İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Yok Canım Fatih bey virşey demediği için ben de bant kullanmadım. Hani o kullananların doktorları öneriyor onlara . Ay çok az kalmış hadi bakalım :))

Ben doktora sorup kullanmayı düşünüyorum ya dalgalanma riskini azaltır gibi geliyor bana protezlerin üste çıkmasını önlüyor çünkü ya da bilmiyorum bilen birine sormak lazım. Evet canım ama günler çok yavaş geçiyor stresten kendimi yedim bitirdim işim gücüm meme fotosuna bakmak olmuş

ne sporu canım ya hem çalışıyosun hem evde 3 çocuk bundan ala spor mu olur

Benim meme alti. Ben 1. Hafta meme ucumu direk hissettm. Bizim de meme alti oldugu icin. Ucunun alt taraflari hissiz biraz. Alt kisimlar hissiz

benim de 13.günüm his yok bende de ödem var hala ama gögüs şeklini almaya başladı. ödemler ne zaman iniyo kızlar? uyandığımda hala gerginlik ve ağırlık oluyo sonra geçiyo tabi
Hssizlik nerelerde var canm ? Bol su ic benim 10 gunde odemlerin yuzde 80 i gtmisti. Su an gogus ucum sisiyor arada azcik. Alt taraflar da hissiz tabi

Canim kiminin orasi cok agrimis. Mesela Perii7777 oradan agri cekmis bir sure. Normal yani. Mesela benim de omuza yakin kolumun kasi elleynce aciyor hala. Kas sonucta hepsine bagli.

Ben daha ameliyat olmadım benim bile arada ağrıyor normal bişey aslında regl öncesi hassaslıktan ordaki kemiğe ağrı girebiliyor bilmiyorum herkesin bünye farklı tabi.

Canm dalgalanma asiri duzeyde mi ? Bir de gogusun yukarida olmasi cok bariz mi ? Cunku her kadinda dogal asimetri var ya. Ameliyattan sonra da oyle oluyor. Bende de var hafif ben takılmadim. Seninki cok mu belli canm

Canm dalgalanma asiri duzeyde mi ? Bir de gogusun yukarida olmasi cok bariz mi ? Cunku her kadinda dogal asimetri var ya. Ameliyattan sonra da oyle oluyor. Bende de var hafif ben takılmadim. Seninki cok mu belli canm

Dalgalanma aşırı değil. Sanki kaslarımı hareket ettirince çıkıyor . Göğsün yukarda olması benim gözüme batıyor ama Fatih bey sorun yok dedi. Ben de anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…