- 18 Nisan 2017
- 53
- 24
- 88
- 37
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #1.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hapları düzenli kullandığın sürece bende ağrı olmamıştı kalkıp yatmak evet sıkıntı 1 hafta kadar. Drenler 2 gün duruyor sende durduğu sürece devamlı kan çıkıyor tabi normaldir. Sen ekol Fatih beyde olmadın mı ameliyatı. Ekol ameliyat sonrasında bir sütyen takıyor bir süre onu çıkarmaman gerekiyor. Ayrıca medikal sütyen almana gerek kalmıyor. Tabi başka hastanede olduysan bilemicem. Fiyat olarak ne ödedin hastaneye ?300cclik canim inanki kutulari aldik ama inceleyemiyorum.. Drenler bende kanamam var baya normalmi bilmiyorum ama suan sutyenleyim medikal sutyen onada ayri para bayiliyosun can sıkıcı.. Cok fazla agrim var kalkip yatinca ayri agri nefes alip verince ayri agri ilaclarimida kullaniyorum ama ne bileyim psikolojikmidir nedir.. Bide acayip şişım şuan kas alti takildi ne zamana iyi olcam merakla bekliyorum
Ne zaman oldun ameliyati canim ben daha cuma gunu oldum bi ay sonra dugunum balayim bilmemnem var nasil toparladin kac gunde
Tiramisu35 hahaha aynen hafta sonu çok rüzgarlıydı. Onu söylemeyi atlamışım olsun canım deniz kumsuz olurmu :)
Ameliyat olali ne zaman oldu denize girmende problem yok ne kadar zamanda yani bide canim denize girdikten sonrada yazsana buraya nasil hissettin tuzlu su yaktimi dikisleri bilmemneSelam kızlar gecen gün fatih beye kontroke gittim hersey yolunda yüzebilirsin dedi ama ben zaten yüzmeye baslamıstım caktırmayın hehehehe bi de@BboceekK35 aldığın sütyenden aldım ben de ama fatih bey kullanma göğüs üstünü baskılamaması gerek dedi of ya memeler oluda su sütyen isini cözemedim bi ne zaman kafamıza göre bisey alabilcez
1 ay sonra dugun balayi derken bende gircem 1 ayda girmek mantiklimi bilmiyorum..2 ay oldu ameliyat olalı hic sorun yasamadım dikisler kapandığı icin yanma falan olmadı denize de havuza da girdim kulac falan da attım zorlanmadım rahattı:)
Benim göğüs ucunda da altında da dikişlerim var. Bir aylık kontrolumde izin vermedi denize girmeme.dimdi bekliyorum iki ayın dolmasını.tekrar fatih beye gideceğim.bakalim ne diyecek?1 ay sonra dugun balayi derken bende gircem 1 ayda girmek mantiklimi bilmiyorum..
Merhaba... 47 gün oldu benim de.. iki haftadır doktoruma sormadan pentinin sporcu yarim sütyenlerinden kullanıyorum. Acaba kullanmasa mıydım? Hastaneden verdikleri yazın kullanılacak gibi değil.malum askılı giyiyoruz hep... Ne yapsam bilemedim şimdi??
Aslında ne yapıldı ben de bilmiyorum. :))) meme uclarim çok büyüktü.meme yoktu.e iki çocuk emzirince tabi sacmasapan bi hale geldiler .:)) ben herşeyi fatih beye bıraktım. Hiç soru sormadım. Yağ enjektesiydi meme ucu kesisiydi derken zor bir süreçten geçtim. Şimdi iyiyim çok şükür. Ama dikiş acısı çektim baya. Daha yeni unutuyorum silikonlu olduğumu gün içerisinde. Öncesinde yürürken bile bi ağrı bi baskı rahatsızdım hep. 20 gündür tatildeyim. Denize giremedim. Bari sutyeni kullanmayayım dedim. Neydi o sutyen ilk taktıkları.. mümkün mü koca bir yazı onunla geçirmek... geceleri zaten takmıyorum bişey. Bu arada daha yeni yan yatabiliyorum. Yüzüstü yatmaya korktuğumdan denemedim bile. Hoş belki o da yasaktır. Bilmiyorum ki...:))Bi tane daha bana benzeyen birini buldum :)) iyi mi kötü mü bilmiyorum ama ameliyat sütyeni beni de çok darlamıştı ben de çıkarttım 2 hafta dolmadan ... ama yine de Fatih beye sormakta yarar var . Sanırım sizin dikleştirme de yapılmış durumunuz farklı olabilir .
Operasyon sonrası sutyen zaten küçük değildi.iyiydi.ama askılar kalın ya olmuyor yazın her kıyafetle. Penyeden aldıklarım rahat.ama kullanamam gerekirmi onu bilmiyorum.ay yıldızdan da almıştım.estetik sonrası sporcu sutyeni.o da rahat. Tek sorun bu aldıklarını kullanabilir miyim onu bilmiyorum. Sormadım da hiç doktoruma.Küçük beden mi aldın ki sen benimkiler baya rahat duruyor. Üstten falan hiç baskı yapmıyor özellikle büyük aldım ben sıkmaması için içimde olduğunu hiç hissetmiyorum 85c aldım ben
Aslında ne yapıldı ben de bilmiyorum. :))) meme uclarim çok büyüktü.meme yoktu.e iki çocuk emzirince tabi sacmasapan bi hale geldiler .:)) ben herşeyi fatih beye bıraktım. Hiç soru sormadım. Yağ enjektesiydi meme ucu kesisiydi derken zor bir süreçten geçtim. Şimdi iyiyim çok şükür. Ama dikiş acısı çektim baya. Daha yeni unutuyorum silikonlu olduğumu gün içerisinde. Öncesinde yürürken bile bi ağrı bi baskı rahatsızdım hep. 20 gündür tatildeyim. Denize giremedim. Bari sutyeni kullanmayayım dedim. Neydi o sutyen ilk taktıkları.. mümkün mü koca bir yazı onunla geçirmek... geceleri zaten takmıyorum bişey. Bu arada daha yeni yan yatabiliyorum. Yüzüstü yatmaya korktuğumdan denemedim bile. Hoş belki o da yasaktır. Bilmiyorum ki...:))