- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
Belki kilo alır,gövde yağlanırsa giyebilir :)Yahu canım hiçbir zaman 85 beden giymeyeceksin ki ?
Anlatmaya çalışayım.....kız ne bılım 85 gozume buyuk bırsey gelıyı :)
Hadi gözün aydınKızlar drenlerim çıktı kurtuldum. Dr um herşey yolunda dedi ama hala hareketlerime dikkat etmem gerekiyormuş cuma günü tekrar kontrole gidicem..
Elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum :) inşallah bişi gelmez başlarınaHadi gözün aydın
Dikkat et evet zorlama kollarını sakın. Ani bir hareket kan sızmasını tekrarlatabilir çünkü..
Canım geçmiş olsun. umarım ağrıların hafiflemiştir sen dikkat et yine ağrım azaldı diye kollarını çok kullanma. bi ara foto koy da görelim bizim özelliklerimiz aynıydı sanada 350 cc koydu sanırım fatih bey umarım sen kendin beğenmişsindir ağrıdan çok anlamadın şimdiye kadar bundan sonra keyfini çıkar:)Kızlar drenlerim çıktı kurtuldum. Dr um herşey yolunda dedi ama hala hareketlerime dikkat etmem gerekiyormuş cuma günü tekrar kontrole gidicem..
Aslında kaç gündür ben fotoğraf koymayı deniyorum ama dosya yükle diyorum o kutucuk açılıyor dosya seç diyorum ama hiçbir fotoğraf açamıyorum. Ama inşallah bende koyucam :)Canım geçmiş olsun. umarım ağrıların hafiflemiştir sen dikkat et yine ağrım azaldı diye kollarını çok kullanma. bi ara foto koy da görelim bizim özelliklerimiz aynıydı sanada 350 cc koydu sanırım fatih bey umarım sen kendin beğenmişsindir ağrıdan çok anlamadın şimdiye kadar bundan sonra keyfini çıkar:)
Hadi gözün aydın
Dikkat et evet zorlama kollarını sakın. Ani bir hareket kan sızmasını tekrarlatabilir çünkü..
Belki kilo alır,gövde yağlanırsa giyebilir :)
Yahu canım hiçbir zaman 85 beden giymeyeceksin ki ?
bende agrıya acıya hıc dayanamam.adet sancısı olunca ben devamlı ilaç içerimDaha iyiyim canım bugün kontrolum var bi kaç saat sonra gidicem. Drenlerin 4. Günü Bugün artık çıkarır inşallah. Ama sol göğğsğmden 100 cc den fazla kan geliyor ve üst kısmı biraz şişmiş durumda neden böyle oldu anlamadım bendebakalım bi kaç saat sonra öğrencem. Sırt üstü yatmak çok zormuş ben hep yan yatardım bi de büzülürdüm yatarken.
Benim bugün 4. Günüm drenlerim de çıktı günden güne iyi oluyorum canım sonuçta ameliyat bu kolay değil herşeyin bir zorluğu var ve acı eşiğinlede çok alakası var bence. Ben dayanıksızım bu bir gerçek
Ne kadar korkarsan o kadar kötüye gider iyisini dğşğn canım. Ama ben şuan çok gerildim yine kimsede bişey yazmıyoobende agrıya acıya hıc dayanamam.adet sancısı olunca ben devamlı ilaç içerim
Ne kadar korkarsan o kadar kötüye gider iyisini dğşğn canım. Ama ben şuan çok gerildim yine kimsede bişey yazmıyoodrenlerim bugün çıkmıştı 1 saat kadar önce kanama farkettim normal mi değilmi bilmiyorum hemen dr u aramak da istemiyorum!! Bandajın olduğu
cok fazla incelememeni tavsiye ediyorum erken donemde :)
Aynen canım drenin çıktığı bölgede sadece.. kıyafete bulaşcak kadar yoğun değil aktif mi şuan geliyor mu anlayamıyom az önce baktım aynı boyutta kan izi..aktif bi kanaman yok sa dert etme canim
sizinti şeklinde olur biraz bende de olmustu. buyuk ihtimalle drenin ciktigi bolgeden oluyordur.
Dren çıktıktan Sonra kan gelmesini ilk defa duyuyorum .Olmaması gerek ama senşn durumunda normal olabilir belki. Bence sen doktoruna sor bilgi ver. Devam ederse gel diyecektir muhtemelen,o şekilde kalırsa sorun olmayacaktır.arzum77 canım dikkat ettim bu saate kadar bişey yoktu ama krem sürerken aynada bi baktım bantlanan yer kan olmuş kan sızmış normal mi tamamen dokup aşşalara sızmamış ama bariz belli oluyor. Dr arayıp söylememe gerek var mı bı kadar oluyor mu..
Bandaj kan olduysa değiştirmen gerek muhtemelen. Yemiz gazlı bezle değiştir ve gözlemle. Tekrar kan olursa o şekilde bilgilendir.Aynen canım drenin çıktığı bölgede sadece.. kıyafete bulaşcak kadar yoğun değil aktif mi şuan geliyor mu anlayamıyom az önce baktım aynı boyutta kan izi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?