- Konu Sahibi Tiramisu35
-
Ve agrin olmadi masallah. Cok rahatladim su an benim 17 ocakta. Yeni ameliyat olan arkadas yazinca asiri korkmustum. Peki meme altindan mi konuldu ? Su an be kadar oldu nasilsin bir ara adalgalanma demistin? Ben de su kapsulden cok korkuyorumBenim 325 cc hp yuvarlak silikon canım.. evet mecburen kas altı oldu çünkü memem yoktu .
350 cc kas altı oldu canım hiç dokum yoktuNe
Kadar kondu kas alti mi oldu ?
Meme altindan mi ? Nnasilsin su an? Kollarini hareket ettirebiliyorsundur. Bir gun oldu gerci. Drenlerini ne zaman alacak ?350 cc kas altı oldu canım hiç dokum yoktu
Ve agrin olmadi masallah. Cok rahatladim su an benim 17 ocakta. Yeni ameliyat olan arkadas yazinca asiri korkmustum. Peki meme altindan mi konuldu ? Su an be kadar oldu nasilsin bir ara adalgalanma demistin? Ben de su kapsulden cok korkuyorum
Evet canım meme altından. İşimi görcek kadar hareket ettirebiliyorum ama dr çok zorlama dedi ağrım oluyor zaten çok zorlayınca. Drenler pazartesi günü çıkacak canımMeme altindan mi ? Nnasilsin su an? Kollarini hareket ettirebiliyorsundur. Bir gun oldu gerci. Drenlerini ne zaman alacak ?
onlar çıkınca rahat edersin canım geçmiş olsun çok yorma kendini. havalar soğuk alahtan bu havada en güzeli evde dinlenmek sende nazlan dinlen birkaç gün. kollarını zorlama farketmiyosun ama sonradan ağrı olarak geri dönebiliyor.Evet canım meme altından. İşimi görcek kadar hareket ettirebiliyorum ama dr çok zorlama dedi ağrım oluyor zaten çok zorlayınca. Drenler pazartesi günü çıkacak canım3 gece daha benimle kalıcaklar. Onları yanımda taşımak daha sinir bozucu zaten. Onlardan kurtulsam daha da rahatlıcama inanıyorum
Kac cc takıldı canım nasıl durumda suanDaha iyiyim canım taburcu oldum evdeyim şuan. Ağrım var tabi ama ağlatacak inletecek kadar değil dayanabiliyorum çok şükür
bende 17 ocakta olucamVe agrin olmadi masallah. Cok rahatladim su an benim 17 ocakta. Yeni ameliyat olan arkadas yazinca asiri korkmustum. Peki meme altindan mi konuldu ? Su an be kadar oldu nasilsin bir ara adalgalanma demistin? Ben de su kapsulden cok korkuyorum
350 cc buyukmu nasıl duruyo350 cc kas altı oldu canım hiç dokum yoktu
Zaten fatih bey yurt disinda oluyor hafta sonu. Oule olmasaydi cumartesi cikarirlardi drenleriniEvet canım meme altından. İşimi görcek kadar hareket ettirebiliyorum ama dr çok zorlama dedi ağrım oluyor zaten çok zorlayınca. Drenler pazartesi günü çıkacak canım3 gece daha benimle kalıcaklar. Onları yanımda taşımak daha sinir bozucu zaten. Onlardan kurtulsam daha da rahatlıcama inanıyorum
Hayır canım büyük değil. Zaten anlaşılmıyo dah nr olduğu350 cc buyukmu nasıl duruyo
Benimle ayni tarih ameluyatin. Benim fatih uygur. Burada paylasiruz bakalim. Cok heyecanli ve cok gun oldugu icin bekledikçe korkutucuaykut mısırlıoglu 17 ocakta amelıyatım
EVET canım benimde meme dokum hiç yoktu yağ enjekte edildi hem göbeğimden hemde bacaklarımdan aldıPerii7777 canim sana da yag enjekte edildi mi ? Doktor ben zayof oldugum icin meme dokum olmadigi icin bacagimdan yag enjekte edecegini soyledi.
Hadi gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsun, normaldir diye düşünüyorum ama yağ enjekte edilecek miydi bacak ağrıların var mı ? Şu an ne durumdasınDarkness14 Tiramisu35 iğne vurdular ama ağrı tam geçmiyor. Bir saat sonra yine yapılcak iğne. Amailk saatlerde ki gibi ağrı yok sızlıyo ama normal sanırım. yarına ağrım geçer mi acaba yaaa
Taburcu oldum evdeyim canım ama çok ağrım var şuan zorlandım bira yatıp kalkarken ondan oldu sanırımHadi gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsun, normaldir diye düşünüyorum ama yağ enjekte edilecek miydi bacak ağrıların var mı ? Şu an ne durumdasın
Ha yazmışsın zaten canım okumadan yazmıştım yağ enjektesini
bugun arkadaslarım 85 beden buyuk olur dıyorlar.belım ınce popo basenler ole zayıf degıller.46 kıloyum ama ustum zayff bu nasıl beden ya
Anaaa göbeğinden de mi alındı? Benim niye alınmadı acaba yaaEVET canım benimde meme dokum hiç yoktu yağ enjekte edildi hem göbeğimden hemde bacaklarımdan aldı
Allah allah bu kadar ağrı normal mi acaba normaldir ama yaa aynen biraz zorlamış da olabilirsin. Drenler çıkınca rahatlarsın biraz daha sabırTaburcu oldum evdeyim canım ama çok ağrım var şuan zorlandım bira yatıp kalkarken ondan oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?