- 18 Nisan 2017
- 53
- 24
- 88
- 37
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.761
Aynen öyle bende daha önce ameliyat olsaymışım diyorum hep çok mutluyum valla :) kaç cc takıldı senin yuvarlakmı damla mı ? Bir foto yüklesene görelim :))
ben özellikle belirttim Fatih Beye küçük olsun dedim çizim yapılırken birkaç denedik. ameliyatta 350 cc takıldı. benimde yağ enjekte oldu. Morluklar oluyor, çabuk geçiyor ama onlar, şuan hiç morluk yok. bantlarında çıksın rahatlarsın iyice. Çok çabuk geçsin seninkilerde inşallah
Selam kızlar uzun zamandır yazmadım foruma. 5.ayıma yaklaşıyorum his gelmeye başladı ama göğüs uçlarıma dokununca rahatsız oluyorum sanki sızlıyor. 3.ay kontrolüme gitmedim üşendim, yaz dönüşü giderim sanırım kontrole. sol dikişimin içinde 2tane minicik bilye gibi sertlik duruyor hala onun dışında bir problem yok. dikişinde bu şekil sertlik yaşayan var mı hala?
canlarrrr napıyosunuzz..şimdiden iyi bayramlar hepinizee
Eh işte tatil yapiyorum sayılır yeni bikinilerimleKızlar nerdesiniz , herkes denize gitti tabii de mi
Eh işte tatil yapiyorum sayılır yeni bikinilerimleucgen bikini alamadim ama ya cok acik oluyorlar rahat edemiyorum siz neler aldiniz bakalım
Ben hmden aldım bikini üstü, sütyen gibi duruyor ama ortasında çapraz gelen Bağcıklar varüçgen bikini sevemiyorum nedense . Nerelerde tatil yapıyorsun canım açtın mı Çeşme sezonunu :))
Ne zaman oldun ameliyati canim ben daha cuma gunu oldum bi ay sonra dugunum balayim bilmemnem var nasil toparladin kac gundeBende çok iyiyim valla şuan hatta güneşleniyorum :)) kapkara oldum en sevdiğim :))) birsürü bikini aldım ne giysem yakışıyor alıyorum mecburen :) ha ama kızlar benim arada dikişim acıyoR tabi o normalmidir ki acaba
Ne zaman oldun ameliyati canim ben daha cuma gunu oldum bi ay sonra dugunum balayim bilmemnem var nasil toparladin kac gunde[/QUO
Canım 11 Mayıs'ta oldum ameliyatı günlük hayatımda Çok rahatım en fazla 15 gün içerisinde şekli şemali oturmaya başlıyor. Hayırlısı olsun çabuk toparlarsın sende inşallah...Ne zaman oldun ameliyati canim ben daha cuma gunu oldum bi ay sonra dugunum balayim bilmemnem var nasil toparladin kac gunde
xpretty Tiramisu35 kızlar Yen'i aldığım bikinileri ekledim bakın bakim belki fikir olur size de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?