- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.821
Tiramisu35 @BboceekK35. Kızlar selam sol ameliyat yerin ağrıyo eğildiğimde falan acıyo bgn bi parmaklarımka dikis yerlerine bakayım dedim ama bildiğiniz silikonları ittirebiliyorum benim kas altı yapılmıatı neden hissediyorum siz denediniz mi siz de parmaklarınızla hissedebiliyomusunuz acayip huylandım
Merhaba..panik oldum belki dediğin gibi zayıflıktandır.ittirmek dediğim göğüs altından göğüsüme parmağımla basıtırınca hissediyorum kas altı denince ben hiiiiic hissetmicem diye düsünüyodum acaba silikon mu düstü falan diye senaryolar yazdım hemen
Canım doktorun kim? En son ne zaman kontrol için gittin? Doktorun görmüyor mu bu dediklerini? Whatsaptan çek foto yolla doktoruna. Ben fatih beye yollamıştım bi kere. Sağolsun hemen aradı konuştuk.Kizlar lutfeeen bi bakin sag gogsumun silikonu oturmasi gerekirken meme ucum asagi dogru silikon yukarda duruyo anlatabiliyomuyum bilmiyorum ve bu sag mememin yan tarafinda silikonun yaninda bi sislik var sertlik.. meme ucuma dogruda damarlar gozukmeye basladi sizce kapsul sikintisimi geliyo banada allahim dugun ustu gosterme yarabbim nolur saglikli bi sekilde gecsin artik şunlarin sisligi odemi....
Fatih bey degil en son morluklar icin gitmistim korkudan normal dedi watsapptan iletisim halindeyiz ama normal hersey bilmiyorum yasayan varmi diye sormak istedim bunu anlayamaz fotoda icten sertlik var yuvarlak ufaktan canim umarim bisey yokktur ya 10unda randevum var..Canım doktorun kim? En son ne zaman kontrol için gittin? Doktorun görmüyor mu bu dediklerini? Whatsaptan çek foto yolla doktoruna. Ben fatih beye yollamıştım bi kere. Sağolsun hemen aradı konuştuk.
Korkma sen. Panik olma. Daha yeni ameliyat oldun. Doktoruna güveniyorsan hiçbirşey olmaz. Zamanla geçiyor hepsi.Fatih bey degil en son morluklar icin gitmistim korkudan normal dedi watsapptan iletisim halindeyiz ama normal hersey bilmiyorum yasayan varmi diye sormak istedim bunu anlayamaz fotoda icten sertlik var yuvarlak ufaktan canim umarim bisey yokktur ya 10unda randevum var..
Kuzum ben hic bi allahin kuluna guvenmiyorum hahahahahKorkma sen. Panik olma. Daha yeni ameliyat oldun. Doktoruna güveniyorsan hiçbirşey olmaz. Zamanla geçiyor hepsi.
Kuzum ben hic bi allahin kuluna guvenmiyorum hahahahahDrenlerim erken cikmis olabilir cikarirken bi problem oldu gibi orda o taraf farkli bi kanamisti belki kan birikti belki oluştu o korktugum seyden kotu dusunmeyelim insallah problem yoktur geciverir oda hemen ..
Dikislerim gogus altinda regl donemime gircem onla alakasi olabilrmi kiO sert pıtırcıklar senin dikişlerin. Zamanla onlar da gidiyor merak etme.
Canım.sen kolay kısımdan korkuyorsun bence. Hem kolay hem en güzel ... çünkü herşey uyandıktan sonra başlıyor bence. Bir yerde okumuştum..anestezi almak trafiğe çıkmaktan daha güvenliymîş:)))). mışıl mışıl uyumak tüm bu operasyonun en güzel kısmı canım benim.korkma hiç...Merhaba bende meme büyütme istiyorum fakat tek engelim anestezi korkumya uyanamazsam diye cesaret edemiyorum anestezi kokum olmasa yarın gidip olucam
Bende ister istemez dusunuyodum inan beklerken stres olup vazgeciyodum annem sakinlestirmeye falan calisiyodu bi igneye bakar kikirdeyerek girmen canim hic problem yapma bak bunca insan hic bi problem yasamamis Allahin izniyle sende yasamazsinMerhaba bende meme büyütme istiyorum fakat tek engelim anestezi korkumya uyanamazsam diye cesaret edemiyorum anestezi kokum olmasa yarın gidip olucam
Merhaba kızlar.. 2
Ay 10 gün oldu artık.. ameliyattan sonra 3 kilo daha vererek 50 kiloya düştüm. Bu sebeple mi bilmiyorum ama göğsümde elimle elledigim zaman dalgalanma hisseder oldum bugün. Zaten dokum yoktu. Acaba silikon mudur ki elime gelen bu dalgalanma? Doktorum geçen hafta gördü. Ay yıldızın estetik sonrası sutyeni ile gitmiştim.kizdi. takma bunu dedi. Masaj yap dedi. Yoksa kapsül olur dedi. Bende biliyorum olabileceğini ama masaj da dakikalarca yapılmıyo ki... siz kaç dakika nasıl masajlar yapıyorsunuz? Ve göğsünde dalgalanma olupta geçen var mi?
Canım benim...simdi Ben de senin o günlerde buraya yazdigin mesajları okuyordum. Benim de yağ enjekte oldu bir memede. Bir meme daha küçüktü. Ama üzüldüğüm şey ben bu dalgalanmayı eğilince fark ettim. Çok az şimdilik. Sırf fatih bey masaj yap dediği için artırmıştım masajları. Birazda sert yapmaya başlamıştım. Keşke yapmasaydım. Yeni randevum 2 ay sonra. Izmır de de oturmuyorum. Eşim zaten bıktı her ay izmire kontrole gidip gelmekten.. şimdi bir daha gidelim de diyemem. Ayy ne zormuş bu işler.. öncesi bi dert.sonrasi.daha bi dert..Merhaba canım. Ameliyat olduğumda 46 kiloydum ben de .. Benim de dokum yoktu. 2 ay sonra filan hafif bi dalgalanma oldu göğsümde , Fatih bey yanlış masaj yaptığımı söyledi farklı masaj tekniği önerdi . Açıkcası dalgalanma oldu diye masaj yapmayı bıraktım ben , ordaki dokulara zarar verebiliyormuşuz. Zaten dokum yoktu benim memem protezden ibaret desem yalan olmaz .. 11 ay oldu şimdi o dalgalanma hala var . Bazı hareketleri yapınca daha çok belli oluyor . Sana yağ enjektesi yapılmış mıydı?
Canım benim...simdi Ben de senin o günlerde buraya yazdigin mesajları okuyordum. Benim de yağ enjekte oldu bir memede. Bir meme daha küçüktü. Ama üzüldüğüm şey ben bu dalgalanmayı eğilince fark ettim. Çok az şimdilik. Sırf fatih bey masaj yap dediği için artırmıştım masajları. Birazda sert yapmaya başlamıştım. Keşke yapmasaydım. Yeni randevum 2 ay sonra. Izmır de de oturmuyorum. Eşim zaten bıktı her ay izmire kontrole gidip gelmekten.. şimdi bir daha gidelim de diyemem. Ayy ne zormuş bu işler.. öncesi bi dert.sonrasi.daha bi dert..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?