- 23 Haziran 2016
- 342
- 223
- 53
- 27
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.401
Yok Canım Fatih bey virşey demediği için ben de bant kullanmadım. Hani o kullananların doktorları öneriyor onlara . Ay çok az kalmış hadi bakalım :))
ne sporu canım ya hem çalışıyosun hem evde 3 çocuk bundan ala spor mu olurValla canım eski hali de şaibeli. Yani çerçeve olarak bakınca biraz küçük kaldı gibime geliyor. Küçük demeyim de ortalama diyeyim, hadi boyuta alışırım bir şekilde ama sonradan çıkan şeyler beni gerçekten üzdü . Ve yapabileceğim hiçbir şey Yok şu anda . Yazı iple çekiyordum istediğim bikiniyi giyebileceğim diye ama bu şartlarda biraz daha kapalı birşey almam lazım. Sol göğsüm daha yukarda duruyor ve dalgalanma var . Al sana yapaylık :/
Ben eve geldiğimde çok yorgun oluyorum spor yapmaya filan fazla mecalim kalmıyor. Seni bayağı azimli gördüm yalnız maaşallahya bu arada ameliyatına ne kadar kaldı?
geçer geçer merak etme bak 5 ay olmuş nerdeyseAyyy 1 sene mikızzzzz ben 6 ay geçsin diye bekliyorum
Canım bazı ameliyat olanlar üst tarafına bandaj takıyor üste çıkmaması için herhalde sen taktın mı ondan merak ettim ? 5 gün kaldı şimdiden kalbim çok hızlı atıyor :)
Ben fatih uygur a ameliyat oldum 15. gündeyim
Merhaba canım boy 160 kilo 50 350 cc takıldı yuvarlak high profilGeçmiş olsun canım. Ölçülerin nasıl boy,kilo ve kaç cc taktırdın ? :)
Merhaba canım boy 160 kilo 50 350 cc takıldı yuvarlak high profil
Evet canım zamanla daha iyi oluyor hem dikiş hem psikolojim dün kontrolüm vardı fatih bey çok iyi dedi masajlara başladımÖmürlük olur inşallah canım, nasıl gidiyor süreç gün geçtikçe daha iyisindir
Canim kiminin orasi cok agrimis. MeselaYa kızlar benim göğsümün altındaki kemikler ağrıyor çok fena. Normal mi bu?
Sizde de oldu mu? Tam kesi yerinin altı böyle.
Benim meme alti. Ben 1. Hafta meme ucumu direk hissettm. Bizim de meme alti oldugu icin. Ucunun alt taraflari hissiz biraz. Alt kisimlar hissizah ahh tam yarama bastın canımbenim bugün tam 5 ay doldu ama hala his yok doktoruma sorduğumda kısmi olarak gelecek dedi ne demekse gerçi herkesin farklı oluyor benim meme ucu kesisi oldu sebebi bu diye tahmin ediyorum.ama yine meme ucu olupta his geri gelenler var diye biliyorum.1 seneye kadar olmaması normal diyen var bende bekliyorum yani hala
Hssizlik nerelerde var canm ? Bol su ic benim 10 gunde odemlerin yuzde 80 i gtmisti. Su an gogus ucum sisiyor arada azcik. Alt taraflar da hissiz tabibenim de 13.günüm his yok bende de ödem var hala ama gögüs şeklini almaya başladı. ödemler ne zaman iniyo kızlar? uyandığımda hala gerginlik ve ağırlık oluyo sonra geçiyo tabi
Evet canım zamanla daha iyi oluyor hem dikiş hem psikolojim dün kontrolüm vardı fatih bey çok iyi dedi masajlara başladım
Canim kiminin orasi cok agrimis. MeselaPerii7777 oradan agri cekmis bir sure. Normal yani. Mesela benim de omuza yakin kolumun kasi elleynce aciyor hala. Kas sonucta hepsine bagli.
Canm dalgalanma asiri duzeyde mi ? Bir de gogusun yukarida olmasi cok bariz mi ? Cunku her kadinda dogal asimetri var ya. Ameliyattan sonra da oyle oluyor. Bende de var hafif ben takılmadim. Seninki cok mu belli canmValla canım eski hali de şaibeli. Yani çerçeve olarak bakınca biraz küçük kaldı gibime geliyor. Küçük demeyim de ortalama diyeyim, hadi boyuta alışırım bir şekilde ama sonradan çıkan şeyler beni gerçekten üzdü . Ve yapabileceğim hiçbir şey Yok şu anda . Yazı iple çekiyordum istediğim bikiniyi giyebileceğim diye ama bu şartlarda biraz daha kapalı birşey almam lazım. Sol göğsüm daha yukarda duruyor ve dalgalanma var . Al sana yapaylık :/
Ben eve geldiğimde çok yorgun oluyorum spor yapmaya filan fazla mecalim kalmıyor. Seni bayağı azimli gördüm yalnız maaşallahya bu arada ameliyatına ne kadar kaldı?
Evet aynen kesi yerinin tam altı kemiklerim arıyordu dokunamuyordum bile ama geçiyorCanim kiminin orasi cok agrimis. MeselaPerii7777 oradan agri cekmis bir sure. Normal yani. Mesela benim de omuza yakin kolumun kasi elleynce aciyor hala. Kas sonucta hepsine bagli.
Canm dalgalanma asiri duzeyde mi ? Bir de gogusun yukarida olmasi cok bariz mi ? Cunku her kadinda dogal asimetri var ya. Ameliyattan sonra da oyle oluyor. Bende de var hafif ben takılmadim. Seninki cok mu belli canm
Digal asimetridir canm o. Oncesinde de vardir. Benim gogsumde de var asimetriDalgalanma aşırı değil. Sanki kaslarımı hareket ettirince çıkıyor . Göğsün yukarda olması benim gözüme batıyor ama Fatih bey sorun yok dedi. Ben de anlamadım.
Allah yardımcınız olsunKızlaar bu akşam ameliyatım var bana şans dileyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?