• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Perii7777 Perii7777 canm drenlerin doluyor mu peki bgun ? Ben iki gece kalacagim sonra taburcu ederken cikaracak sanirim. Acaba 2 gece sinra cikarrsa sikinti olur mu ki ? Gerci bir gun iki gun sonrasinda cikanlar da var.

Perii7777 Perii7777 canm drenlerin doluyor mu peki bgun ? Ben iki gece kalacagim sonra taburcu ederken cikaracak sanirim. Acaba 2 gece sinra cikarrsa sikinti olur mu ki ? Gerci bir gun iki gun sonrasinda cikanlar da var.
Canım hala doluyor drenlerim herkes aynı olmuyor ben fenalaştım dün gece yatırdılar tekrar beni. Benim acı eşiğim çok düşük çok dayanıksızım ondan böyle oldum sanırım. Seni korkutmak istemiyorum umarım hemen geçer ağrılarım dünden beri sakinleştirici ve ağrı kesici yapıyorlar ama ayağa kalkmakta bile zorlanıyorum :(

Canım hala doluyor drenlerim herkes aynı olmuyor ben fenalaştım dün gece yatırdılar tekrar beni. Benim acı eşiğim çok düşük çok dayanıksızım ondan böyle oldum sanırım. Seni korkutmak istemiyorum umarım hemen geçer ağrılarım dünden beri sakinleştirici ve ağrı kesici yapıyorlar ama ayağa kalkmakta bile zorlanıyorum :KK43:
Hadi ya benimd3 dusuktur aslinda. :( cok yzuldum ya. Niye boyle oldu ki ? Aslinda taburcu ettiklerinde biraz daha iyiyim denistun. Insallah her sey yolundadir simdi

Vurmuşlar canım .. herkesin ağrı eşiği değişik oluyor sen korkutma kendini şimdiden :KK66: benim hiç ağrım olmadı mesela . Ameliyattan çıktığımda saçlarımı kendim toplamıştım. Hemşireler gelip gidip ilaç veriyorlar zaten geceyi daha rahat geçirir diye umuyorum ..

Herkesin sureci ne kadar farkli yaaa. Cok sasiriyorum birisi asiri agri cekerken birinin az cekmesine.. insan kendini kotuye hazirliyo yine de.. bakalim biz neler yazicaz:))) senin de kas alti dimi canim? Izledim seni

Herkesin sureci ne kadar farkli yaaa. Cok sasiriyorum birisi asiri agri cekerken birinin az cekmesine.. insan kendini kotuye hazirliyo yine de.. bakalim biz neler yazicaz:))) senin de kas alti dimi canim? Izledim seni

Evet canım kas altı oldum.. ben de kötüye hazırlamıştım kendimi ama hiç sorunum olmadı çabuk döndüm normal yaşantıma.. senin kas üstü olur muhtemelen ağrın da fazla olmaz inşallah..

B Bayanfrd canım korkutma kendini herkesin süreci çok çok farklı .

Evet canım kas altı oldum.. ben de kötüye hazırlamıştım kendimi ama hiç sorunum olmadı çabuk döndüm normal yaşantıma.. senin kas üstü olur muhtemelen ağrın da fazla olmaz inşallah..

Kas alti benim de cnm. Diklestirme ile..

Tatlim Tiramisu35 Tiramisu35 ben zaten senin yazdiklarinla gazangelip morl buldum da iste baya baya korktum simdi de

Kas alti benim de cnm. Diklestirme ile..

Demek kas altını dokunla beraber ileride sarkma olmasın diye düşündü doktorun. Kaç cc konulacak merak ettim şimdiden :)
Tatlim Tiramisu35 Tiramisu35 ben zaten senin yazdiklarinla gazangelip morl buldum da iste baya baya korktum simdi de

Yani sonuçta bu bir ameliyat her ne kadar olsa güllük gülistanlık geçmiyor azıcık ağrı sızı olabilir ama şöyle düşün sonuçta göğüslerin Yok diye bir sürü sorun yaşıyor insan psikolojik etkisi de cabası yani 3-4 gün sıkıntı çeksen de sonrasında hepsi geçip gidecek . Ama dediğim gbii ben doğru düzgün ağrı çekmedim 4. Günü yemek yaptım ütü yaptım araba kullandım viledayla evi sildim kendini çok zorlamadan yapabildiğin kadarını yaparsın . Fatih beye ameliyat olan diğer kızlarda da sorun çıkmadı mesela N NVLN var Jade1982 Jade1982 var muradiyee muradiyee var .. Şimdş yaptırsan yumuşamasıydı iyileşmesiydi derken yaza bomba gibi girersin bi karar almışsın geri durma kesinlikle ;)

Demek kas altını dokunla beraber ileride sarkma olmasın diye düşündü doktorun. Kaç cc konulacak merak ettim şimdiden :)

Yani sonuçta bu bir ameliyat her ne kadar olsa güllük gülistanlık geçmiyor azıcık ağrı sızı olabilir ama şöyle düşün sonuçta göğüslerin Yok diye bir sürü sorun yaşıyor insan psikolojik etkisi de cabası yani 3-4 gün sıkıntı çeksen de sonrasında hepsi geçip gidecek . Ama dediğim gbii ben doğru düzgün ağrı çekmedim 4. Günü yemek yaptım ütü yaptım araba kullandım viledayla evi sildim kendini çok zorlamadan yapabildiğin kadarını yaparsın . Fatih beye ameliyat olan diğer kızlarda da sorun çıkmadı mesela N NVLN var Jade1982 Jade1982 var muradiyee muradiyee var .. Şimdş yaptırsan yumuşamasıydı iyileşmesiydi derken yaza bomba gibi girersin bi karar almışsın geri durma kesinlikle :KK66:

Yani sonuçta bu bir ameliyat her ne kadar olsa güllük gülistanlık geçmiyor azıcık ağrı sızı olabilir ama şöyle düşün sonuçta göğüslerin Yok diye bir sürü sorun yaşıyor insan psikolojik etkisi de cabası yani 3-4 gün sıkıntı çeksen de sonrasında hepsi geçip gidecek . Ama dediğim gbii ben doğru düzgün ağrı çekmedim 4. Günü yemek yaptım ütü yaptım araba kullandım viledayla evi sildim kendini çok zorlamadan yapabildiğin kadarını yaparsın . Fatih beye ameliyat olan diğer kızlarda da sorun çıkmadı mesela N NVLN var Jade1982 Jade1982 var muradiyee muradiyee var .. Şimdş yaptırsan yumuşamasıydı iyileşmesiydi derken yaza bomba gibi girersin bi karar almışsın geri durma kesinlikle :KK66:
Iste tarihe fakan karar verildi zaten bakalim donus yapmadan d3vam etmeliyim. Cok sag ol canm evet 3 gun aci olacaktir da yazik arkadas acillik olup tekrar yatmis falan. Ben de dayaniksizim derim inc3 dokum yok korktum da insallah en guzel sekilde atlatirim. Dediginiz gni yaza da hepimiz plajlarda boy gosteririz ;)

Iste tarihe fakan karar verildi zaten bakalim donus yapmadan d3vam etmeliyim. Cok sag ol canm evet 3 gun aci olacaktir da yazik arkadas acillik olup tekrar yatmis falan. Ben de dayaniksizim derim inc3 dokum yok korktum da insallah en guzel sekilde atlatirim. Dediginiz gni yaza da hepimiz plajlarda boy gosteririz :KK66:
Benimde çok ağrım olmadı oyle. Hatta bazen agri kesici icmeyi bile unuttum. Ben 2 gun nerdeyse gic kalkmadan yattim diyebilirim bu cok iyi geldi akşam agri oluyordu arada sabaha bisey kalmıyordu dinlenmek cok iyi geliyor. Tabi kas altı olduğundan hareketlerin kısıtlanıyor

Benimde çok ağrım olmadı oyle. Hatta bazen agri kesici icmeyi bile unuttum. Ben 2 gun nerdeyse gic kalkmadan yattim diyebilirim bu cok iyi geldi akşam agri oluyordu arada sabaha bisey kalmıyordu dinlenmek cok iyi geliyor. Tabi kas altı olduğundan hareketlerin kısıtlanıyor
Lavobonihtiyaclarinda yardim mi aldin ilk iki gun. Heralde onlar disinda yatmissindir. Ben de hastanede 2 gece kalirken yatarim hep o zaman

Lavobonihtiyaclarinda yardim mi aldin ilk iki gun. Heralde onlar disinda yatmissindir. Ben de hastanede 2 gece kalirken yatarim hep o zaman

Gerçi sen jadeye sormuşsun ama o gelene kadar ben kendi adıma cevaplayım :) ben hiç yardım almadım hatta 4. Gün direnlerim çıkmıştı Fatih bey banyo yapabilirsin demişti banyoyu da kendi başıma yaptım . İlk günler kollarımı çok yukarı kaldırmadığım sürece sıkıntım yoktu . İnşallah senin de öyle olur .

Gerçi sen jadeye sormuşsun ama o gelene kadar ben kendi adıma cevaplayım :) ben hiç yardım almadım hatta 4. Gün direnlerim çıkmıştı Fatih bey banyo yapabilirsin demişti banyoyu da kendi başıma yaptım . İlk günler kollarımı çok yukarı kaldırmadığım sürece sıkıntım yoktu . İnşallah senin de öyle olur .
Ay insallah canm ya ama sen baya dayaniklisin demekki. Agri esigin de saglam.

Ay insallah canm ya ama sen baya dayaniklisin demekki. Agri esigin de saglam.

Çok dayanıklı biri değilim aslında ama şimdi böyle okuyunca maaşallah dedim ben de kendime :p merak etme canım sen de öyle olursun memişlerimiz olacak sonunda diye düşünmek lazım :)

Back