İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

kız ne bılım 85 gozume buyuk bırsey gelıyı :)
Anlatmaya çalışayım.....
85 dediğin şey gögüs büyüklüğü değil,sütyenin alt lastik kısmının bedeni. Yani sırt bedenin..
Ameliyat olup göğüslerin büyüsede sırt bedenin değişmez ama kilo alırsın vücut yağlanır o zaman tamam.
Ameliyatla büyüyen şey cup ölçün olacak. A-B-C-D-E ...gibi....
Misal Sen şu an 75 A cup sındır,ameliyat olup protez girince bir beden büyürse 75 B olursun!
Bana 400 cc takıldı,75-D oldum :))
Belim sırt gövdem ince benim.. Sen mezura ile sütyenin alt lastik kısmına gelen yeri ölçersen senln bedenini söyleyebilirim mesela Hatta birde meme ucundan tutarak ölç,onuda yaz tam sütyen bedenini söyleyeyim

Kızlar drenlerim çıktı kurtuldum. Dr um herşey yolunda dedi ama hala hareketlerime dikkat etmem gerekiyormuş cuma günü tekrar kontrole gidicem..
Canım geçmiş olsun. umarım ağrıların hafiflemiştir sen dikkat et yine ağrım azaldı diye kollarını çok kullanma. bi ara foto koy da görelim bizim özelliklerimiz aynıydı sanada 350 cc koydu sanırım fatih bey umarım sen kendin beğenmişsindir ağrıdan çok anlamadın şimdiye kadar bundan sonra keyfini çıkar:)

Saol canım teşekkür ederim
Aslında kaç gündür ben fotoğraf koymayı deniyorum ama dosya yükle diyorum o kutucuk açılıyor dosya seç diyorum ama hiçbir fotoğraf açamıyorum. Ama inşallah bende koyucam :)

Hadi gözün aydın
Dikkat et evet zorlama kollarını sakın. Ani bir hareket kan sızmasını tekrarlatabilir çünkü..
arzum77 canım dikkat ettim bu saate kadar bişey yoktu ama krem sürerken aynada bi baktım bantlanan yer kan olmuş kan sızmış normal mi tamamen dokup aşşalara sızmamış ama bariz belli oluyor. Dr arayıp söylememe gerek var mı bı kadar oluyor mu..

Kızlar drenler çıktıktan sonra kanaması gelen var mı?? bugün sabah drenlerim çıkmıştı bu saate kadar bişey yoktu aynada fark ettim kan olmuş bantlanan yer?? Bilgi verirmisiniz bana?

bende agrıya acıya hıc dayanamam.adet sancısı olunca ben devamlı ilaç içerim

bende agrıya acıya hıc dayanamam.adet sancısı olunca ben devamlı ilaç içerim
Ne kadar korkarsan o kadar kötüye gider iyisini dğşğn canım. Ama ben şuan çok gerildim yine kimsede bişey yazmıyoo drenlerim bugün çıkmıştı 1 saat kadar önce kanama farkettim normal mi değilmi bilmiyorum hemen dr u aramak da istemiyorum!! Bandajın olduğu yer kan olmuş

aktif bi kanaman yok sa dert etme canim
sizinti şeklinde olur biraz bende de olmustu. buyuk ihtimalle drenin ciktigi bolgeden oluyordur.
Aynen canım drenin çıktığı bölgede sadece.. kıyafete bulaşcak kadar yoğun değil aktif mi şuan geliyor mu anlayamıyom az önce baktım aynı boyutta kan izi..

Dren çıktıktan Sonra kan gelmesini ilk defa duyuyorum .Olmaması gerek ama senşn durumunda normal olabilir belki. Bence sen doktoruna sor bilgi ver. Devam ederse gel diyecektir muhtemelen,o şekilde kalırsa sorun olmayacaktır.

Aynen canım drenin çıktığı bölgede sadece.. kıyafete bulaşcak kadar yoğun değil aktif mi şuan geliyor mu anlayamıyom az önce baktım aynı boyutta kan izi..
Bandaj kan olduysa değiştirmen gerek muhtemelen. Yemiz gazlı bezle değiştir ve gözlemle. Tekrar kan olursa o şekilde bilgilendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…