• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Çoook teşekkür ederim canım iyiki varsın :KK200:
Ne yalan söyleyeyim ağlamaklıyım korku bastı :110: ama öyle düşünmeye çalışacağım sağolll:halay:

Korkcak hicbir sey yokki dusunmemeye çalış zaten gozunu odada acicaksin olmus bitmissss insan hic farkina varmiyo iyilesiyo bitanem

Aynen kızlar göz açıp kapayıncaya kadar oluyor. :) kendinize gelene kadar sersem gibi oluyorsunuz, gelince de baskı hissediyorsunuz. Ağrı çok olmuyo kalkarken ya da wc ye giderken sorun oluyo heleki mide bulantısı tutarsa o biraz acı veriyo oda böğürürken. Bende baş dönmesi mide bulantısı oldu hemen yatağa gittim. Bazıları birkaç kere istifra etti. Oda baskı yarattığı için ağrı yaptı. Sonrasında narkozdan dolayı öksürük tutuyo onun içinde olips aldım ve her seferinde su içtim. Çok yardımcı oldu hiç öksürmedim. Bu günü atlayınca herkes gibi hızla iyileşiyosunuz :) çokta güzel bakıyorlar. Umarım istediğiniz gibi geçer sorunsuz sıkıntısız.. bol su içmeyi ihmal etmeyin ni şekilde o narkozu atmak zorundasınız ben wc ye çıkarak attım

Korkcak hicbir sey yokki dusunmemeye çalış zaten gozunu odada acicaksin olmus bitmissss insan hic farkina varmiyo iyilesiyo bitanem
Aynen kızlar göz açıp kapayıncaya kadar oluyor. :) kendinize gelene kadar sersem gibi oluyorsunuz, gelince de baskı hissediyorsunuz. Ağrı çok olmuyo kalkarken ya da wc ye giderken sorun oluyo heleki mide bulantısı tutarsa o biraz acı veriyo oda böğürürken. Bende baş dönmesi mide bulantısı oldu hemen yatağa gittim. Bazıları birkaç kere istifra etti. Oda baskı yarattığı için ağrı yaptı. Sonrasında narkozdan dolayı öksürük tutuyo onun içinde olips aldım ve her seferinde su içtim. Çok yardımcı oldu hiç öksürmedim. Bu günü atlayınca herkes gibi hızla iyileşiyosunuz :) çokta güzel bakıyorlar. Umarım istediğiniz gibi geçer sorunsuz sıkıntısız.. bol su içmeyi ihmal etmeyin ni şekilde o narkozu atmak zorundasınız ben wc ye çıkarak attım

Destekleriniz için çok çok teşekkür ederim saatlerdir açım bir de aşırı susadım ve acıktım hemen alsalar da ameliyata kurtulsam ya :D

Kızlaar bu akşam ameliyatım var bana şans dileyinn :KK200:
Canim gecmis olsun. Umarim iyi gecmistir iyisindir. Hadi sende bizim kervana katildin cok guzel zamanda ameliyat oldun 2 ayda oturuyor memisler kivama. Benim 2.5 ay oldu artik degismez heralde zaten memnumun bu halinden. Seninde tam yaz basi super olcak. Iyi haberlini brkliyoruz

Ee artık ameliyat olmuşsundur şimdiden geçmiş olsun merakla duygularınızı merak ediyorum acil şifalar
Canim gecmis olsun. Umarim iyi gecmistir iyisindir. Hadi sende bizim kervana katildin cok guzel zamanda ameliyat oldun 2 ayda oturuyor memisler kivama. Benim 2.5 ay oldu artik degismez heralde zaten memnumun bu halinden. Seninde tam yaz basi super olcak. Iyi haberlini brkliyoruz

Kalkarken çok sıkıntı oldu tuvalete gittim hemşire yardımıyla 1 kez. Kaç cc onu bilmiyotum şuanda meraklar içerisindeyim :D telefonu elime ancak alabildim. Kızlar ben bu ağrıyla eve nasıl gideceğim ? :( yürüyemiyorum kalkamıyorum iç çamaşırımı zor indirip kaldırdım bir sürü dert.. uyanmadan önce gözümden yaş akmış bir de. Karın kaslarım kuvvetlidir diye güvendim kendime ama yok kalkamadım. Günler çabuk geçsin umut ediyorum

Ç
Kalkarken çok sıkıntı oldu tuvalete gittim hemşire yardımıyla 1 kez. Kaç cc onu bilmiyotum şuanda meraklar içerisindeyim :KK70: telefonu elime ancak alabildim. Kızlar ben bu ağrıyla eve nasıl gideceğim ? :KK43: yürüyemiyorum kalkamıyorum iç çamaşırımı zor indirip kaldırdım bir sürü dert.. uyanmadan önce gözümden yaş akmış bir de. Karın kaslarım kuvvetlidir diye güvendim kendime ama yok kalkamadım. Günler çabuk geçsin umut ediyorum[/QUOTE
Çook geçmiş olsun eve gidecek kadar olunca biraz daha toparlanıyosun belki dik duramazsın ama bu kadar sancılı olmuyo merak etme

kızlar fotograf koydum takip ettiklerim bakabilir, kırpa kırpa bi hal oldum telefondan bakınca daha net fotolar pcde bulanık çıkıyo haberiniz olsun

Destekleriniz için çok çok teşekkür ederim saatlerdir açım bir de aşırı susadım ve acıktım hemen alsalar da ameliyata kurtulsam ya :KK70:
Sevgili Barbie97 ameliyatınız nasıl geçti kaç cc konuldu yağ enjeksiyonu yapıldı mı şu an durumunuz nasıl siz de mi fatih uygur a ameliyat oldunuz merak ediyorum

Sevgili Barbie97 ameliyatınız nasıl geçti kaç cc konuldu yağ enjeksiyonu yapıldı mı şu an durumunuz nasıl siz de mi fatih uygur a ameliyat oldunuz merak ediyorum

Merhaba kuzaca, 450 cc meme altı kesisi kas altı yuvarlak hp protez konuldu. Evet Fatih Uygur'a ameliyat oldum. Şuan 4. Günümdeyim ama ağrılarım devam ediyor en çok yürürken ağrı oluyor dik de yürüyemiyorum. Ben doktorumdan memnunum ama seviyorum hastalarının düşüncelerine önem veriyor.

Back