• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Aynen öyle bende daha önce ameliyat olsaymışım diyorum hep çok mutluyum valla :) kaç cc takıldı senin yuvarlakmı damla mı ? Bir foto yüklesene görelim :))

canım 325 lik takılmış. ameliyattan çıkıncaya kada6r ben de bilmiyordum kaclik olacağını. fatih bey deneyeceğim demişti. yuvarlak 325 cc. meme ucundan da kesilerim var.bantlı halen. yağ enjekte edildiğinden hafif morluklarimda oldu. cuma günü tüm bantlar çıktığında ben de yeni göreceğim yani.

ben özellikle belirttim Fatih Beye küçük olsun dedim çizim yapılırken birkaç denedik. ameliyatta 350 cc takıldı. benimde yağ enjekte oldu. Morluklar oluyor, çabuk geçiyor ama onlar, şuan hiç morluk yok. bantlarında çıksın rahatlarsın iyice. Çok çabuk geçsin seninkilerde inşallah :KK15:

ben özellikle belirttim Fatih Beye küçük olsun dedim çizim yapılırken birkaç denedik. ameliyatta 350 cc takıldı. benimde yağ enjekte oldu. Morluklar oluyor, çabuk geçiyor ama onlar, şuan hiç morluk yok. bantlarında çıksın rahatlarsın iyice. Çok çabuk geçsin seninkilerde inşallah :KK15:

Selam kızlar uzun zamandır yazmadım foruma. 5.ayıma yaklaşıyorum his gelmeye başladı ama göğüs uçlarıma dokununca rahatsız oluyorum sanki sızlıyor. 3.ay kontrolüme gitmedim üşendim, yaz dönüşü giderim sanırım kontrole. sol dikişimin içinde 2tane minicik bilye gibi sertlik duruyor hala onun dışında bir problem yok. dikişinde bu şekil sertlik yaşayan var mı hala?

Selam kızlar uzun zamandır yazmadım foruma. 5.ayıma yaklaşıyorum his gelmeye başladı ama göğüs uçlarıma dokununca rahatsız oluyorum sanki sızlıyor. 3.ay kontrolüme gitmedim üşendim, yaz dönüşü giderim sanırım kontrole. sol dikişimin içinde 2tane minicik bilye gibi sertlik duruyor hala onun dışında bir problem yok. dikişinde bu şekil sertlik yaşayan var mı hala?

Canım özlettin kendini :)) bende de vardı o sertlikten dikişlerime dokundukça içinde baloncuk var gibi pıtır pıtır oluyordu. Fatih beye sordum tiramisu onlar senin dikişlerin dedi:)) ya Allahım ne saçma şeyler için rahatsız ettim doktorcağızımı :p senin de bir süre içinde geçer merak etme ;)

Eh işte tatil yapiyorum sayılır yeni bikinilerimle :KK70: ucgen bikini alamadim ama ya cok acik oluyorlar rahat edemiyorum siz neler aldiniz bakalım

Ben hmden aldım bikini üstü, sütyen gibi duruyor ama ortasında çapraz gelen Bağcıklar var :p üçgen bikini sevemiyorum nedense . Nerelerde tatil yapıyorsun canım açtın mı Çeşme sezonunu :))

Ben hmden aldım bikini üstü, sütyen gibi duruyor ama ortasında çapraz gelen Bağcıklar var :p üçgen bikini sevemiyorum nedense . Nerelerde tatil yapıyorsun canım açtın mı Çeşme sezonunu :))

Başladık biraz biraz arkadaşlar nereye derse oraya gidiyoruz şimdilik durgun geçiyo tatil :D

Bende tatil mod hatta kücük kücük yüzddüm yarın kontrolüm var benim göğüslerim cok fazla yumusadı hic silikon var gibi değil hatta dik bile durmuyo artık yarın dr a sorucam ve gece yüz üstü yatamıyorum cok özledim yüzüstü yatmayııııı:(

Bende çok iyiyim valla şuan hatta güneşleniyorum :)) kapkara oldum en sevdiğim :))) birsürü bikini aldım ne giysem yakışıyor alıyorum mecburen :) ha ama kızlar benim arada dikişim acıyoR tabi o normalmidir ki acaba

Bende çok iyiyim valla şuan hatta güneşleniyorum :)) kapkara oldum en sevdiğim :))) birsürü bikini aldım ne giysem yakışıyor alıyorum mecburen :) ha ama kızlar benim arada dikişim acıyoR tabi o normalmidir ki acaba
Ne zaman oldun ameliyati canim ben daha cuma gunu oldum bi ay sonra dugunum balayim bilmemnem var nasil toparladin kac gunde

Ne zaman oldun ameliyati canim ben daha cuma gunu oldum bi ay sonra dugunum balayim bilmemnem var nasil toparladin kac gunde[/QUO
Ne zaman oldun ameliyati canim ben daha cuma gunu oldum bi ay sonra dugunum balayim bilmemnem var nasil toparladin kac gunde
Canım 11 Mayıs'ta oldum ameliyatı günlük hayatımda Çok rahatım en fazla 15 gün içerisinde şekli şemali oturmaya başlıyor. Hayırlısı olsun çabuk toparlarsın sende inşallah...
xpretty xpretty Tiramisu35 Tiramisu35 kızlar Yen'i aldığım bikinileri ekledim bakın bakim belki fikir olur size de :)

Back