• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Boy 176 kilo 71 geniş omuzlu iri biriyim yani ☺️ Mememde sana söylediğim gibi içi sönmüş balon ve sarkık. İleride emzirme döneminde büyütme operasyonu beni kurtarır mı bilemedim yani Fatih beyede soramadım heyecandan Yani şimdi büyütme yapıp ileride daha da sarkarsa bir daha operasyon geçirmek istemem açıkçası

Boy 176 kilo 71 geniş omuzlu iri biriyim yani ☺️ Mememde sana söylediğim gibi içi sönmüş balon ve sarkık. İleride emzirme döneminde büyütme operasyonu beni kurtarır mı bilemedim yani Fatih beyede soramadım heyecandan Yani şimdi büyütme yapıp ileride daha da sarkarsa bir daha operasyon geçirmek istemem açıkçası

Açıkcası ben emzirme dönemlerimi tamamlayıp ameliyat oldum ( hoş o zamanlar ameliyat olma fikrini hiç düşünmemiştim keşke baştan yaptırsaydım :) ) ama burda birkaç arkadaşın yazısına denk geldim protez taktırıp emzirenler ve sorun yaşamayan kişiler var. Ameliyatın büyük ihtimal kas altına olacak bu önemli birşey kas altında kas üstü gibi sarkma olmaz. Ama tabii detayları doktorla konuşman gerekir . Bu arada boy kilo ölçümlerin iyiymiş acaba kaç cc silikon takılacak sana şimdiden merak ettim :))

Kizlar meme uclarinda aci ve bi memenin daha sis olmasi moraran kisminin gogus kenari cok az icten top gibi sismesi normalmi yasadinizmi bu durumu

Ay sonunda 2.ayım dolacak. Meme uçları hassas olabiliyor. Hatta çok tuhaf belki ama benim sol meme ucu hissız,Sağ meme ucu ise aşırı hassas durumda. Tüm bunlar olabilir demişti Fatih bey. Şu an ise sağ meme sol memeye göre bariz ufak. Ama panik yapmadan kontrol günümü bekliyorum. Zamanla geçeceğine inanıyorum. Anladımki bu operasyonun sonucunu sabırla bekleyerek göreceğiz. Öyle hemen olup bitmiyormuş. Böl sabırlar diliyorum. Doktoruna güven. Herşey güzel olacaktır.

Ay sonunda 2.ayım dolacak. Meme uçları hassas olabiliyor. Hatta çok tuhaf belki ama benim sol meme ucu hissız,Sağ meme ucu ise aşırı hassas durumda. Tüm bunlar olabilir demişti Fatih bey. Şu an ise sağ meme sol memeye göre bariz ufak. Ama panik yapmadan kontrol günümü bekliyorum. Zamanla geçeceğine inanıyorum. Anladımki bu operasyonun sonucunu sabırla bekleyerek göreceğiz. Öyle hemen olup bitmiyormuş. Böl sabırlar diliyorum. Doktoruna güven. Herşey güzel olacaktır.
20gun sonra dugunum var ve doktorum 1 aya iyilesirsin demisti ama benim dikisin ustundeki bant dahi cikmadi ve dren yerim kan toplamis yani banti ben cikarsam orasi belli kanicak baya korkuyorum

Iyi cesaret sizinki...bu kadar kısa zaman içinde bu işe kalkışmak..
Bence korkmayın. 1 aya kadar eminim çok hızlı bir iyileşme göstereceksiniz. Ama 6 ay geçmeden göğüslerin tam oturmadığını da bılıyorum.

O October3482 cnm 2 ayda göğüsler yukarıda mı olur?

Yukarıda derken? Anlayamadım. Ameliyattan çıktığım andan itibaren öyle yapay bir görüntü yoktu. Daha geçen hafta bikini giydim.güneşlendim. yani gayet doğal duruyor. Epeyde yumuşadı. Sadece biri daha ufak. Masajları hergün yapmadığım halde yumuşaması sevindirici.

Iyi cesaret sizinki...bu kadar kısa zaman içinde bu işe kalkışmak..
Bence korkmayın. 1 aya kadar eminim çok hızlı bir iyileşme göstereceksiniz. Ama 6 ay geçmeden göğüslerin tam oturmadığını da bılıyorum.
Eşim guzel gorsun porsuk nenem gibi gormesin sonucta genc kizim allahima sukur allah baska keder vermesin ama bi garipti memelerim zayifladikca asagi asagi keci t... gibi oldu :(

Be
Eşim guzel gorsun porsuk nenem gibi gormesin sonucta genc kizim allahima sukur allah baska keder vermesin ama bi garipti memelerim zayifladikca asagi asagi keci t... gibi oldu :KK43:
benimde memelerim aynen o şekilde cnm Perşembe ameliyatım var inşallah çok güzel olur memelerimiz ☺️ Sanada sadece büyütme işlemi oldu dimi E Esragg ? Dikleştirme olmadı mı?

Benimde agzima gircek gibiydi bence yavastan iniyo ama hala sert hele sag gogsum harap morluk sislik ne dren yarasi ne ararsan var sagda Bi an once gecsin insallah yok diklestirme olmadi sanirim o agiza girme durumuda 325cc takildigindan kaynakli belki dogal durmasinin sebebi biraz daha ufak takilmasidir sana kac takildi O October3482

O October3482 yani diyorlar ki ameliyattan sonra göğüsler ağıza girecek gibi oluyor ve uzun sürede aşağıya iniyorlar o durumu merak ettim cnm bnde ☺️
Yok canim..o kadar da değil. Bir ay sonra epey yumuşuyor zaten. Zor süreç 20 gündü benim için. Ağrılar.. yan yatamama.. yürürken baskı hissi... gibi. Bir ay sonrasında herşey daha kolaylaşıyor.

Benimde agzima gircek gibiydi bence yavastan iniyo ama hala sert hele sag gogsum harap morluk sislik ne dren yarasi ne ararsan var sagda Bi an once gecsin insallah yok diklestirme olmadi sanirim o agiza girme durumuda 325cc takildigindan kaynakli belki dogal durmasinin sebebi biraz daha ufak takilmasidir sana kac takildi O October3482
Bana da 325 cc takıldı. Dokum hiç yoktu.gogusalti ölçüm 72. Meme ölçüm ameliyattan sonra 88 cm iken şimdi 85cm. Tek olumsuz durum şu an sağ meme daha ufak duruyor. Doktorum geçecek dedi diye endişe etmiyorum. Buna şükür diyorum. Benim de perişandı memeler ameliyat öncesinde. Birden zayıflayınca sarkmıştı. Iki çocuk sonrasında deforme oldu. Bi cesaret gittim fatih beye. Iki gün sonra da ameliyat oldum. Kolay mı oldu? Kesinlikle hayır. Ama değdi mi? Bin kere değer ve değdi..

Morluk için kremini kullan.cok faydasını gördüm ben.verdiler di mi morluk kremi?

Morluk için kremini kullan.cok faydasını gördüm ben.verdiler di mi morluk kremi?
Verdi verdi lacivert paketli merhem gibi bisey dimi canim ismini unuttum kusura bakma,ozele gircem biraz ilk defa ama ameliyattan kac hafta sonra iliskiye girebildin yada mesela sutyenliyiz ya suan cikarabiliyomusun iliskide yaaa cevap vermek zorunda degilsin tabi ama dedigim gibi evlenmek uzereyim istemeden dusunuyorum mesela ellenebiliyomu aciyomu ay valla utaniyorum bunlari sorduguma uzgunum ya

Verdi verdi lacivert paketli merhem gibi bisey dimi canim ismini unuttum kusura bakma,ozele gircem biraz ilk defa ama ameliyattan kac hafta sonra iliskiye girebildin yada mesela sutyenliyiz ya suan cikarabiliyomusun iliskide yaaa cevap vermek zorunda degilsin tabi ama dedigim gibi evlenmek uzereyim istemeden dusunuyorum mesela ellenebiliyomu aciyomu ay valla utaniyorum bunlari sorduguma uzgunum ya
Arnica kremin adı. Evet sorular özel olmuş biraz. Senin endişelerini de anlıyorum. Ancak hepimizin iyileşme süreci ve acı hissi farklı. Seni yanlış yönlendirmek istemem. Sen zaten en iyi kendin anlayacaksın kendini dinleyerek. Ameliyat sütyenini ilk 15 gün devamlı tüm gün ve gece taktım ben. Sonra geceleri takmamam gerektiğini söyledi doktorum. Bir ayım dolunca pentinin ve ay yıldızın sporcu sutyenlerini gündüz takmaya başladım. Yaz mevsimi olduğu için ameliyat sütyeni uygun olmuyordu kıyafetlerimin altına. Ilk 15 gün sonrasında doktor bana masaj verdi. Iki yandan. Ortaya doğru baskıyla göğüsleri birlestirmemi ve bu masajla ayriklik kalmayacağını belirtti. Bazen unutuyorum yapmayı ama genelde masaj yapiyorum.bu yumusamalarini da sağlıyor.son olarak çok panik yapma. Senden değerlisi yok. Eşin de bunu anlayışla karşılayacak. Sabırla güzel günler gelecek . Dediğim gibi bir ay sonunda çok çok daha iyi hissedeceksin. Ilk bir ayı atlattın mi korkma.

Arnica kremin adı. Evet sorular özel olmuş biraz. Senin endişelerini de anlıyorum. Ancak hepimizin iyileşme süreci ve acı hissi farklı. Seni yanlış yönlendirmek istemem. Sen zaten en iyi kendin anlayacaksın kendini dinleyerek. Ameliyat sütyenini ilk 15 gün devamlı tüm gün ve gece taktım ben. Sonra geceleri takmamam gerektiğini söyledi doktorum. Bir ayım dolunca pentinin ve ay yıldızın sporcu sutyenlerini gündüz takmaya başladım. Yaz mevsimi olduğu için ameliyat sütyeni uygun olmuyordu kıyafetlerimin altına. Ilk 15 gün sonrasında doktor bana masaj verdi. Iki yandan. Ortaya doğru baskıyla göğüsleri birlestirmemi ve bu masajla ayriklik kalmayacağını belirtti. Bazen unutuyorum yapmayı ama genelde masaj yapiyorum.bu yumusamalarini da sağlıyor.son olarak çok panik yapma. Senden değerlisi yok. Eşin de bunu anlayışla karşılayacak. Sabırla güzel günler gelecek . Dediğim gibi bir ay sonunda çok çok daha iyi hissedeceksin. Ilk bir ayı atlattın mi korkma.
Cok tesekkur ederim bende bi an once iyilesip kendimi toparlayip guzel memintolu hatunlar bölümúne gecmek istiyorum....

Tiramisu35 Tiramisu35 BboceekK35 BboceekK35 . Kızlar selam sol ameliyat yerin ağrıyo eğildiğimde falan acıyo bgn bi parmaklarımka dikis yerlerine bakayım dedim ama bildiğiniz silikonları ittirebiliyorum benim kas altı yapılmıatı neden hissediyorum siz denediniz mi siz de parmaklarınızla hissedebiliyomusunuz acayip huylandım

Back