• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Allah allah aradiklarinda kcinci kisi alacaklardi ki seni. Cok gece kalinmis. Ama simdi olmussundur. Valla kendim olmus gbi heyecanliyim. Insallah cok iyi gecmistir ve hemen kendine gelirsin

Allah allah aradiklarinda kcinci kisi alacaklardi ki seni. Cok gece kalinmis. Ama simdi olmussundur. Valla kendim olmus gbi heyecanliyim. Insallah cok iyi gecmistir ve hemen kendine gelirsin[/QUOTE
Canım çıktım ameliyattan 3 saati geçti daha yeni kendime geldim tlfnu alabildim. Şuan dehşet ağrım var nefes alamıyorum :(

Hadi ya :KK43: kacta emliyata aldilar ? Niyeki igne vurmadilar mj ya :KK43:
Vurmuşlar canım .. herkesin ağrı eşiği değişik oluyor sen korkutma kendini şimdiden ;) benim hiç ağrım olmadı mesela . Ameliyattan çıktığımda saçlarımı kendim toplamıştım. Hemşireler gelip gidip ilaç veriyorlar zaten geceyi daha rahat geçirir diye umuyorum ..

Darkness14 Darkness14 Tiramisu35 Tiramisu35 iğne vurdular ama ağrı tam geçmiyor. Bir saat sonra yine yapılcak iğne. Amailk saatlerde ki gibi ağrı yok sızlıyo ama normal sanırım. :KK43: yarına ağrım geçer mi acaba yaaa

Canım hepsi normal merak etme yatmaya yakın sakinleştirici veriyorlar daha güzel dalarsın uykuya ağrıyı düşünmeden .. bilmiyorum ki ne zaman geçer herkesin ağrı eşiği farklı oluyor.. çok güzel memişlerin olacak azıcık sık dişini olur mu ;)

Canım hepsi normal merak etme yatmaya yakın sakinleştirici veriyorlar daha güzel dalarsın uykuya ağrıyı düşünmeden .. bilmiyorum ki ne zaman geçer herkesin ağrı eşiği farklı oluyor.. çok güzel memişlerin olacak azıcık sık dişini olur mu :KK66:
Sıkıyorum dişimi canım benim ağrım da olsa mutluyum ama sonunda hayalime kavuştum hayatta en çok istediğim şeylerden biri göğüslerimin büyğk olmasıydı çok büyük olmadılar ama olsun hiç yoktan iyidir.

Yani ben doğal olsun demedim, vücuduma sığabilen en büyük olsun ama film yıldızı gibide olmasın, bikini giydiğimde rahatsız olmuyum dedim. Resim gösterdim ve full c cup olmak istiyorum dedim:KK66:
Benim derim ve kaslarım fazla sıkı olduğu için 345 bile sığmamış bana..mentorun sitesinden bakarsınız zaten milim farklar var bu bahsettiğimiz cc ler arasında. Bana sorarsanız vücudunuzun göğüs kafesinizin derinizin kasınızın el verdiği en büyük boyutu seçin
sıtelerden baktım daha oncelerden .doktor 3 boyutlu cekım yaptı 375 cc ye ayarlayınca bılgısayardan ole aman aman buyuk degıldı normaldı.asıstanı aradı amelıyat gunu ıcın.tekrar sordum dedıkı not almısız 250 ıle 400 arasında olucak dıye.amelıyata gırmeden doktorla tekrar goruseceksınız zaten dedı.tekrar dıle getırırz dedı.

Vurmuşlar canım .. herkesin ağrı eşiği değişik oluyor sen korkutma kendini şimdiden :KK66: benim hiç ağrım olmadı mesela . Ameliyattan çıktığımda saçlarımı kendim toplamıştım. Hemşireler gelip gidip ilaç veriyorlar zaten geceyi daha rahat geçirir diye umuyorum ..
ne kadar kondu seninde mi kas alti canim ?

Back