Saol canım benim. Heyecan yapmamak elde değil ki pazar gününden beri uyku uyumuyorum bir de gececiydim bu hafta gece işe gittim 3 saat uyudum 1 günü hiç uyumadan sabaha kadar çalıştım bugün gözlerim yanıyor batıyor açıp kaparken ama uyuyamıyorum hala. Ne garip bir duygu ben doğuma giderken bu kadar olmamıştım
.... yıllardır hayalini kurduğum birşeydi bu hala şaka gibi geliyor. Etrafımda göğüsleri biraz bile çıkıntılı bir kadın görsem üzülürdğm benim bu kadar bile değil diye. Psikolojik olarak kötü durumdaydım kimsenin yanında eğilip kalkmaz dekolte hayatta giyinmezdim yazın bikini bulmak kabus olurdu. Kendimde yok başkalarını inceler dururdum gözğm ilk oraya çarpardı
... yazın o süngerli sütyenleri takıp gezmek terlemek isilik olmak ayrı dert tabi. Şükür Allah a kurtulcam inşallah hala inanmıyorum sanki rüya gibi uyancamda bitcek olmucak diye çok korkuyorum.. biran önce bişey çıkmadan olsun bitsin istiyorum.. bu aarada çok uzun yazdım :) bu konuda o kadar çok şey var ki anlatmak konuşmak istediğim yetmiyor cümleler