İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Allah allah aradiklarinda kcinci kisi alacaklardi ki seni. Cok gece kalinmis. Ama simdi olmussundur. Valla kendim olmus gbi heyecanliyim. Insallah cok iyi gecmistir ve hemen kendine gelirsin

Hadi ya kacta emliyata aldilar ? Niyeki igne vurmadilar mj ya
Vurmuşlar canım .. herkesin ağrı eşiği değişik oluyor sen korkutma kendini şimdiden benim hiç ağrım olmadı mesela . Ameliyattan çıktığımda saçlarımı kendim toplamıştım. Hemşireler gelip gidip ilaç veriyorlar zaten geceyi daha rahat geçirir diye umuyorum ..

Canım hepsi normal merak etme yatmaya yakın sakinleştirici veriyorlar daha güzel dalarsın uykuya ağrıyı düşünmeden .. bilmiyorum ki ne zaman geçer herkesin ağrı eşiği farklı oluyor.. çok güzel memişlerin olacak azıcık sık dişini olur mu

Sıkıyorum dişimi canım benim ağrım da olsa mutluyum ama sonunda hayalime kavuştum hayatta en çok istediğim şeylerden biri göğüslerimin büyğk olmasıydı çok büyük olmadılar ama olsun hiç yoktan iyidir.

sıtelerden baktım daha oncelerden .doktor 3 boyutlu cekım yaptı 375 cc ye ayarlayınca bılgısayardan ole aman aman buyuk degıldı normaldı.asıstanı aradı amelıyat gunu ıcın.tekrar sordum dedıkı not almısız 250 ıle 400 arasında olucak dıye.amelıyata gırmeden doktorla tekrar goruseceksınız zaten dedı.tekrar dıle getırırz dedı.

ne kadar kondu seninde mi kas alti canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…