İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Yaa canım sen de yazmıyorsun bayağıdır arada yazın ama merak ediyorum napıyorsunuz diye :) Kaç cm doku oldu şimdi senin ? Senin önceden de doku vardı aslında c olabilirdin ama ? Ben de b Cup oldum kuzucum aslında 2, aydan itibaren pek değişmedi göğüslerim. Yani daha oturdu vs ama büyüklük olarak hep 12 cm. Senin sanki 5-6 cm dokun vardı diye hatırlıyorum merak ettim şimdi kaç cm oldu .

Buralardaym :))) pek takip edenedim bayadır.bildirimlerde nedense gelmiyor her zaman bende saniyorum kimse yazmiyor.girdm baktm bi ohoooo..nasl oldun canm sen artk toparlamışsındır baya dimi..şikayetin falan yoktur inşallah

5 ay oldu benim de :)) 6 ayın dolmasını bekliyorum bazı şeyler var tabii ama beklemedeyim ... seni bol bol etiketleyelim o zaman madem bildirim gelmiyor :))

Ya etiketleyeyim diyince aklıma S saraerdogan geldi canım ses ver ne yaptın???

Yani 75 e 80 di simdi 75 89 oldu 9 cm 350 cc ye bimiyorum yani fatih bey beni kandirmamistir degilmi 300 takip 350 taktim diyerek

Yani 75 e 80 di simdi 75 89 oldu 9 cm 350 cc ye bimiyorum yani fatih bey beni kandirmamistir degilmi 300 takip 350 taktim diyerek

E sen c Cup olmuşsun?? 14 cmle c Cup olunuyor canım ya , sana kart vermediler mi kartın üzerinde yazıyor kaç cc takıldığı , neden kandırsın canım

benim de 26.günüm sağ göğsüm aşağı indi yandan bakınca yuvarlak seklini görebiliyorum ama solun altı hala boş gibi üstü daha dolgun,,, daha erken mi endişelenmem için

E sen c Cup olmuşsun?? 14 cmle c Cup olunuyor canım ya , sana kart vermediler mi kartın üzerinde yazıyor kaç cc takıldığı , neden kandırsın canım
Yaziyor ya da benimkisi kuruntu iste. Ben o b cup c cup hesabinj tam yapamadim sanirim zaten o pentiden aldiklaromda oyle beden yok s m beden falan var bitane b cup aldim tam oldu hic c denemedim acikcasi b olunca yaftayi yapustird b yim diye

benim de 26.günüm sağ göğsüm aşağı indi yandan bakınca yuvarlak seklini görebiliyorum ama solun altı hala boş gibi üstü daha dolgun,,, daha erken mi endişelenmem için

Canım yerleşmesi zaman alır.. hiç endişelenme . Memeler 100 gün sonra bizim oluyorlar , şu an nasıl olsa kafana takma

Yaziyor ya da benimkisi kuruntu iste. Ben o b cup c cup hesabinj tam yapamadim sanirim zaten o pentiden aldiklaromda oyle beden yok s m beden falan var bitane b cup aldim tam oldu hic c denemedim acikcasi b olunca yaftayi yapustird b yim diye

Demek ki sen sıkı sütyen seviyorsun Yani b Cup da olur sana ama dolu dolu olur. Taşan hatta En küçük c cuplardan olmuşsun . Ama c olmuşsun. Ben de pemtiden sporcu sütyeni aldım 80 beden giydiğim için m aldım çok rahatlar ... hatta o kadar rahatlar ki normal sütyen kullanamıcam ilerde

fotoğraf koyduumm 1.aya yaklaştıkk

Ayyy bu ara herkes foto yüklüyor gözlerim şenlendi vallahi

Yalnız tırnak ayrıntısını atladım sanma maaşallah kUZum gerçekten yapısı filan da öok güzel sen hem tırnak Hem de memeli fotolar at olur mu

Yaaaaa cok tesekkur ederimmm ♥♥♥♥ en beğendiğim yerim ellerim benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…