• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Benim 325 cc hp yuvarlak silikon canım.. evet mecburen kas altı oldu çünkü memem yoktu .
Ve agrin olmadi masallah. Cok rahatladim su an benim 17 ocakta. Yeni ameliyat olan arkadas yazinca asiri korkmustum. Peki meme altindan mi konuldu ? Su an be kadar oldu nasilsin bir ara adalgalanma demistin? Ben de su kapsulden cok korkuyorum

Ve agrin olmadi masallah. Cok rahatladim su an benim 17 ocakta. Yeni ameliyat olan arkadas yazinca asiri korkmustum. Peki meme altindan mi konuldu ? Su an be kadar oldu nasilsin bir ara adalgalanma demistin? Ben de su kapsulden cok korkuyorum

Meme altından kondu canım. Gerçekten öyle aman aman ağrım sızım olmadı çabuk toparlandım. 11 hafta oldu ben ameliyat olalı . Zayıf olduğum için sanırım dalgalanma oldu ama Fatih beyle daha görüşmedim . Ocağın ortasına doğru randevu almayı düşünüyorum . Kapsül riski hepimiz için var ama İnan ben korkmuyorum canım. Pozitif düşün pozitif olsun ;)

Meme altindan mi ? Nnasilsin su an? Kollarini hareket ettirebiliyorsundur. Bir gun oldu gerci. Drenlerini ne zaman alacak ?
Evet canım meme altından. İşimi görcek kadar hareket ettirebiliyorum ama dr çok zorlama dedi ağrım oluyor zaten çok zorlayınca. Drenler pazartesi günü çıkacak canım :( 3 gece daha benimle kalıcaklar. Onları yanımda taşımak daha sinir bozucu zaten. Onlardan kurtulsam daha da rahatlıcama inanıyorum

Evet canım meme altından. İşimi görcek kadar hareket ettirebiliyorum ama dr çok zorlama dedi ağrım oluyor zaten çok zorlayınca. Drenler pazartesi günü çıkacak canım :KK43: 3 gece daha benimle kalıcaklar. Onları yanımda taşımak daha sinir bozucu zaten. Onlardan kurtulsam daha da rahatlıcama inanıyorum
onlar çıkınca rahat edersin canım geçmiş olsun çok yorma kendini. havalar soğuk alahtan bu havada en güzeli evde dinlenmek sende nazlan dinlen birkaç gün. kollarını zorlama farketmiyosun ama sonradan ağrı olarak geri dönebiliyor.

Evet canım meme altından. İşimi görcek kadar hareket ettirebiliyorum ama dr çok zorlama dedi ağrım oluyor zaten çok zorlayınca. Drenler pazartesi günü çıkacak canım :KK43: 3 gece daha benimle kalıcaklar. Onları yanımda taşımak daha sinir bozucu zaten. Onlardan kurtulsam daha da rahatlıcama inanıyorum
Zaten fatih bey yurt disinda oluyor hafta sonu. Oule olmasaydi cumartesi cikarirlardi drenlerini

bugun arkadaslarım 85 beden buyuk olur dıyorlar.belım ınce popo basenler ole zayıf degıller.46 kıloyum ama ustum zayff bu nasıl beden ya :(

Darkness14 Darkness14 Tiramisu35 Tiramisu35 iğne vurdular ama ağrı tam geçmiyor. Bir saat sonra yine yapılcak iğne. Amailk saatlerde ki gibi ağrı yok sızlıyo ama normal sanırım. :KK43: yarına ağrım geçer mi acaba yaaa
Hadi gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsun, normaldir diye düşünüyorum ama yağ enjekte edilecek miydi bacak ağrıların var mı ? Şu an ne durumdasın
Ha yazmışsın zaten canım okumadan yazmıştım yağ enjektesini

Hadi gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsun, normaldir diye düşünüyorum ama yağ enjekte edilecek miydi bacak ağrıların var mı ? Şu an ne durumdasın
Ha yazmışsın zaten canım okumadan yazmıştım yağ enjektesini
Taburcu oldum evdeyim canım ama çok ağrım var şuan zorlandım bira yatıp kalkarken ondan oldu sanırım :(

Back