İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Lavobonihtiyaclarinda yardim mi aldin ilk iki gun. Heralde onlar disinda yatmissindir. Ben de hastanede 2 gece kalirken yatarim hep o zaman
Lavabo ihtiyacımda yardim almadım ama yattığın yerden kalkarken yardım gerekiyor. 2 gün dinlenmek iyi geldi ama sonrasinsda arada kalkmak da gerekiyor tabi ödem atman için. Vücudun sana ne yapman gerektiğini söylüyor ama cokta dinleme agrini özellikle ☺ stres olma canım. 3-4 gün en fazla sonrası rahat.

Jade1982 Tiramisu35 sizin cocyklariniz var mi ? Yani normalmdogum ya da sezaryan yaptiysaniz aciya dayaniklisinizdir belki ondan agri cekmemissinizdir diye dusundum. Ya var ya tek dielgim sizin gbi atlatmak. Bide xok gun var iyice stres oluyorum. Perii7777 hala yazmadi. Insallah kotu bisey yoktur. Dinlenince kendine gelebilmistir.

Var canım benim 3 çocuğum var normal Doğum yaptım ben .. sejnap adına gibi konuşmak gibi de olmasın ama yazıyor bana arada daha iyi sanırım.. ağrı eşiği düşükmüş ondan kaynaklanıyormuş.. bikaç gün sonra iyi olacak o da inşallah.
Son günler özellikle geçmek bilmez. Heyecan had safhada değil mi :)) sen nasıl göğüslerden hoşlanıyorsun foto koysana buraya mesela şöyle olsa severim gibisinden ?

Daha iyiyim şuan canım dr bepanthol krem vermişti onuda sürüyorum derimi rahatlatıyor dün çok kötüydüm bugüne kıyaslarsam düne göre daha iyiyim. Tiramisu35 dediği gibi canım ağrı eşiğim çok düşük benim çok dayanıksızım sanırım problemler bundan kaynaklı sen korkutma kendini herkes aynı olmuyor

Ben yeniyim de hic anlamiyorum nerden foto koyuluyor koyanlara nasil bakiliyor. Intrnette iki tane foto buldum. Hatta bi tanesi de incesi ve sonrasi nasil yukleyecegim ki :) heyecandan cok asiri korku var

Gecmis olsun canm. Ben de dayaniksizim ya fff eve geldin mi geri beoantholu yag aldirdigin yere mi gohusune mi suruyorsun ?

3 cocuk ve nirmal digum yaptiysan senin agri duymaman atlatman onda dir. Ben bekarim benim de zor gecer ya

3 cocuk ve nirmal digum yaptiysan senin agri duymaman atlatman onda dir. Ben bekarim benim de zor gecer ya

Canım valla acı acıdır. Her doğumda insan acayip acılar çekiyor hani önceden Doğum yaptın diye acılar sana kıyak geçmiyor ona kalırsa sejnap da Doğum yapmış. Bi kere psikolojik olarak hazırlanmak çok önemli. Tamam ameliyat oluyoruz ama seni senden alan acılar çekmeyeceksin öyle düşün . Kas ağrısı gibi hafif ağrıların olacak dinleneceksin kendini yormayacaksın geçecek. Aksini düşünme bile. Kendini sürekli sıkarsan acı çekeceğim diye gerilmiş oluyorsun zAten . Olumlu düşün hep

Insallah ya oyle olur. Hastaneye girer grmez basi agriyan ve kan tutan biri olarak geriliyorum. Ama elimden geldigi kadar azaltmaya calisacagim. Sonra sizler gbi cok mutlu olacagim insallah. Dumduz tahta gbi olmaktan kurtulacagim. Azicik olsaydi olmayacaktim ama malesef

vala gozum korktu suan kac gun oldu ?

Daha iyi misin ?
Daha iyiyim canım bugün kontrolum var bi kaç saat sonra gidicem. Drenlerin 4. Günü Bugün artık çıkarır inşallah. Ama sol göğğsğmden 100 cc den fazla kan geliyor ve üst kısmı biraz şişmiş durumda neden böyle oldu anlamadım bende bakalım bi kaç saat sonra öğrencem. Sırt üstü yatmak çok zormuş ben hep yan yatardım bi de büzülürdüm yatarken.
vala gozum korktu suan kac gun oldu ?

Benim bugün 4. Günüm drenlerim de çıktı günden güne iyi oluyorum canım sonuçta ameliyat bu kolay değil herşeyin bir zorluğu var ve acı eşiğinlede çok alakası var bence. Ben dayanıksızım bu bir gerçek

Tiramisu35 ya yuzde yuz katiliyorum arkadaslar. kasmayin kendinizi hic. herkesin iyilesme sureci agri esigi farkli ama genel yorumlara bakarsaniz gorecekdiniz oyle amsn aman acilar degil bunlar. sezaryan olduysaniz eger onceden bir de sinek isirigi gibi bile gelebilir :) bence burda onemli olan ve yapilmasi gereken sey insanin kendini hazirlsmasi. kafada kararinizi netlestirmenizi oneririm ben de. Evet ben bu goruntumden hoslanmiyorum. daha iyisi olsun istiyorum. biraz aci cekicem tamam bunu da kabul ediyorum. kararimin arkasindayim sikayet etmiycem diyebiliyosaniz eger bu is cok sikintisiz gecer arkadaslar. (ben oyle yaptim tecrube ile sabittir arkadaslar )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…