• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Kızlar bunun 325 cc olduğuna kim inanır kocaman meme :D

Eklentiler

• IMG_8646.JPG
    IMG_8646.JPG
    160,1 KB · Görüntüleme: 819
Canım dekolteyi güzelleştiren memeleri birleştiren özel sütyenler var onları kullanıyorlar bulursam linkini koyarım buraya :KK70:

Ya bir de onunkine baksana ağzına girecek sanki göğüsleri ama yine de 325 cc . Yani belki bana 550 cc takılsa böyle ağzıma girecek görüntü olur . Şu cc işleri ne garip ya anlamak zor :D

Merhaba kuzaca, 450 cc meme altı kesisi kas altı yuvarlak hp protez konuldu. Evet Fatih Uygur'a ameliyat oldum. Şuan 4. Günümdeyim ama ağrılarım devam ediyor en çok yürürken ağrı oluyor dik de yürüyemiyorum. Ben doktorumdan memnunum ama seviyorum hastalarının düşüncelerine önem veriyor.
Drenlerin çıkarılmıştır artık birkaç güne kadar turp gibi olursunuz

arkadaşlar merhaba bende fatih uygur'a ameliyat olmayı düşünüyorum (ameliyat olmaya karar verebilirsem tabi) daha önce ufuk bilkay'a gitmiştim ama içime pek sinmedi nedense yuvarlak takabileceğini ve çok büyük takamayacağını söylemişti süreç de sıkıntılı geldi.
sorum şu ki yaptıranlar memnun mu bide çok ayrık mı oluyor büyüse de. şu an kendime aynada çıplak bile bakmak istemiyorum ama bu kadar parayı verdikten sonra çok ayrık ve yapay olsun da istemiyorum fikir verebilir misiniz?

arkadaşlar merhaba bende fatih uygur'a ameliyat olmayı düşünüyorum (ameliyat olmaya karar verebilirsem tabi) daha önce ufuk bilkay'a gitmiştim ama içime pek sinmedi nedense yuvarlak takabileceğini ve çok büyük takamayacağını söylemişti süreç de sıkıntılı geldi.
sorum şu ki yaptıranlar memnun mu bide çok ayrık mı oluyor büyüse de. şu an kendime aynada çıplak bile bakmak istemiyorum ama bu kadar parayı verdikten sonra çok ayrık ve yapay olsun da istemiyorum fikir verebilir misiniz?

Canım merhaba , hoşgeldin aramıza . Göğüslerin normalde nasılsa ameliyat sonrasında da aynı oluyor sadece büyümüş hali ile :)) yanı arası zaten açıksa silikonlardan sınra da açık olabilir . Ama normalse silikonlarla çok daha Harika bi görüntü olur .

Çok büyük takıp takmamak önemli değil. Önemli olan o protezin senin vücudunda nasıl duracağı. Fatih bey zaten 300 ccden aşağı takmıyor ameliyat olduğuna değsin diye . Ama senin vücut şekline hangisi olur onu en iyi doktor karar verir . Ben bazı fotolara bakıyorum 500 ccnin çok normal olduğunu dA gördüm , 300 küsür cc nin kocaman durduğunu dA . Yani o kısma takılma kesinlikle . Fatih bey genelde yağ enjektesi de yapıyor yapay durmaması için . Hiçbir doktor yapay bi görüntü oluşsun istemez sanırım çünkü göğüslerimiz bir anlamda onların imzası gibi birşey . Bak yukarda 325 cc takılmış birinin fotosunu paylaştım bende de 325 cc var kesinlikle böyle durmuyor . Onunki kocaman durmuş ağzına girecek gibi bir görüntü var ama benimki daha ortalama duruyor . Nasıl duracağına da doktorlar karar verir en iyi.

benim göğüslerim çok küçük ve yapı olarak ayrık sayılabilirdi. ben de senin gibi aynaya bakmak bile istemiyordum liseden beri hayalimdi büyük göğüs ama cesaret edemiyordum tabi. şuan 24.günüm ve kendi göğüslerim gibi hissediyorum bunca zaman üzülüp beklemek çok saçmaymış çok aşırı acılar çekmedim 1haftada tamamen iyileşmiş oluyorsun ilk 3-4gün zorlu sadece. 350cc hp takıldı yag enjektesi yapılmadığı halde ayrık durmuyorlar çok doğal oldu zaten her türlü önceki halimizden güzel bir görünüşe sahip oluyoruz o yüzden hiç korkma

Benim 6 gün doldu hala ağrılar çekiyorum tabiki ilk 4 güne göre daha az ama hareketlerim kısıtlı yürürken özellikle. Ben de 2 haftadan mı geri sayım yapsam napsam :)

Adriana Lima da bizden bir de estetiksiz derler ona :D

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-22-02-19-44.png
    Screenshot_2017-01-22-02-19-44.png
    141 KB · Görüntüleme: 62
Huuu huuu kızlar nerdesiniz ???
burdayiz cnm kac gundur foto cekip cekip siliyorum koyamadigim icin bilgisayara aticam bi turlu firsat olmuyor. Benim tam 3 ay oldu su fatih beyin tam oturmasi icin gereken sureyi tamamladim ama 2. Ayla 3. Ay arasinda bir degisim olmadi hatta oturunca daha buyur saniyordum 1 cm kuculdu bile. Sanirim yag enjekteleri gitti bi kisim. Yani senin onceki postaki foto 325 falqn degil bencede oyle olmuyor o en az 450 ben c kup olurum saniyordum b kapda kaldim. Ama cok sikayet etmiyim memnunum yinede Dogal duruyor en azindan

Yaaa valla yazarken seni de etiketleyecektim :)) nerdesin kız sen hiç sesin çıkmıyor özletme kendiniiii :KK66:
Buralardaym :))) pek takip edenedim bayadır.bildirimlerde nedense gelmiyor her zaman bende saniyorum kimse yazmiyor.girdm baktm bi ohoooo..nasl oldun canm sen artk toparlamışsındır baya dimi..şikayetin falan yoktur inşallah

Back