- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.741
Tiramisu35 . Höğüs altım 71 göğüs çevresi 87...bu arada ilk 90dı şimdi inmis hedefim 85ti bilmiyorum iner mi daha ama bu da kötü durmuyo hehehe
275 ve 300 takıldı suan memnun gibiyim ama gözüm hala tam alısamadı:)
Ben hala ölçmedim birde aynı sütyeni kullanıyorum aksilik olmasın diye. Çok garanticiyim :)))
A alev35 canım çok güzel bir karar vermişsin doktor konusunda hepimiz çok memnunuz. Sende memnun kalmışsın.. o sol taraftaki şişlik daha sonra geçiyor benimde hala sol taraf diğerine göre biraz daha şiş muhtemelen sağ tarafımızı daha çok hareket ettirdiğimiz için o tarafın ödemi daha hızlı atılıyor diye biliyorum. Dikişler için bana doktor birşey vermedi ama ben araştırdım 90 tl bir krem buldum contractubex diye bir krem çok etkiliymiş ama düzenli 4-5 ay kullanılması gerekiyormuş. Henüz almadım bende ama onu almayı düşünüyorum.
Ameliyat sütyeni konusunda benim 25 gün oldu ameliyat olalı hiç birşey takma dedi doktor ama ben dün hiç sıkmayan rahat bir sütyen buldum pentiden her kıyafetin altına olabilecek ve asla sıkmayan rahat bırakan bir sütyen bayıldım resmen.. bir ara foto çekerim gidip bir bakın sizde.. doktorun istediği kesinlikle sıkmaması bunun içinde zaten 80c beden aldım pek rahatım...
doğallaşma konusunda da çok hızlı yumuşadı benim kiler yani şuan bile çok rahat bikini giyebiliyorum balensiz bikiniler de görünüm çok iyi duruyor bir ara onu da çeker koyarım resimleri fikir olur sizler için de..
hayırlısı olsun A alev35 güle güle yaşa Yen'i memitolarınla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?