• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

1. Ay kontrolunde mi sık dedi oncesinde hic masaj gostermedimi cnm. O dedigin bendede oldu ama zsmanla degisiyor merak etme dikisler bi donem oyle oluyor.

10.gun kontrolunde göğüsleri ortada birlestirme ve yukaridan sikma hareketleri vermisti 1.ayda sadece sıkma gosterdi size nasil masajlar verdi?

Onlar dikişlerin işte canım. Hatta ben bi ara iyice takmıştım oralara bastırınca içinde baloncuklar pıtır pıtır dolaşıyordu sanki :KK45: demek jade ile karşılaşacaksın.. oh iyi kaynatın bari :63:

Yok benim kontrolum pztesiydi geçti yani karsilasamayiz :D
Evet resmen top var baloncuk var oynuyo icimi rahatlattiniz sağolunnnn ♡ Jade1982 Jade1982

Gogus ucumda hala his yok dedim fatih beye daha cookkk erken 6ay 1yil da gelir his dedi ama korkuyorum ben forumda 1aydan once his gelen cok var :(

Gogus ucumda hala his yok dedim fatih beye daha cookkk erken 6ay 1yil da gelir his dedi ama korkuyorum ben forumda 1aydan once his gelen cok var :KK43:

Hiç gelmeyen de var canım. Bilmiyorum bu şans işi gibi birşey . Benim his var ama iğnelenme gibi oluyor dokunduğumda, rahatsız oluyorum.

Hiç gelmeyen de var canım. Bilmiyorum bu şans işi gibi birşey . Benim his var ama iğnelenme gibi oluyor dokunduğumda, rahatsız oluyorum.
Anladim dogru soyluyorsun tamamen sans :( annem ameliyat olmustu cigerinden ameliyat yerim 2 sene elektriklendi diyo normal yani anca iyilesicez

Anladim dogru soyluyorsun tamamen sans :KK43: annem ameliyat olmustu cigerinden ameliyat yerim 2 sene elektriklendi diyo normal yani anca iyilesicez

Evet canım kesi yapılan yerde hep sorun oluyormuş. Ben 3 tane Doğum yaptım ama normal doğumdu , sezeryan olanlar da aynı şeyi söylüyorlar yıllar sonra Bile karına bi tekme vs gelse ( bebişleri sallarken mutlaka bi tekme yiyor insan :D ) hala acıdığını sızladığını söylüyorlar . Beklemekten başka çare Yok şnşallah düzelir hepimizinki .

Selam herkese. Ben de yeni ameliyat oldum. 1 gece hastanede geçirdim. Bugün evdeki ikinci günüm. Şu an çok garip hissediyorum. Çok büyükmüş gibi geliyorlar Şişlik iniyor mu sonradan? Gerginlik geçince nasıl oluyor yani? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Selam herkese. Ben de yeni ameliyat oldum. 1 gece hastanede geçirdim. Bugün evdeki ikinci günüm. Şu an çok garip hissediyorum. Çok büyükmüş gibi geliyorlar Şişlik iniyor mu sonradan? Gerginlik geçince nasıl oluyor yani? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Geçmiş olsn canm..şu an ödem çok fazla gerginlik vardır mutlaka..15 günden sonra hızla ödemm azalmaya baslar ve tabiki daha değişiyorlar..sabır sadece

Merhaba canim kac cc konuldu? Suan cok sis duruyordur gayet normal 1aydan once odem inmiyor ben 2.hafta goguslerime baktigimda çok buyuk diye aglamistim suan 1.ayim ama kucuk gelmeye basladi :D 350cc takildi bana

Kızlar aramızda hiç göğüs bandı kullanan var mı bandın adı tam olarak nedir acaba? Değişik şeyler çıkıyor bant diye arattığım zaman. Bilgisi olan varsa beni yeşillendirsin lütfen :KK45:

Kızlar aramızda hiç göğüs bandı kullanan var mı bandın adı tam olarak nedir acaba? Değişik şeyler çıkıyor bant diye arattığım zaman. Bilgisi olan varsa beni yeşillendirsin lütfen :KK45:
Göğüs bandıni ne yapacaksn canm..ne işe yarıyor ..

Merhaba canim kac cc konuldu? Suan cok sis duruyordur gayet normal 1aydan once odem inmiyor ben 2.hafta goguslerime baktigimda çok buyuk diye aglamistim suan 1.ayim ama kucuk gelmeye basladi :KK70: 350cc takildi bana
275 ve 300 cc takıldı, eşitlenmesi için. Ben özellikle çok büyük istemiyorum dedim doktora. Bir de iki ayrı doktora gittim ikisi de aynnısını önerince daha küçükte diretmedim. İnşallah benim şişliklerim de iner bir an önce. :110::dua: Ağrılar da geçince çok mutlu olacağım Teşekkür ederim cevap için

Gogus ucumda hala his yok dedim fatih beye daha cookkk erken 6ay 1yil da gelir his dedi ama korkuyorum ben forumda 1aydan once his gelen cok var :KK43:
Canim benim 6 ay doldu his hala yok:63:dr a sordugumda kısmi gelir dedi:eek:

Tiramisu35 Tiramisu35 cumm sonunda bi hemseri buldum kendime burda Bursa dan kiwii kiwii
:KK19::KK9:ben davet ettim kendisini:KK200:

Back