- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.001
tamam sımdı anladım :)
Aradım sordum benimle ilgilenen hemşire çıktı şimdi canım normal dedi kan gelmesi gazlı bezi değiştirmeme gerek yokmuş gelince dr um değiştirirmiş.. ohh içim rahatladı iyice.. benim memişler iyileşene kadar herkes baya yaka silkicek benden sanırımBandaj kan olduysa değiştirmen gerek muhtemelen. Yemiz gazlı bezle değiştir ve gözlemle. Tekrar kan olursa o şekilde bilgilendir.
Çıkarırken benimde kanama oldu sildi sonra bandajladı ama çok sonra bi sızıntı olunca telaşlandım.. aslında bu kadar pimpirikli değilimdir ama bu konu benim için oldukça hassas bir konu sanırım ondan böyleyimElifimfıstığım
Hah çok aevindim canım ölçersen bize de haber ver
Perii7777 canım çok endişe ediyorsun sen normal hayatta da böyle misin ya benim de sol tarafım öyleydi diren çıktıktan sknra hafif bi kan sızması oldu orayı bantla kapattılar ama onun harici bi daha kanaması olmadı. Azıcık rahat ol canım bu kadar oimpirikli olmak önce kendine zarar.
İyi bari.. Yani durumunu onlar daha net iyi bildikleri için daha doğru yönlendirir bilgi verirler muhakkak.Aradım sordum benimle ilgilenen hemşire çıktı şimdi canım normal dedi kan gelmesi gazlı bezi değiştirmeme gerek yokmuş gelince dr um değiştirirmiş.. ohh içim rahatladı iyice.. benim memişler iyileşene kadar herkes baya yaka silkicek benden sanırım
Allah kötü haber değil güzel haberlerle konuşmayı nasip etsin
Neden senden cok kan gelmjs. Ki benim drenler 2 gece kaldiktan sonra cikmasi lazim arabam yok ben taksiyle aliagaya ordan bergamaya gececegim alir insallah donerken. Ya bide beni kan tutuyor ya fff. Insallah 2 gece sonra cikarir. Drenlerin alindiktan sinra nasilsin rahatladin mi ? Drenleri cikartrken aciyor muDaha iyiyim canım bugün kontrolum var bi kaç saat sonra gidicem. Drenlerin 4. Günü Bugün artık çıkarır inşallah. Ama sol göğğsğmden 100 cc den fazla kan geliyor ve üst kısmı biraz şişmiş durumda neden böyle oldu anlamadım bendebakalım bi kaç saat sonra öğrencem. Sırt üstü yatmak çok zormuş ben hep yan yatardım bi de büzülürdüm yatarken.
Benim bugün 4. Günüm drenlerim de çıktı günden güne iyi oluyorum canım sonuçta ameliyat bu kolay değil herşeyin bir zorluğu var ve acı eşiğinlede çok alakası var bence. Ben dayanıksızım bu bir gerçek
Yok canm ilk defa yaptiriyorsun bence bu sorularin gayet normal. Yani ben kendimi dusunuyorum da daha olmadim senden fenayim. Agrilarin azaldi mi ?Aradım sordum benimle ilgilenen hemşire çıktı şimdi canım normal dedi kan gelmesi gazlı bezi değiştirmeme gerek yokmuş gelince dr um değiştirirmiş.. ohh içim rahatladı iyice.. benim memişler iyileşene kadar herkes baya yaka silkicek benden sanırım
Allah kötü haber değil güzel haberlerle konuşmayı nasip etsin
Kac gunde agrilarin gecti drenlerini kac gunde cikardilar ve cikartirken cok acidi mi ? Son soru kas altina mi ve kac cc takildi :)Bu arada benim de arada, ya yaptirmassm mi acaba diye dusunceler geciyordu yaptirmadan once aklimdan. su an 13.gunumdeyim iyiki yaptirmisim diyorum yaa. yaptiricak olan arkadaslara moral olmasi acisindan soyliyim dedim
Neden senden cok kan gelmjs. Ki benim drenler 2 gece kaldiktan sonra cikmasi lazim arabam yok ben taksiyle aliagaya ordan bergamaya gececegim alir insallah donerken. Ya bide beni kan tutuyor ya fff. Insallah 2 gece sonra cikarir. Drenlerin alindiktan sinra nasilsin rahatladin mi ? Drenleri cikartrken aciyor mu
Evet canım yarı yarıya azaldı çok şükür. Ama ayakta durunca bş gerginlik ağrı hissediyorum bu yüzden çok yormamaya özen gösteriyorum ama kol hareketlerime pek dikkat edemiyorum sanırım. Ağrı hafifleyince hareket kısıtlaması da olmuyor aniden atılıyorum acıyla irkiliyorum bazen. Koltukaltı kısmı ağrıyor özellikle. Ama inanki 4. Günde yarısından fazlası gitmiş oluyor ağrılarının..Yok canm ilk defa yaptiriyorsun bence bu sorularin gayet normal. Yani ben kendimi dusunuyorum da daha olmadim senden fenayim. Agrilarin azaldi mi ?
O senin vücudunla alakalı sanırım canım dr um 4 gün uygun gördü demekki benim bünyeme ama iyiki de öyle yapmış 4. Gğn bile 100 cc yi geçmişti kan.Neden senden cok kan gelmjs. Ki benim drenler 2 gece kaldiktan sonra cikmasi lazim arabam yok ben taksiyle aliagaya ordan bergamaya gececegim alir insallah donerken. Ya bide beni kan tutuyor ya fff. Insallah 2 gece sonra cikarir. Drenlerin alindiktan sinra nasilsin rahatladin mi ? Drenleri cikartrken aciyor mu
Atlattun hadi 4 gun de bitti. Artik keyf vakti. Nasul buyuklugunu griunce falan mutlu oldun muO senin vücudunla alakalı sanırım canım dr um 4 gün uygun gördü demekki benim bünyeme ama iyiki de öyle yapmış 4. Gğn bile 100 cc yi geçmişti kan.
Drenler çıkınca çok rahatladım canım ve rahat ol hiç acımıyor anlamıyosun bile kendini kasmıcan o kadarben bile acımıyor dediysem kimsenin acımaz
Daha şekli oturmadığımdan sürekli bir soru işareti oluyor aklımda. Büyüklüğü gayet iyi ama ortası dümdüz. Yani şöle yıkarıdan tişörtümğ aralayıp bakınca eski minnak göğüslerimle aynı gözüküyor ortasında bir fark yok çıkıntıda olmadıAtlattun hadi 4 gun de bitti. Artik keyf vakti. Nasul buyuklugunu griunce falan mutlu oldun mu
Ameliyatta o kan sızan ufak ufak damarlar koter ile yakılıp kanama durduruluyor. Protezler yerleşip gögüs kapatılmadan kan sızması varmı kontrol ediliyor. Eğer varsa dren takılıyor,yoksa takılmıyorKızlar mesela bana dren takılmadı, o akması gereken kanlar bende nereye gitti bu durumdavücuduma karıştı sanırım..
Demek hem kestiler hem biçtiler bir de yetmedi yaktılar beniAmeliyatta o kan sızan ufak ufak damarlar koter ile yakılıp kanama durduruluyor. Protezler yerleşip gögüs kapatılmadan kan sızması varmı kontrol ediliyor. Eğer varsa dren takılıyor,yoksa takılmıyor
Herkese her zaman dren takılmaz. Kimi doktor her hastaya takar kimi gerek gördüğü hastaya.
Sende gerek görülmemiş demek
ben hala kullanıyorum cnm en az 1 ay kullanmak gerekiyormuş. aslında fatih bey sürekli kullan diyor yıkadığında hiç birşey takma dedi.Kızlar ameliyattan sonra takılan sütyeni ne kadar süre kullandınız ve nasıl bir sütyen aldınız bilgi verirmisiniz?
o yavaş yavaş değişiyor canım benimde öyleydi. şu an ortaya doğru birleştiler baya. kasın içine doğru yerleştikçe doğal ve güzel bir görünüm kazanıyor. Geçen gün hatta şu sporcu sütyenlerinden aldım spora başlarım belki diye. eskiden olsa üstünden dükülür, ama çok hoş durdu bir hayal daha gerçek oldu diyebilirim.Daha şekli oturmadığımdan sürekli bir soru işareti oluyor aklımda. Büyüklüğü gayet iyi ama ortası dümdüz. Yani şöle yıkarıdan tişörtümğ aralayıp bakınca eski minnak göğüslerimle aynı gözüküyor ortasında bir fark yok çıkıntıda olmadı... yandan bakınca kocaman duruyo o ayrı ama.. :) bakalım beklicem görcem neler olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?