• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Tiramisu35 Tiramisu35 . Höğüs altım 71 göğüs çevresi 87...bu arada ilk 90dı şimdi inmis hedefim 85ti bilmiyorum iner mi daha ama bu da kötü durmuyo hehehe

Oooo 16 cm doku tam benim istediğim :p canım c Cup oluyorsun, 70c sütyen almalısın . Bu arada protezin kaç cc idi unuttum sanırım daha önceden dokun vardı . İkisine farklı büyüklükte protez takılmıştı onu hatırladım sadece . Şu an büyüklüğünden memnun Musun? Bu arada bayağı ödem barmış sanırım sende bende bu kadar küçülme olmamıştı.

merhaba ben siteye yeni üye oldum.... önceki mesajları okudum ama fiyatla ilgili bi bilgi alamadım yardımcı olur musunuz
meme büyültmede fiyatlar nedir ve taksit yapıyorlar mı

M mrym-crn-ecm hayırlısı olsun hoşgeldin.. ben 20 gün önce ameliyat oldum bacaktan yağ alındı, göğüse enjekte edildi 8000 ödedim. Yağ alınmayanlara 7500 diye biliyorum. Kredi kartına taksit yapabiliyorlar sanırım.

275 ve 300 takıldı suan memnun gibiyim ama gözüm hala tam alısamadı:)

Demek ki 3-4 cm de olsa dokun varmış , 1-2 ay geçince sanki hep senin memelerinmiş gibi olacak bak görürsün :))

Ben hala ölçmedim birde aynı sütyeni kullanıyorum aksilik olmasın diye. Çok garanticiyim :)))

Valla canım tebrik ediyorum seni benim gibi olmayın dinleyin doktoru :))

Valla bende ayni hiç ağrı vs yok, yumuşadım da :))) yarın kontrolüm var bakalım. Hatta o kadar iyiyim ki şuan göğsümü gere gere güneşleniyorum :))

Güneşleniyon mu hmmm ya bana fatih bey 1 ay daha bekle dedi diye hatırlıyorum bi sıkıntı olmasın of ben de pikiniiii almak istiyorum keneime artık ama 1 ay sonra sütyen cıkart dedi pufffff

Yani pek güneş yok ama denize girmiyorum hafif rengim değişsin diye.. bembeyaz kaldım valla. Ben birsürü bikini demedim içi boş balenliler falan olmuyor üstü bez gibilerden aldım bir tane idare etsin diye sütyen konusunda ben çok istikrarlıyım. Gün içerisinde hiç çıkarmıyorum sadece geceleri sütyensiz yatıyorum. Bakalım neler dicek randevum 11 de. Gidiyorum yavaş yavaş

Kızlarr şimdi çıktım kontrolden herşey yolunda çok iyi durumdalarmış çok güzel yumuşamışlar dedi. 1 ay daha deniz havuz yokmuş ama güneşlenebilirmişim. Yüz üstü yatmak yine 1 ay Yok. Birde sütyen kullanma ucuna silikon yapıştır çık dedi. Yada penye sıkmayan sütyenlerden kullanabilirsin dedi. Durum böyle kızlar. Fatih beyde durumdan memnun bakınca çok daha iyi hissediyorum:))))

Süper çok sevindim bikini falan giyevilirain o zaman dimi darısı basıma 3 hafta sonra falan benim bi dahaki kontrolüm umarım bana da cıkar sunları artık der:))

herkese merhaba. konuyu acan tiramisu35 e kocaman tesekkur ediyorum. ben de 31 mayis gunu dr.Fatih beye ameliyat oldum. sizlerin yorumlarini okuyarak cesaret buldum. ve yine sizlerin yorumlariyla doktoruma karar verdim. iyi ki de okumuşum. hepinize ne kadar tesekkur etsem az.:KK200:

yarin bir haftayi geride birakacagim. ilk 3 gün zordu. kas alti oldugu icin agrim oldu. direnler cok rahatsiz etti. nefes almak bile yorucuydu. direnler ciktiktan sonra rahatladim. hersey kolaylasti. gogsumdeki baski ve bacaklarimdaki agri haric . (yag enjekte edildiginden) cuma gunu kontrolum var. bandajlar cikacak. bakalim dikisler ne halde... su an sol gogsum daha buyuk duruyor. ameliyattan once de buyuktu. ama bu farkin kaybolacagini saniyordum. belki zamanla fark kaybolur. sutyen olcumu bilemedigimden (goguslerimdeki sislik iner mi ne kadar iner gibi sorular hep kafamda) ameliyat sutyeni ile basbasayim. ay yildizdan aldigim estetik sonrasi sutyeni daha kullanmadim. fatih bey sıkar dedi. voe marka ameliyat sutyenine devam...

daha sutyen alamiyorken bikini modellerine hic girmiyorum.eylulde tatil planim var ama eylule kadar ne kadar dogallasirlar bilmiyorum.

dikisler icin sorularim olacak. fatih bey oneriyor mu bilmiyorum ama iz kalmamasi icin krem soracagim.

kontrolden sonra tekrar yazmayi dusunuyorum. her paylasim inanin cok faydali oluyor. tekrar tesekkurler hanimlar.:KK200:

A alev35 canım çok güzel bir karar vermişsin doktor konusunda hepimiz çok memnunuz. Sende memnun kalmışsın.. o sol taraftaki şişlik daha sonra geçiyor benimde hala sol taraf diğerine göre biraz daha şiş muhtemelen sağ tarafımızı daha çok hareket ettirdiğimiz için o tarafın ödemi daha hızlı atılıyor diye biliyorum. Dikişler için bana doktor birşey vermedi ama ben araştırdım 90 tl bir krem buldum contractubex diye bir krem çok etkiliymiş ama düzenli 4-5 ay kullanılması gerekiyormuş. Henüz almadım bende ama onu almayı düşünüyorum.
Ameliyat sütyeni konusunda benim 25 gün oldu ameliyat olalı hiç birşey takma dedi doktor ama ben dün hiç sıkmayan rahat bir sütyen buldum pentiden her kıyafetin altına olabilecek ve asla sıkmayan rahat bırakan bir sütyen bayıldım resmen.. bir ara foto çekerim gidip bir bakın sizde.. doktorun istediği kesinlikle sıkmaması bunun içinde zaten 80c beden aldım pek rahatım...
doğallaşma konusunda da çok hızlı yumuşadı benim kiler yani şuan bile çok rahat bikini giyebiliyorum balensiz bikiniler de görünüm çok iyi duruyor bir ara onu da çeker koyarım resimleri fikir olur sizler için de..
hayırlısı olsun A alev35 güle güle yaşa Yen'i memitolarınla :))

A alev35 canım çok güzel bir karar vermişsin doktor konusunda hepimiz çok memnunuz. Sende memnun kalmışsın.. o sol taraftaki şişlik daha sonra geçiyor benimde hala sol taraf diğerine göre biraz daha şiş muhtemelen sağ tarafımızı daha çok hareket ettirdiğimiz için o tarafın ödemi daha hızlı atılıyor diye biliyorum. Dikişler için bana doktor birşey vermedi ama ben araştırdım 90 tl bir krem buldum contractubex diye bir krem çok etkiliymiş ama düzenli 4-5 ay kullanılması gerekiyormuş. Henüz almadım bende ama onu almayı düşünüyorum.
Ameliyat sütyeni konusunda benim 25 gün oldu ameliyat olalı hiç birşey takma dedi doktor ama ben dün hiç sıkmayan rahat bir sütyen buldum pentiden her kıyafetin altına olabilecek ve asla sıkmayan rahat bırakan bir sütyen bayıldım resmen.. bir ara foto çekerim gidip bir bakın sizde.. doktorun istediği kesinlikle sıkmaması bunun içinde zaten 80c beden aldım pek rahatım...
doğallaşma konusunda da çok hızlı yumuşadı benim kiler yani şuan bile çok rahat bikini giyebiliyorum balensiz bikiniler de görünüm çok iyi duruyor bir ara onu da çeker koyarım resimleri fikir olur sizler için de..
hayırlısı olsun A alev35 güle güle yaşa Yen'i memitolarınla :))

canim çok teşekkür ederim. krem ismini not ediyorum. yıllarca dümdüz yaşadıktan sonra :) bugün dediğim tek şey "keşke daha önce cesaret edipte ameliyat olsaymışım"... 34 yaşımdayım. her yaz üzülürdüm. dolgulu sutyenlere harcadığım para ayrı bir dertti. oysa şimdi çok şükür ki güvenim yerimde. bundan sonrası keyifli bir bekleme süreci olur ancak. ☺☺

Back