• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Tiramisu35 Tiramisu35 @BboceekK35. Kızlar selam sol ameliyat yerin ağrıyo eğildiğimde falan acıyo bgn bi parmaklarımka dikis yerlerine bakayım dedim ama bildiğiniz silikonları ittirebiliyorum benim kas altı yapılmıatı neden hissediyorum siz denediniz mi siz de parmaklarınızla hissedebiliyomusunuz acayip huylandım

Nasıl ittirebiliyorsun canım? Protezler sabit durmaz ki itilebilir yani??? Demek istediğini anlayamadım . Şöyle bi gerçek var ki dokusu olmayanlar ve zayıf olanlar protezi hissedebilir . Çünkü protezi örten deri de ince olduğu için , her ne kadar kas altı da yapılmış olsa bi bayan olarak ne kadar kalın kasımız olabilir ki ? Ben de elimle arayınca özellikle altta koltuk altıma bakan taraflarda hissedebiliyorum . Bi doktorun makalesini okumuştum kemikleriniz sayılıyorsa büyük ihtimalle protezi de hissedersiniz diyordu ...

Bir de sen ameliyat olalı oldu yine bir süre , belki ani bi hareket filan yaptın ondan acımaya başladı . Kollarını fazla yorma ağır kaldırma ani hareketlerden kaçın canım. İlk aylar ameliyatın izleri oluyor tabii ama mesela ben 3 ayda hiç ameliyat olmamış gibi eski formuma dönmüştüm ..

panik oldum belki dediğin gibi zayıflıktandır.ittirmek dediğim göğüs altından göğüsüme parmağımla basıtırınca hissediyorum kas altı denince ben hiiiiic hissetmicem diye düsünüyodum acaba silikon mu düstü falan diye senaryolar yazdım hemen

panik oldum belki dediğin gibi zayıflıktandır.ittirmek dediğim göğüs altından göğüsüme parmağımla basıtırınca hissediyorum kas altı denince ben hiiiiic hissetmicem diye düsünüyodum acaba silikon mu düstü falan diye senaryolar yazdım hemen
Merhaba..
Kas altında özellikle meme altından kesi yapılınca cep meme altından açılır,kas ayrılır ve protez yerleştirilir . Alt kısımda kas tekrar biraraya getirilip dikilmez. O yüzden protezi alttan hissedebilirsiniz. Bu gayet normal bir durum.
Ameliyat olalı Ne kadar oldu bilmiyorum. O yüzden ağrı konusunda birşey diyemem. Ama ara sıra agrı olur. Çok şiddetli ağrılar,göğüste şekil bozukluğu ve renk değişikliği gibi şikayetler olursa ters giden birşeyler olabilir. Ara sıra agrı olabilir. Agrı kesici kullanabilirsiniz.

Kizlar lutfeeen bi bakin sag gogsumun silikonu oturmasi gerekirken meme ucum asagi dogru silikon yukarda duruyo anlatabiliyomuyum bilmiyorum ve bu sag mememin yan tarafinda silikonun yaninda bi sislik var sertlik.. meme ucuma dogruda damarlar gozukmeye basladi sizce kapsul sikintisimi geliyo banada allahim dugun ustu gosterme yarabbim nolur saglikli bi sekilde gecsin artik şunlarin sisligi odemi....

Kizlar lutfeeen bi bakin sag gogsumun silikonu oturmasi gerekirken meme ucum asagi dogru silikon yukarda duruyo anlatabiliyomuyum bilmiyorum ve bu sag mememin yan tarafinda silikonun yaninda bi sislik var sertlik.. meme ucuma dogruda damarlar gozukmeye basladi sizce kapsul sikintisimi geliyo banada allahim dugun ustu gosterme yarabbim nolur saglikli bi sekilde gecsin artik şunlarin sisligi odemi....
Canım doktorun kim? En son ne zaman kontrol için gittin? Doktorun görmüyor mu bu dediklerini? Whatsaptan çek foto yolla doktoruna. Ben fatih beye yollamıştım bi kere. Sağolsun hemen aradı konuştuk.

Canım doktorun kim? En son ne zaman kontrol için gittin? Doktorun görmüyor mu bu dediklerini? Whatsaptan çek foto yolla doktoruna. Ben fatih beye yollamıştım bi kere. Sağolsun hemen aradı konuştuk.
Fatih bey degil en son morluklar icin gitmistim korkudan normal dedi watsapptan iletisim halindeyiz ama normal hersey bilmiyorum yasayan varmi diye sormak istedim bunu anlayamaz fotoda icten sertlik var yuvarlak ufaktan canim umarim bisey yokktur ya 10unda randevum var..

Fatih bey degil en son morluklar icin gitmistim korkudan normal dedi watsapptan iletisim halindeyiz ama normal hersey bilmiyorum yasayan varmi diye sormak istedim bunu anlayamaz fotoda icten sertlik var yuvarlak ufaktan canim umarim bisey yokktur ya 10unda randevum var..
Korkma sen. Panik olma. Daha yeni ameliyat oldun. Doktoruna güveniyorsan hiçbirşey olmaz. Zamanla geçiyor hepsi.

Korkma sen. Panik olma. Daha yeni ameliyat oldun. Doktoruna güveniyorsan hiçbirşey olmaz. Zamanla geçiyor hepsi.
Kuzum ben hic bi allahin kuluna guvenmiyorum hahahahah :KK54: Drenlerim erken cikmis olabilir cikarirken bi problem oldu gibi orda o taraf farkli bi kanamisti belki kan birikti belki oluştu o korktugum seyden kotu dusunmeyelim insallah problem yoktur geciverir oda hemen ..:KK72:

Kuzum ben hic bi allahin kuluna guvenmiyorum hahahahah :KK54: Drenlerim erken cikmis olabilir cikarirken bi problem oldu gibi orda o taraf farkli bi kanamisti belki kan birikti belki oluştu o korktugum seyden kotu dusunmeyelim insallah problem yoktur geciverir oda hemen ..:KK72:

O sert pıtırcıklar senin dikişlerin. Zamanla onlar da gidiyor merak etme.

Merhaba bende meme büyütme istiyorum fakat tek engelim anestezi korkum :KK17:ya uyanamazsam diye cesaret edemiyorum anestezi kokum olmasa yarın gidip olucam :KK64:

Merhaba bende meme büyütme istiyorum fakat tek engelim anestezi korkum :KK17:ya uyanamazsam diye cesaret edemiyorum anestezi kokum olmasa yarın gidip olucam :KK64:
Canım.sen kolay kısımdan korkuyorsun bence. Hem kolay hem en güzel ... çünkü herşey uyandıktan sonra başlıyor bence. Bir yerde okumuştum..anestezi almak trafiğe çıkmaktan daha güvenliymîş:)))). mışıl mışıl uyumak tüm bu operasyonun en güzel kısmı canım benim.korkma hiç...

Bende ister istemez dusunuyodum inan beklerken stres olup vazgeciyodum annem sakinlestirmeye falan calisiyodu bi igneye bakar kikirdeyerek girmen canim hic problem yapma bak bunca insan hic bi problem yasamamis Allahin izniyle sende yasamazsin

Merhaba kızlar.. 2
Ay 10 gün oldu artık.. ameliyattan sonra 3 kilo daha vererek 50 kiloya düştüm. Bu sebeple mi bilmiyorum ama göğsümde elimle elledigim zaman dalgalanma hisseder oldum bugün. Zaten dokum yoktu. Acaba silikon mudur ki elime gelen bu dalgalanma? Doktorum geçen hafta gördü. Ay yıldızın estetik sonrası sutyeni ile gitmiştim.kizdi. takma bunu dedi. Masaj yap dedi. Yoksa kapsül olur dedi. Bende biliyorum olabileceğini ama masaj da dakikalarca yapılmıyo ki... siz kaç dakika nasıl masajlar yapıyorsunuz? Ve göğsünde dalgalanma olupta geçen var mi? :110:

Merhaba kızlar.. 2
Ay 10 gün oldu artık.. ameliyattan sonra 3 kilo daha vererek 50 kiloya düştüm. Bu sebeple mi bilmiyorum ama göğsümde elimle elledigim zaman dalgalanma hisseder oldum bugün. Zaten dokum yoktu. Acaba silikon mudur ki elime gelen bu dalgalanma? Doktorum geçen hafta gördü. Ay yıldızın estetik sonrası sutyeni ile gitmiştim.kizdi. takma bunu dedi. Masaj yap dedi. Yoksa kapsül olur dedi. Bende biliyorum olabileceğini ama masaj da dakikalarca yapılmıyo ki... siz kaç dakika nasıl masajlar yapıyorsunuz? Ve göğsünde dalgalanma olupta geçen var mi? :110:

Merhaba canım. Ameliyat olduğumda 46 kiloydum ben de .. Benim de dokum yoktu. 2 ay sonra filan hafif bi dalgalanma oldu göğsümde , Fatih bey yanlış masaj yaptığımı söyledi farklı masaj tekniği önerdi . Açıkcası dalgalanma oldu diye masaj yapmayı bıraktım ben , ordaki dokulara zarar verebiliyormuşuz. Zaten dokum yoktu benim memem protezden ibaret desem yalan olmaz .. 11 ay oldu şimdi o dalgalanma hala var . Bazı hareketleri yapınca daha çok belli oluyor . Sana yağ enjektesi yapılmış mıydı?

Merhaba canım. Ameliyat olduğumda 46 kiloydum ben de .. Benim de dokum yoktu. 2 ay sonra filan hafif bi dalgalanma oldu göğsümde , Fatih bey yanlış masaj yaptığımı söyledi farklı masaj tekniği önerdi . Açıkcası dalgalanma oldu diye masaj yapmayı bıraktım ben , ordaki dokulara zarar verebiliyormuşuz. Zaten dokum yoktu benim memem protezden ibaret desem yalan olmaz .. 11 ay oldu şimdi o dalgalanma hala var . Bazı hareketleri yapınca daha çok belli oluyor . Sana yağ enjektesi yapılmış mıydı?
Canım benim...simdi Ben de senin o günlerde buraya yazdigin mesajları okuyordum. Benim de yağ enjekte oldu bir memede. Bir meme daha küçüktü. Ama üzüldüğüm şey ben bu dalgalanmayı eğilince fark ettim. Çok az şimdilik. Sırf fatih bey masaj yap dediği için artırmıştım masajları. Birazda sert yapmaya başlamıştım. Keşke yapmasaydım. Yeni randevum 2 ay sonra. Izmır de de oturmuyorum. Eşim zaten bıktı her ay izmire kontrole gidip gelmekten.. şimdi bir daha gidelim de diyemem. Ayy ne zormuş bu işler.. öncesi bi dert.sonrasi.daha bi dert..:KK51::KK61:

Canım benim...simdi Ben de senin o günlerde buraya yazdigin mesajları okuyordum. Benim de yağ enjekte oldu bir memede. Bir meme daha küçüktü. Ama üzüldüğüm şey ben bu dalgalanmayı eğilince fark ettim. Çok az şimdilik. Sırf fatih bey masaj yap dediği için artırmıştım masajları. Birazda sert yapmaya başlamıştım. Keşke yapmasaydım. Yeni randevum 2 ay sonra. Izmır de de oturmuyorum. Eşim zaten bıktı her ay izmire kontrole gidip gelmekten.. şimdi bir daha gidelim de diyemem. Ayy ne zormuş bu işler.. öncesi bi dert.sonrasi.daha bi dert..:KK51::KK61:

Canım ben de aynı şeyi düşünüyorum ama sonra da diyorum ne olacaktı yani göğüslerimin başka hiçbi türlü büyüme ihtimali yoktu o yüzden ya dümdüz gezecektim yada böyle şeyleri göze alacaktım. Şimdi doktora eğilip göstersen eminim sana da eğilip büzülme diyecek ama aslında rippling yani dalgalanma eğilince kendini gösteren birşey . Çok daha kötü safhada dimdik dururken de olabiliyor , ben aşırı doğallık peşinde değilim fakat çok yapay itici bi görüntü oluyor bence o şekilde ...

İlk masaj önerdiği zaman doktor bana bayağı sert yaptı gibi geldi , ben onun gibi sert yapmadım ama yine de dokular zarar görmüş, benim bir düşüncem de ordaki yağlar eridi , sonuçta bacaklardan alınan yağ açıkcası fazla bi yağ alındığını da sanmıyorum çünkü çok zayıfım. En güzel göbekten alınan yağmış o kolay kolay erimezmiş nedense , ama benim göbekte de yağım yok. Aynı doktora ameliyat olan sadece bir arkadaş göbeğinden yağ aldırdı diğerleri göbeğinden yağ alımı için müsait değildi zaten..

Masaj işi başlı başına bir muamma ama en iyisi oynamamaya karar verdim ben. Seni etkilemek gibi olmasın da böyle dalgalanma olunca iyi mi oldu sanki. Ben dekolte giyen bir insan değilim ama bikini vs giyiyorum tabii haliyle çekincelerim oluyor yok şöyle oldu mu böyle oldu mu diye .. bir yandan da zayıf olduğumuz için başka bi çare Yok , yani biraz dokumuz filan olsaydı derimiz kalın olsaydı o zaman protezi kamufle edebilirdik, aslında başka bi çözümü daha var ,internal bra olarak geçiyor yabancı kaynaklarda , kadavralardan alınan deri parçaları göğüs içine dikiliyor ek doku oluşturuluyor, böylece dalgalanma filan olmuyor :kusmuk:

Tiramisu35 Tiramisu35 canim çok sagol tüm yazdıkların için. Başa gelen çekiliyor. Şuna karar verdim ki masaj yapicam diye gogsumun de canını okumayacağım. Aklıma geldikçe masaj yapacağım. Artık olduğu kadar. Ben de sen gibi bikini sezonu açık giyiniyorum. Diğer zamanlarda dekolte ben de giymem. Tekrar teşekkürler. Not: kadavra dan medet umacak kadar çaresiz kadınları çok sevin.:KK39:ee güzellik uğruna neler yapılmıyor ki?

Back