- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #1.821
Tiramisu35 @BboceekK35. Kızlar selam sol ameliyat yerin ağrıyo eğildiğimde falan acıyo bgn bi parmaklarımka dikis yerlerine bakayım dedim ama bildiğiniz silikonları ittirebiliyorum benim kas altı yapılmıatı neden hissediyorum siz denediniz mi siz de parmaklarınızla hissedebiliyomusunuz acayip huylandım
Nasıl ittirebiliyorsun canım? Protezler sabit durmaz ki itilebilir yani??? Demek istediğini anlayamadım . Şöyle bi gerçek var ki dokusu olmayanlar ve zayıf olanlar protezi hissedebilir . Çünkü protezi örten deri de ince olduğu için , her ne kadar kas altı da yapılmış olsa bi bayan olarak ne kadar kalın kasımız olabilir ki ? Ben de elimle arayınca özellikle altta koltuk altıma bakan taraflarda hissedebiliyorum . Bi doktorun makalesini okumuştum kemikleriniz sayılıyorsa büyük ihtimalle protezi de hissedersiniz diyordu ...
Bir de sen ameliyat olalı oldu yine bir süre , belki ani bi hareket filan yaptın ondan acımaya başladı . Kollarını fazla yorma ağır kaldırma ani hareketlerden kaçın canım. İlk aylar ameliyatın izleri oluyor tabii ama mesela ben 3 ayda hiç ameliyat olmamış gibi eski formuma dönmüştüm ..