- 19 Aralık 2015
- 345
- 266
- 53
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
Kizlar dr um krem önerdi yara icin, onu aldim kullanmaya basladim. Yara kabuk baglamis bile. Eger iyilesmezse dr a görünmem gerekiyor. Dalgalanma Sol tatafta, o gögüsümden mal esnasinda dr bi Parma doku almak zorunda kalmis. Silikon yari kas alti oldugu icin alt kisminda egildigimde hissediyorum. Ama sag tarafta hic öyle degil. Yani cc le ilgisi olmamali. Cok sagolun kizlar öptm hepinizi
Evet canim annem basak ve detaycidir o da cok:)Profiller ufak canım 3.7-3.8 filan yani o yüzeye yayılması olarak algıladım bizim göğüs çıkıntımızı değiştiren çap yazan hani şu 11 cm'ler 14 cm'ler filan oluyor . Aslında azıcık dokusu olan biri 11 cm doku halince c Cup oluverir hemen ama benim şansıma göğüs dokum yoktu ve ancak bu kadar olabildi. Bir ara göğüslerim bu kadar küçük değilken yaptırsaydım daha mı değişik olurdu acaba?
Bu arada kova burcuyum canım sanırım annen Başak değil mi :))
Evet canim annem basak ve detaycidir o da cok:)
Bende bogayim:) ve cok detaycı degilimdir, bazen iyi bazen kötü birşey, insanı yorup, üzdüğü zamanlarda oluyo çok düşünmekten, kova zaten dahilerin burcuhiç şaşırmadım canım:)
Canim su elektromedikalin sitesinden baktin demi? Bende simdi baktimda, damla olunca yay uzunlugu, en, profil falan diye birkac olcu var.
Benim 11 cm buyumedi canim henuz, ama dedigin gibi en azindan çapın olcusu kadar buyumesi gerekir. Ama benim 11 cm buyurse 96 gibi olurdu ve bedenime gore cok buyuk kalabilirdi, benden once memelerim girerdi iceriye
Enemmm sen ortanca kızımın burcundansın bilmiyorum büyüdüğü zaman nasıl olur ama şu an çok yaramazburcumun bazı özelliklerini taşıyorum mesela özgürlüğüme düşkün olmam gibi yada bazı sıradışı zevklerimin olması gibi mesela saçlarım omuzlarımın altında ama ensemi kazıttım öyle de bi rahat oldu kiiii
Ya ama sanaCyndyrella demişti ya benimkilere benzettim diye belki seninki de salacaktır kendini belli mi olur ayy öyle deme valla çok güzel olur dolgun dolgun şöööyle
Hoşgeldin canim :) umarım istediğin gibi olur herseyHerkese merhaba arkadaşar
Bende aranıza katılıyorum artık.. çok uzun yıllardır istediğim konu üzerinde paylaşım yapmak bile harika :).. 8 gün sonra Fatih Uygur a ameliyat olcam 22 aralık ameliyat günüm çok heyecanlıyım çok sabırsızım hala şaka gibi hayal gibi geliyor inşallah sorunsuz atlatabilirim..
çok geçmiş olsun newhope. seninle aynı dönem olmuştuk sanırım.bende de bi süredir meme ucu kesi yerinde yara gibi değil de kızarıklık oluştu.cumartesi kontrolüm var sorucam bakalımKizlar dr um krem önerdi yara icin, onu aldim kullanmaya basladim. Yara kabuk baglamis bile. Eger iyilesmezse dr a görünmem gerekiyor. Dalgalanma Sol tatafta, o gögüsümden mal esnasinda dr bi Parma doku almak zorunda kalmis. Silikon yari kas alti oldugu icin alt kisminda egildigimde hissediyorum. Ama sag tarafta hic öyle degil. Yani cc le ilgisi olmamali. Cok sagolun kizlar öptm hepinizi
günaydın canımmAyy elifim gelmiş canımmm günaydınmaalesef Yok elifcim ya dalgalanma asimetri hala devam ediyor eşime bahsetmemiştim dalgalanmadan ama o da fark etmeye başlamış.. :/
Sen nasılsın canım??
Canım kontrolün yakınmış ihmal etme sor mutlaka doktorun ne dediyse bizimle de paylaş merak ediyorum yorumunu :) ben gitmedim canım birşey de söylemedim söylesem hemen çağırıyor sağolsun Fatih bey ama Ocak'ta olacak kontrolüm ... hem 3 ayı da devirmiş olacağım ya onun için de bekliyorum biraz .. Benim de sertlik ve boyut farkı da var normalde o fark var mıydı bilmiyorum hiçgünaydın canımmiyiyim şükür bahsettiğim gibi meme ucu kesisindeki kızarıklık biraz canımı sıkıyor.yeni ameliyatlıyken bile olmamıştı bu kadar c.tesi kontrolde sorucam bakalım.bide sol sağ tarafa göre salmadı pek kendini daha sert biraz .bekliyoruz süreci dolsun iyice sen sordun mu peki dr.a bişey yapılacak mı dalgalanma için?
Canım moralini bozma ara varsın çağırsın.. yani en azından bunun normal bişey mi yoksa değil mi onu öğrenirsin. Birde üstünden aylar geçmiş ameliyat olalı arkadaşlar da diyo bizim de öyleydi çok normal yerleşmesi zaman alır diye. Ama dediğim gibi bence ara böyle bi durum var normal mi diye.. için içini yer kafaya taktıkça içinde büyür. Bende öyleyim çünkü neden böyle olmadı neden şöyle oldu diye dert ederim kendimeCanım kontrolün yakınmış ihmal etme sor mutlaka doktorun ne dediyse bizimle de paylaş merak ediyorum yorumunu :) ben gitmedim canım birşey de söylemedim söylesem hemen çağırıyor sağolsun Fatih bey ama Ocak'ta olacak kontrolüm ... hem 3 ayı da devirmiş olacağım ya onun için de bekliyorum biraz .. Benim de sertlik ve boyut farkı da var normalde o fark var mıydı bilmiyorum hiç
muradiyee canım foto paylaştım ben ameliyat öncesi hani tamam hiç dokum yok gibi gözüküyor ama meme yoktu pörsümüş halde 1 cm büzüşmüş et vardı sadece ama içinde meme dokusu yoktu hiç.. hani o yüzden asimetri var mıydı Yok muydu onu dahi bilemiyorum kötü haldeydi göğüslerim hani bazı kızların göğüslerini görüyorum çok küçük olabilir ama içi dolu oluyor işte benimkinin içi hiç yoktu o 1 cm doku dediğim de fazlalık et parçası gibi duruyordu 3 çocuk emzirdim ben var olan dokum da boşalmıştı anlayacağın. Silikonla ayrık mı durur birleşik mi durur onu bile bilemedim düşün durumumu . Bana da yağ enjektesi yapıldı ama bilemiyorum eridi mi yoksa gereken miktarda mı kalmadı bir şekilde hem simetri hem de dalgalanma problemim var Fatih beyle görüşmeliyim 3 ayım dolsun hele bir .. yani bu asimetri bi tarafın daha geç iyileşmesiyle de ilgisi olabilir ama onun farkını ben anlayamam dediğim gibi Fatih beyle görüştükten sonra nedir ne değildir anlayacağım .. şimdilik beklemedeyim
Canım moralini bozma ara varsın çağırsın.. yani en azından bunun normal bişey mi yoksa değil mi onu öğrenirsin. Birde üstünden aylar geçmiş ameliyat olalı arkadaşlar da diyo bizim de öyleydi çok normal yerleşmesi zaman alır diye. Ama dediğim gibi bence ara böyle bi durum var normal mi diye.. için içini yer kafaya taktıkça içinde büyür. Bende öyleyim çünkü neden böyle olmadı neden şöyle oldu diye dert ederim kendime
Hadi yaa o kadar zor mu gerçektenAçıkcası Fatih beyi de yormak istemiyorum boş yere kıyamıyorum :) belki erken dönemde olduğum için böyledir diye düşünüyorum sürekli hani tek çare beklemekse neden yorayım diye düşünüyorum. Zaten şöyle birşey var ameliyat olalı 10 hafta oldu diyelim ki herhangi bir müdahale gerekli .. yani o müdahale için bile bi süre geçmesi lasım beklemek lazım .. tekrar yağ enjektesi diyecek diye ödüm kopuyor 2 kere daha ameliyat olman lazım dese ok ama yağ enjektesi
Açıkcası Fatih beyi de yormak istemiyorum boş yere kıyamıyorum :) belki erken dönemde olduğum için böyledir diye düşünüyorum sürekli hani tek çare beklemekse neden yorayım diye düşünüyorum. Zaten şöyle birşey var ameliyat olalı 10 hafta oldu diyelim ki herhangi bir müdahale gerekli .. yani o müdahale için bile bi süre geçmesi lasım beklemek lazım .. tekrar yağ enjektesi diyecek diye ödüm kopuyor 2 kere daha ameliyat olman lazım dese ok ama yağ enjektesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?