünerek kendini motive et :KK66:
Çok güzel söylüyorsun. Çok ii söylüyorsun ama onu gelde benim içime anlat. Yusuf yusuf um tanı ameliyat olup bitene kadar leyla gibi dolanirim ortalarda. Ya benim sıkıntım şu ki ben ne kadar doktora güvensem de esim boyutundan ne kadar memnun kalacak bunu bilmiyorum. Çünkü benimki doğal dursun istemiyor. Yabancı ülkelerde ki kadınlar gibi olsun dışardan bakınca belli olsun istiyor. Şimdi ben bunu doktora nasıl anlatayim bilmiyorum ki.

Ayin 8 ine tekrar randevu alacağım. Gidip konusacam Doktorla. Fotoğraf göstermesini isteyecem umarım gösterir. Bi de bişey merak ediyorum.ameliyattan önce taktığıniz sütyen leri takabiliyormusunuz. Mesela benim şuanda 70b ama içinin süngeri portatif takip cikartabiliyorsun. Mesela ben onu süngeri ni çıkartıp kullanabilir miyim. Mesela esim diyor ki ameliyattan sonra bu sütyen lerin hiçbirini hiçbişekilde kullanamaman gerekiyor

Ayin 8 ine tekrar randevu alacağım. Gidip konusacam Doktorla. Fotoğraf göstermesini isteyecem umarım gösterir. Bi de bişey merak ediyorum.ameliyattan önce taktığıniz sütyen leri takabiliyormusunuz. Mesela benim şuanda 70b ama içinin süngeri portatif takip cikartabiliyorsun. Mesela ben onu süngeri ni çıkartıp kullanabilir miyim. Mesela esim diyor ki ameliyattan sonra bu sütyen lerin hiçbirini hiçbişekilde kullanamaman gerekiyor

Canım eski sütyenlerin olmaz .10 cm'lik bir fark oluyor düşünsene , atletinin içine çorap filan koyarak 10 cm'lik doku yapabilirsin aslında şimdi. Pirinç deneyi de yapıyorlar ama gramla ölçmen lazım pirinci. Derinin alabileceği bir esneklik payı var. Sonuçta ondan daha büyük silikon yerleştirilemez. Ameliyatta cep açıyorlar silikonun yerleştirilmesi için, o boşluğu dolduracak kadar da silikon koyuyorlar. Yani ilk etapta kocaman silikon koymak mümkün olmayabilir . Eşin yada sen memnun olmazsan ikinci ameliyatla büyütebilirsin . Onu da birkaç yıl sonra yaparsan derin gevşemiş olacak sonuçta . O zaman mümkün olabilir . Herşey göğüs kafesinin genişliğine ve deri esnekliğine bağlı. Göğüs kafesin darsa sonuçta silikonların bi genişliği var , bu sefer silikon geniş olursa göğüslerin taşacak koltuk altlarına kadar . İşin bir de bu boyutu var. Bence iyi düşünmelisin . Endişelerini , düşündüklerini fatih beyle paylaş mutlaka . Ortak bir noktada buluşacağınıza eminim. Herşey gönlünce olsun tatlım . Ama bu özellikle yurtdışındaki kadınların fotoğraflarını görüp aldanma. Çünkü onlar birkaç kere ameliyat geçirip o şekilde göğüslere sahip olanlar genelde . Biz Türk kadınları olarak onlara göre daha kısa ve minyonuz. Ve doktorlar da genelde risk almak istemiyor sonuç olarak genelde herkes (fazla göğüs dokusu olmayanlar) ufak c Cup oluyor. Yabancı kaynaklardan bakıyorum büyük olsun istemiyorum full d Cup olmak istiyorum diyebiliyorlar mesela . Büyük derken kaç cm meme dokusu istediğini söyle fatih beye . Bir röpartajını okumuştum elinde fotoğrafla gelenleri uygun bulmadığını söylemişti. Halbuki ben de ilk görüşmeye doktora kolaylık olsun diye fotoğrafla gitmiştim :p yani beni iyi anlayabilmesi için. Sonuç olarak vücudun ne kadarı kaldırabilirse o kadarı takılıyor , belki senin gönlünden daha büyüğü geçebilir ama imkanlar dahilinde olmadığı için olmayadabilir. Dediğim gibi fatih beyle görüşmen gerekir, en iyi cevabı ondan alırsın canım ;)

Canım eski sütyenlerin olmaz .10 cm'lik bir fark oluyor düşünsene , atletinin içine çorap filan koyarak 10 cm'lik doku yapabilirsin aslında şimdi. Pirinç deneyi de yapıyorlar ama gramla ölçmen lazım pirinci. Derinin alabileceği bir esneklik payı var. Sonuçta ondan daha büyük silikon yerleştirilemez. Ameliyatta cep açıyorlar silikonun yerleştirilmesi için, o boşluğu dolduracak kadar da silikon koyuyorlar. Yani ilk etapta kocaman silikon koymak mümkün olmayabilir . Eşin yada sen memnun olmazsan ikinci ameliyatla büyütebilirsin . Onu da birkaç yıl sonra yaparsan derin gevşemiş olacak sonuçta . O zaman mümkün olabilir . Herşey göğüs kafesinin genişliğine ve deri esnekliğine bağlı. Göğüs kafesin darsa sonuçta silikonların bi genişliği var , bu sefer silikon geniş olursa göğüslerin taşacak koltuk altlarına kadar . İşin bir de bu boyutu var. Bence iyi düşünmelisin . Endişelerini , düşündüklerini fatih beyle paylaş mutlaka . Ortak bir noktada buluşacağınıza eminim. Herşey gönlünce olsun tatlım . Ama bu özellikle yurtdışındaki kadınların fotoğraflarını görüp aldanma. Çünkü onlar birkaç kere ameliyat geçirip o şekilde göğüslere sahip olanlar genelde . Biz Türk kadınları olarak onlara göre daha kısa ve minyonuz. Ve doktorlar da genelde risk almak istemiyor sonuç olarak genelde herkes (fazla göğüs dokusu olmayanlar) ufak c Cup oluyor. Yabancı kaynaklardan bakıyorum büyük olsun istemiyorum full d Cup olmak istiyorum diyebiliyorlar mesela . Büyük derken kaç cm meme dokusu istediğini söyle fatih beye . Bir röpartajını okumuştum elinde fotoğrafla gelenleri uygun bulmadığını söylemişti. Halbuki ben de ilk görüşmeye doktora kolaylık olsun diye fotoğrafla gitmiştim :p yani beni iyi anlayabilmesi için. Sonuç olarak vücudun ne kadarı kaldırabilirse o kadarı takılıyor , belki senin gönlünden daha büyüğü geçebilir ama imkanlar dahilinde olmadığı için olmayadabilir. Dediğim gibi fatih beyle görüşmen gerekir, en iyi cevabı ondan alırsın canım :KK66:
Canım ya ne güzel hiç üşenmeden uzun uzun yazıyorsun. Çok teşekkür ederim. Mesela doku derken onu nasıl olcecem. Neresinden olcecem. Bana en yüksek profil kullandığını söyledi. Yani high profil demi. Peki bunun ultra high olanı var mı ki.sonuçta yükseklik artınca doku da artar mantiken. Fotoğraf gostermedim. Çok heyecan yaptım. Ne soracağım bile unuttum. Eve gelince geldi hepsi aklıma

Back