- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #1.481
Ey meme sen nelere kadirsin birbirini hic tanimayan kadinlar arasinda 1500 msj bile yaxdiriyosun. Guzellik onemli
Aynen canım benim bu arada bugün 5. Ayım doldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ey meme sen nelere kadirsin birbirini hic tanimayan kadinlar arasinda 1500 msj bile yaxdiriyosun. Guzellik onemli
Tatlim sen de dahil biraz ihmal ettik baska topiclerde dolanmaktan. Acil yeni gundem bulalimAyy ben yazmasam kimse yazmıyor
Nerde bakiyim bu topiğin kızları??
valla ellerde memişlerde süper xpretty maşallah canımBen de ellerimi beğenirim ama seninkini gördükten sonra vazgeçtim
1500. Mesaj Benim olsun ne konuştuk biz bu kadar
aynen burası olmasa kimle dertleşir konuşur paylaşırdık duyguları sorunları falanEy meme sen nelere kadirsin birbirini hic tanimayan kadinlar arasinda 1500 msj bile yaxdiriyosun. Guzellik onemli
Ayy ben yazmasam kimse yazmıyor
Nerde bakiyim bu topiğin kızları??
evet yaa arada bakıyorumda bissürü yeni arkadaş katılmış kendimi yabancı hissetim burası bana daha iyi geliyorTatlim sen de dahil biraz ihmal ettik baska topiclerde dolanmaktan. Acil yeni gundem bulalim
evet yaa arada bakıyorumda bissürü yeni arkadaş katılmış kendimi yabancı hissetim burası bana daha iyi geliyor
evet aynı şehirde olaydık gelirdim bendeAyy canım benim yeni gelen çoğu kişi zAten seni de Fatih beyin hastası sanıyor hepimiz ameliyat olduk bitti Jade1982 demek ki başka gayemiz kalmadı hani hiç kontrole de gitmiyorsunuz kızlar azıcık haber verin neler olup bitiyor :)) ben hastaneye her gidişimde sanki Jade1982 yi yada B Bayanfrd u görecekmişim gibi geliyor bütün sarışınlara bakıyorum
Yaa bir ara Fatih beyi toplu ziyaret düşüncemi açmıştım ama ne zaman yaparız kimler katılır hangi günler müsait olursunuz malum hepimiz çalışıyoruz ama gitsek çok iyi olurdu yaaa
evet aynı şehirde olaydık gelirdim bende
Paxartesi kontrolum var valla ogleden sonra ordayim denk gelirmiyizki. Fatih bey cok yogun nasil yapicaz aslinda ne guzel olurdu. Bizim yogun bombardimanimiza maruz kalacagini dusundugunden kabul eeyebilir. Yani benim aklimda deli sorular. Kontrolde sorayim deyip unuttugum seyleri sorarim yani. Yada bi cicek alip 5 dk falan olabilir bilemedimAyy canım benim yeni gelen çoğu kişi zAten seni de Fatih beyin hastası sanıyor hepimiz ameliyat olduk bitti Jade1982 demek ki başka gayemiz kalmadı hani hiç kontrole de gitmiyorsunuz kızlar azıcık haber verin neler olup bitiyor :)) ben hastaneye her gidişimde sanki Jade1982 yi yada B Bayanfrd u görecekmişim gibi geliyor bütün sarışınlara bakıyorum
Yaa bir ara Fatih beyi toplu ziyaret düşüncemi açmıştım ama ne zaman yaparız kimler katılır hangi günler müsait olursunuz malum hepimiz çalışıyoruz ama gitsek çok iyi olurdu yaaa
Paxartesi kontrolum var valla ogleden sonra ordayim denk gelirmiyizki. Fatih bey cok yogun nasil yapicaz aslinda ne guzel olurdu. Bizim yogun bombardimanimiza maruz kalacagini dusundugunden kabul eeyebilir. Yani benim aklimda deli sorular. Kontrolde sorayim deyip unuttugum seyleri sorarim yani. Yada bi cicek alip 5 dk falan olabilir bilemedim
Ayy canım benim yeni gelen çoğu kişi zAten seni de Fatih beyin hastası sanıyor hepimiz ameliyat olduk bitti Jade1982 demek ki başka gayemiz kalmadı hani hiç kontrole de gitmiyorsunuz kızlar azıcık haber verin neler olup bitiyor :)) ben hastaneye her gidişimde sanki Jade1982 yi yada B Bayanfrd u görecekmişim gibi geliyor bütün sarışınlara bakıyorum
valla ellerde memişlerde süper xpretty maşallah canım
1. Ay kontrolunde mi sık dedi oncesinde hic masaj gostermedimi cnm. O dedigin bendede oldu ama zsmanla degisiyor merak etme dikisler bi donem oyle oluyor.Ayy benim pztesi 1.ay kontrolum vardi fatih bey masaj falan gostermedi sık boyle gosguslerini dedi sadece. iz kremi verdi eve geldim kremi surerken dikislerimin altinda top top cikintilar hissettim cok fena taşlasmis gibi boyle sizde de oldu mu kizlar?
Ayy benim pztesi 1.ay kontrolum vardi fatih bey masaj falan gostermedi sık boyle gosguslerini dedi sadece. iz kremi verdi eve geldim kremi surerken dikislerimin altinda top top cikintilar hissettim cok fena taşlasmis gibi boyle sizde de oldu mu kizlar?
aa izlememişimmi hemen izliyorumYaa cok tesekkur ederim guzel yorumlariniz icinnnn beni izler misiniz?