• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

burdayiz cnm kac gundur foto cekip cekip siliyorum koyamadigim icin bilgisayara aticam bi turlu firsat olmuyor. Benim tam 3 ay oldu su fatih beyin tam oturmasi icin gereken sureyi tamamladim ama 2. Ayla 3. Ay arasinda bir degisim olmadi hatta oturunca daha buyur saniyordum 1 cm kuculdu bile. Sanirim yag enjekteleri gitti bi kisim. Yani senin onceki postaki foto 325 falqn degil bencede oyle olmuyor o en az 450 ben c kup olurum saniyordum b kapda kaldim. Ama cok sikayet etmiyim memnunum yinede Dogal duruyor en azindan

Yaa canım sen de yazmıyorsun bayağıdır arada yazın ama merak ediyorum napıyorsunuz diye :) Kaç cm doku oldu şimdi senin ? Senin önceden de doku vardı aslında c olabilirdin ama ? Ben de b Cup oldum kuzucum aslında 2, aydan itibaren pek değişmedi göğüslerim. Yani daha oturdu vs ama büyüklük olarak hep 12 cm. Senin sanki 5-6 cm dokun vardı diye hatırlıyorum merak ettim şimdi kaç cm oldu .

Buralardaym :))) pek takip edenedim bayadır.bildirimlerde nedense gelmiyor her zaman bende saniyorum kimse yazmiyor.girdm baktm bi ohoooo..nasl oldun canm sen artk toparlamışsındır baya dimi..şikayetin falan yoktur inşallah

5 ay oldu benim de :)) 6 ayın dolmasını bekliyorum bazı şeyler var tabii ama beklemedeyim ... seni bol bol etiketleyelim o zaman madem bildirim gelmiyor :))

Ya etiketleyeyim diyince aklıma S saraerdogan geldi canım ses ver ne yaptın???

Yaa canım sen de yazmıyorsun bayağıdır arada yazın ama merak ediyorum napıyorsunuz diye :) Kaç cm doku oldu şimdi senin ? Senin önceden de doku vardı aslında c olabilirdin ama ? Ben de b Cup oldum kuzucum aslında 2, aydan itibaren pek değişmedi göğüslerim. Yani daha oturdu vs ama büyüklük olarak hep 12 cm. Senin sanki 5-6 cm dokun vardı diye hatırlıyorum merak ettim şimdi kaç cm oldu .
Yani 75 e 80 di simdi 75 89 oldu 9 cm 350 cc ye bimiyorum yani fatih bey beni kandirmamistir degilmi 300 takip 350 taktim diyerek

Yani 75 e 80 di simdi 75 89 oldu 9 cm 350 cc ye bimiyorum yani fatih bey beni kandirmamistir degilmi 300 takip 350 taktim diyerek

E sen c Cup olmuşsun?? 14 cmle c Cup olunuyor canım ya , sana kart vermediler mi kartın üzerinde yazıyor kaç cc takıldığı , neden kandırsın canım :p

benim de 26.günüm sağ göğsüm aşağı indi yandan bakınca yuvarlak seklini görebiliyorum ama solun altı hala boş gibi üstü daha dolgun,,, daha erken mi endişelenmem için :(

E sen c Cup olmuşsun?? 14 cmle c Cup olunuyor canım ya , sana kart vermediler mi kartın üzerinde yazıyor kaç cc takıldığı , neden kandırsın canım :p
Yaziyor ya da benimkisi kuruntu iste. Ben o b cup c cup hesabinj tam yapamadim sanirim zaten o pentiden aldiklaromda oyle beden yok s m beden falan var bitane b cup aldim tam oldu hic c denemedim acikcasi b olunca yaftayi yapustird b yim diye:p

benim de 26.günüm sağ göğsüm aşağı indi yandan bakınca yuvarlak seklini görebiliyorum ama solun altı hala boş gibi üstü daha dolgun,,, daha erken mi endişelenmem için :KK43:

Canım yerleşmesi zaman alır.. hiç endişelenme . Memeler 100 gün sonra bizim oluyorlar , şu an nasıl olsa kafana takma :D

Yaziyor ya da benimkisi kuruntu iste. Ben o b cup c cup hesabinj tam yapamadim sanirim zaten o pentiden aldiklaromda oyle beden yok s m beden falan var bitane b cup aldim tam oldu hic c denemedim acikcasi b olunca yaftayi yapustird b yim diye:p

Demek ki sen sıkı sütyen seviyorsun Yani b Cup da olur sana ama dolu dolu olur. Taşan hatta :KK45: En küçük c cuplardan olmuşsun . Ama c olmuşsun. Ben de pemtiden sporcu sütyeni aldım 80 beden giydiğim için m aldım çok rahatlar ... hatta o kadar rahatlar ki normal sütyen kullanamıcam ilerde :D

fotoğraf koyduumm 1.aya yaklaştıkk:halay::KK31:

Ayyy bu ara herkes foto yüklüyor gözlerim şenlendi vallahi :D

Yalnız tırnak ayrıntısını atladım sanma maaşallah kUZum gerçekten yapısı filan da öok güzel :süslü: sen hem tırnak Hem de memeli fotolar at olur mu :D

Ayyy bu ara herkes foto yüklüyor gözlerim şenlendi vallahi :KK70:

Yalnız tırnak ayrıntısını atladım sanma maaşallah kUZum gerçekten yapısı filan da öok güzel :süslü: sen hem tırnak Hem de memeli fotolar at olur mu :KK70:

Yaaaaa cok tesekkur ederimmm ♥♥♥♥ en beğendiğim yerim ellerim benim de :D

Back