- Konu Sahibi Tiramisu35
-
Canım 15 tatilde olacağımDarkness14 canım senin ameliyat tarihin ne zaman
Ayy girdin mi acaba ameliyataaCanım 15 tatilde olacağım
Girmedim daha canım yaaAyy girdin mi acaba ameliyataa
Yaa neden böyle oluyokii yatacağın oda da mı bekliyorsun yoksa normal o girişte mi ?Girmedim daha canım yaaçatlıcam valla çizime bile çağırmadılar daha
Allah allah aradiklarinda kcinci kisi alacaklardi ki seni. Cok gece kalinmis. Ama simdi olmussundur. Valla kendim olmus gbi heyecanliyim. Insallah cok iyi gecmistir ve hemen kendine gelirsin[/QUOTE
Canım çıktım ameliyattan 3 saati geçti daha yeni kendime geldim tlfnu alabildim. Şuan dehşet ağrım var nefes alamıyorum
Vurmuşlar canım .. herkesin ağrı eşiği değişik oluyor sen korkutma kendini şimdidenHadi yakacta emliyata aldilar ? Niyeki igne vurmadilar mj ya
Darkness14 Tiramisu35 iğne vurdular ama ağrı tam geçmiyor. Bir saat sonra yine yapılcak iğne. Amailk saatlerde ki gibi ağrı yok sızlıyo ama normal sanırım. yarına ağrım geçer mi acaba yaaa
Sıkıyorum dişimi canım benim ağrım da olsa mutluyum ama sonunda hayalime kavuştum hayatta en çok istediğim şeylerden biri göğüslerimin büyğk olmasıydı çok büyük olmadılar ama olsun hiç yoktan iyidir.Canım hepsi normal merak etme yatmaya yakın sakinleştirici veriyorlar daha güzel dalarsın uykuya ağrıyı düşünmeden .. bilmiyorum ki ne zaman geçer herkesin ağrı eşiği farklı oluyor.. çok güzel memişlerin olacak azıcık sık dişini olur mu
aykut mısırlıoglu 17 ocakta amelıyatımCümle cümle aynen böyle mi söyledi doktorunsırtını nasıl büyütmeyi planlıyor acaba ? Doktorun kim bu arada?
nasılsın canım nasıl gectıSıkıyorum dişimi canım benim ağrım da olsa mutluyum ama sonunda hayalime kavuştum hayatta en çok istediğim şeylerden biri göğüslerimin büyğk olmasıydı çok büyük olmadılar ama olsun hiç yoktan iyidir.
sıtelerden baktım daha oncelerden .doktor 3 boyutlu cekım yaptı 375 cc ye ayarlayınca bılgısayardan ole aman aman buyuk degıldı normaldı.asıstanı aradı amelıyat gunu ıcın.tekrar sordum dedıkı not almısız 250 ıle 400 arasında olucak dıye.amelıyata gırmeden doktorla tekrar goruseceksınız zaten dedı.tekrar dıle getırırz dedı.Yani ben doğal olsun demedim, vücuduma sığabilen en büyük olsun ama film yıldızı gibide olmasın, bikini giydiğimde rahatsız olmuyum dedim. Resim gösterdim ve full c cup olmak istiyorum dedim
Benim derim ve kaslarım fazla sıkı olduğu için 345 bile sığmamış bana..mentorun sitesinden bakarsınız zaten milim farklar var bu bahsettiğimiz cc ler arasında. Bana sorarsanız vücudunuzun göğüs kafesinizin derinizin kasınızın el verdiği en büyük boyutu seçin
Daha iyiyim canım taburcu oldum evdeyim şuan. Ağrım var tabi ama ağlatacak inletecek kadar değil dayanabiliyorum çok şükürnasılsın canım nasıl gectı
ne kadar kondu seninde mi kas alti canim ?Vurmuşlar canım .. herkesin ağrı eşiği değişik oluyor sen korkutma kendini şimdidenbenim hiç ağrım olmadı mesela . Ameliyattan çıktığımda saçlarımı kendim toplamıştım. Hemşireler gelip gidip ilaç veriyorlar zaten geceyi daha rahat geçirir diye umuyorum ..
Kadar kondu kas alti mi oldu ?Daha iyiyim canım taburcu oldum evdeyim şuan. Ağrım var tabi ama ağlatacak inletecek kadar değil dayanabiliyorum çok şükür
ne kadar kondu seninde mi kas alti canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?